Şimdi Ara

açık otopark için internet erişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Evim 8. katta pencere doğrudan otoparkı görüyor. Araç güncellemelerini wifi ile yapmak istiyorum fakat araç ağı görmüyor. Sinyali güçlendirmek istiyorum. Access point işimi çözer mi ?

Powerline çeşitli sebeplerle işimi görmüyor.

1-Ürün tavsiye edebilir misiniz ?

2-Cihaza kablo bağlamadan kablosuz alıp kablosuz iletmek istiyorum mümkün mü

3-Outdoor için olnlardan mı almam lazım

açık otopark için internet erişimi

• Yaklaşık 25-30 metre açık alandan görmesi lazım aslında. Anladığım kadarı ile modemi pencereye kadar uzatamıyorsunuz.

Eğer tek seferlik birşeyse, telefondan hotspot açıp yapmak daha pratik olabilir, eğer güncelleme boyutu çok yüksek değilse.

• eeerdem kullanıcısına yanıt
    Güncellemer sık geliyor (ayda1-2) 20 gb a kadar çıkabiliyor. Bu nedenle alternatif arıyırum. Bu ürün çıktı karşıma acaba işe yarar mı

TP-Link EAP110-Outdoor, N300 Mbps Kablosuz Dış Mekan Access Point
    https://app.hb.biz/3QGkdmpN7LaD

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1453since 1 kullanıcısına yanıt

Bence her ürün işinizi görecektir. Yeterki çok dandik olmasın.

Burda asıl sıkıntı, modemden access point e kadar ethernet kablosu çekmek gerekecek.

Diğer bir alternatif ise kablosuz mesh desteki bir access point ile kablosuz halletmek. Burada da access point in kurulacağı pencereden modem sinyalini yeteri kadar güçlü alıyor olması şart olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeerdem -- 31 Temmuz 2025; 10:7:40 >
  • eeerdem kullanıcısına yanıt
    Modemle accesss point arası 7-8 m olacak arada sadece kapı var doğrudan birbirini görüyor. Linkini attığım cihaz interneti kablosuz alıp kablosuz dağıtamıyor mu ?
    İşin aslı kablo çekmek istemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cihaz<da usb var mı? acaba diyorum dosyayı evde indirme şansın olsa, sonra bunu yüklesen usb'ye, ardından bu usb'yi taksan arabadaki cihaza, otomatik günceller mi, ne dersin... bence otomatik yükler gibime geliyor. tesla hariç diğer araçlarda bu imkan var görünüyor.

ama bazı güncellemeler (örneğin ECU, motor kontrol, DSG, güvenlik gibi) için yetkili servise gitmek gerekiyor. bence bir servise danışabilirsin. ayrıca diğer güncellemeleri de kontrol ettirme durumun olur. en kötü cüzdanından biraz kağıt para eksilir. açık otopark için internet erişimi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 4 Ağustos 2025; 16:52:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.