Şimdi Ara

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ ÜCRETLİ TIP YAZIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
16.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MF3 derecem 20 bin bu üniversitenin tıp fakültesini düşünüyorum. Yeni açıldığı için sitesinde de pek bir bilgi sahibi olamadım. Bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum. 20 k ya duser mi bu universite ? Ücretlitip olarak okumaya deger mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayorgundeğil -- 11 Temmuz 2015; 0:45:21 >

• babayorgundeğil B kullanıcısına yanıt
    Up
  • Sadece ahahahahahahahahahahhagahaaaaa diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kararsız adam

Sadece ahahahahahahahahahahhagahaaaaa diyorum
    Niye boyle dusunuyosunuz hocam dusmez mi 20 k ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgundeğil

Niye boyle dusunuyosunuz hocam dusmez mi 20 k ya ?

Alıntıları Göster
    20k ya başka paralı üniler tutmuyo mu birde diş düşünmüyomusun
  • Burslu yuzdelerden basla 50 25 gibi direk tam ucretliyi yazma derim belki yukseklerde gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

Burslu yuzdelerden basla 50 25 gibi direk tam ucretliyi yazma derim belki yukseklerde gelir
    Hocam tutuyor da en uygunu araştırdık burda ve konya da bir tıp var ikisi de yeni açıldı ikisini de yazdık fiyat bakımından bu iki ünversiteyi düşündük. Ankara biraz zor gibi ama Konya kesin gelir. Diş konusuna gelirsek bu tıplarda ing. hazırlık yok yazacağım dişlerin hepsi ing. hazirlikli. Tıpa da girsem dişe de girsem ayni yıl mezun oluyorum ( ins. olbilirsek :) ) bir de diş okumak biraz masraflıymış hocam diş hekimi olana kadar biraz daha para verip doktor olurum diye düşünmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babayorgundeğil -- 11 Temmuz 2015; 14:57:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni açılmış cildirdin mi ?

• Şark_Kartalı Ş kullanıcısına yanıt
    tıp eğitimi üç aşağı beş yukarı aynıdır heryerde.. belli başlı 3-5 fakulte ayrıcalıklıdır, onlara da girmek bu puanlarla harcımız değil . Yoksa devlet ya da özel. yüksek ihtisas hastanesi çok kaliteli doktorları barındırır bünyesinde , onlar daha mı kötü öğretecek sana anadolu dan ..
  • şuan bende burayı yazıyorum sıralama 20500 bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: adamındibi

şuan bende burayı yazıyorum sıralama 20500 bakalım
    Arkadaşlar üniversitenin binası var ve eğitim kadrosu çoğu üniversitelerden kaliteli olacağa benziyor. Benim şüphelerim 20 bin e düşüp düşmeyeceği. Kimi vakıf tıp fakülteleri yıllardır varolmasına rağmen 25+ k dan öğrenci alıyor.
  • ben de 11 bindeyim, burslu bolumlerini yazdim gelir diye dusunuyorum ama yeni olmasi kafami karistiriyor. siz konustunuz mu universiteyle nerde egitim gorulecekmis?

• anodynum A kullanıcısına yanıt
    Hocam okul 2 bin tl burs veriyor. Bence 11 bine düşmesi mucize gibi bir şey. Ben 20 binim ücretliyi bile zor olarak düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgundeğil

Arkadaşlar MF3 derecem 20 bin bu üniversitenin tıp fakültesini düşünüyorum. Yeni açıldığı için sitesinde de pek bir bilgi sahibi olamadım. Bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ediyorum. 20 k ya duser mi bu universite ? Ücretlitip olarak okumaya deger mi ?

%25 falan bile tutar.

hocam ben o bursu sonradan gordum, burs da yurtta kalacak olanlar icin olacakmis

bir de ufuk tip ucretli 20 binle aliyor, ilk senesinde onu gecmesi imkansiz size kesin gelir

• Ben de 15k sıralamam ile %75 yazdım ama umudum yok

• Şu üniversitenin bir resmi yok mu ya
  • Bende 24000 ücretli yazdım Balgat diye biliyorum yerleşkesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rother

Bende 24000 ücretli yazdım Balgat diye biliyorum yerleşkesi

bende birtek onu biliyorum f/p oranı yüksek bir tıp olduğu için yazdık ama fotoğraf bulamadık nette bide yurtlar nerede o bile soru işareti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.