< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O kadar boşa giden kağıda üzülüyordum. Çoğu okuyan kitabın yüzünü dahi açmadan sınavlara giriyordu. Bu uygulama çok iyi olmuş. E kitap verilir mis gibi.
![]() |
225 tl bile çok. en fazla 150 tl olmalı.
|
Konuyla bir ilgisi yok fakat ders geçmeyle ilgili bir iki taktik vereyim.
Genelde sorular geçmiş dönemlerden çıkan soruların harmanlanmış haliyle karşımıza çıkar. Sınava 2 - 3 gün kala geçmiş senelerdeki soruları çözün. 20 sorudan 6 net doğru çıkartırsanız o dersten geçersiniz (genel not ortalaması 2 nin üzerindeyse) 20 sorudan her şıkkın 4 adet cevabı vardır. Yani a şıkkı 4 tane b şıkkı 4 tane c şıkkı 4 tane vs vs... Misal 6 adet a şıkkı işaretlediyseniz muhakkak 2 tanesini yanlış yaptınız. Kontrol edin. (çok nadir bir şıktan 5 adet cevap çıkabilir) İki şık arasında kaldınız, diğer sorularda cevapladığınız hangisi 4 adet olduysa arada kaldığınız şıkkı elemede yardımcı olacaktır. Play store de https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ufukali.aoflite Bu uygulamada geçmiş sınav soruları mevcut. Ben buradan çalışarak dersleri geçiyorum. Veya e-kampus de çıkmış sorularda mevcut. Yazıcıdan print edin ve çözün. Hiç ders çalışmadım, sadece çıkmış soru çözüyorum ve şuan 4 sınıftayım. Yazdıklarıma alaycı yorumlarda gelebilir hiç önemli değil. Umarım birilerine faydası dokunur. Çok az çabayla mezun olabilirsiniz. Herkese başarılar. |
%100 açıköğretimli yorumu.
![]() |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 21 Ağustos 2018; 16:2:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |