Şimdi Ara

Açık Liseye Geçmeyi Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulum cok kötü. Yani arka sıramdaki adam bölme işlemini yapamıyor, derslerde sözel ağırlıklı olacak babamla konustum ne yaparsan yap dedi. Bende acığa geçip evde tek basıma bu isi yürütmeyi düşünüyorum.

Çevrenizde açığa geçen veya aranızda gecen varsa düşüncelerinizi yazabilir misiniz cidden cok önemli

Not ortalamam 92 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BERKYABGU

Ağır konuları nasıl halledeceksin sıkıntı bu yoksa açık lise mantıklı diploma notu da yükselir

lidibu fizik, behzat rasuli, kimyaozel ile halletmeyi düsünüyorum. Biyoloji için ise 2 3 tane konu anlatım alacağım

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Hocam bende dün geçtim.Cuma günü son günmüş hızlı karar vermelisin. Genellikle okulların eğitimi çöp oluyor zaten, geçmeni tavsiye ederim.Ama bir dershanenin falan denemelerine gir bence

sonmuymus hocam prosüdür nedir nasıl işler siz bildiklerinizi söyler misiniz bana ?

Hocam bende dün geçtim.Cuma günü son günmüş hızlı karar vermelisin. Genellikle okulların eğitimi çöp oluyor zaten, geçmeni tavsiye ederim.Ama bir dershanenin falan denemelerine gir bence

hocam pm atamıyorum size. bir şey soracağım açık lise hakkında. benim bu sene ortalamam 100 olsa bile obp 75 gelecek. açık lisede kaça çekebilirim?

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

sonmuymus hocam prosüdür nedir nasıl işler siz bildiklerinizi söyler misiniz bana ?

Hocam önce okuduğunuz okula velinizle gidip tasdiknamenizi istiyosunuz.2 vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisiyle halk eğitim merkezine gidip kayıt oluyorsunuz.Sıra baya oldu bende erken gitmenizi tavsiye ederim.

Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam önce okuduğunuz okula velinizle gidip tasdiknamenizi istiyosunuz.2 vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisiyle halk eğitim merkezine gidip kayıt oluyorsunuz.Sıra baya oldu bende erken gitmenizi tavsiye ederim.

hocam köyde oturuyorum online kayıt olmuyor mu? Ya da bulunduğum okul yapamıyor mu ki ://

• Ortalama konusunda benimde bir bilgim yok.Ama kredi sistemi olduğu için belki fazladam 2 3 puan gelebilir.

Online kayıt olmuyor diye biliyorum

Ortalama konusunda benimde bir bilgim yok.Ama kredi sistemi olduğu için belki fazladam 2 3 puan gelebilir.

ne kadar sansız adamım ya. Keske son gün cuma olmasaydı

Ortalama konusunda benimde bir bilgim yok.Ama kredi sistemi olduğu için belki fazladam 2 3 puan gelebilir.

sınavları zor diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu arada lisemin puanı 470küsürdü ... Yani kötü bir lise de değil fakat genede zaman kaybıydı hatta arkadaşlarım durmadan dert yanıyordu.

Zaten evde hallediyordum lise hayatım boyunca konuları . Hocaların pek bi yardımı olduğu söylenemez. İnternette okul hocalarından kat kat iyi hocalar mevcut.

Günümüzde bu şartlar altında okula , dershaneye vs gitmek zaman kaybından bir şey değil. (Ha 490 küsür puaanlık lisede okuyorsunuzdur , acayip rekabet vardır. İşte orada kalınır acayip katkısı olur , dershanenin sağlayacağı tek fayda o aslında ama kendinizle yarışadabilirsiniz zaten töder , özdebir gibi sınavlara girebilirsiniz veya dışardan dershane denemelerine giriliyor.)

Bu arada sınav sonucum mf4 6k - mf3 7k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 14 Eylül 2017; 1:47:41 >

Ya son kayıt bu cuma sonmuş ben köydeyim nasıl gideyim halk merkezine? Birde mazaretli kayıt şeysi varmış o nedir tam olarak

hocam ben geçen sene geçmiştim danışmak istediğin bir şey varsa buyur, bu arada geçen sene çok uzatıldı açık lise kayıtları. ben ve 4-5 arkadaşım 1.uzatmada geçmişti, 3 arkadaşım da 2. uzatmada geçti. sınavlar da zor falan değil kim diyorsa yanlış demiş. seçmeli olan matematikleri almıştım limit sorusunda örneğin yerine koyuyorsun sadece. başka bi bok yok. 100 almamak zor yani. ben bakmadan girmiştim sınava ondan trafik ve din 70 gelmişti. sene sonunda da obp +5 artmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Göz bebekleri açılır, atardamarlar büzülür, vücut ısısı artar. Nabız ve tansiyon yükselir. Solunum hızlanır ama içeri çekilen hava azalır. Beyin her yere elektrik sinyalleri gönderir, her bezden salgılar fışkırır. Kaslar, vücut ağırlığının 3 katını kaldırıyormuşcasına gerilir ve spazm geçirir. İnanılmaz zevkli olmasaydı insanlığın sonu bin yıllar önce tükenirdi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

quote:

Ya son kayıt bu cuma sonmuş ben köydeyim nasıl gideyim halk merkezine? Birde mazaretli kayıt şeysi varmış o nedir tam olarak

hocam ben geçen sene geçmiştim danışmak istediğin bir şey varsa buyur, bu arada geçen sene çok uzatıldı açık lise kayıtları. ben ve 4-5 arkadaşım 1.uzatmada geçmişti, 3 arkadaşım da 2. uzatmada geçti. sınavlar da zor falan değil kim diyorsa yanlış demiş. seçmeli olan matematikleri almıştım limit sorusunda örneğin yerine koyuyorsun sadece. başka bi bok yok. 100 almamak zor yani. ben bakmadan girmiştim sınava ondan trafik ve din 70 gelmişti. sene sonunda da obp +5 artmıştı

Açık Liseye Geçmeyi Düşünüyorum
    hocam ortalamalarım bunlar. Tahmininizce kredilerim nasıl olur?

Birde evde calısırken zorlandınız mı? Yani geçmeli miyim?

Ben bilgisayar mühendisliğini istiyorum okul tamamen sözel bir yer. Örneğin okul birincisi 400 küsür puanla türkçe öğretmenliğine gitti.

• kredinin aldığın puanla alakası yok, geçip geçmediğinle ilgileniyor sadece. çalışmak konusunda da kendine güveniyorsan geç tabi aksi halde daha kötü olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    "Göz bebekleri açılır, atardamarlar büzülür, vücut ısısı artar. Nabız ve tansiyon yükselir. Solunum hızlanır ama içeri çekilen hava azalır. Beyin her yere elektrik sinyalleri gönderir, her bezden salgılar fışkırır. Kaslar, vücut ağırlığının 3 katını kaldırıyormuşcasına gerilir ve spazm geçirir. İnanılmaz zevkli olmasaydı insanlığın sonu bin yıllar önce tükenirdi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

kredinin aldığın puanla alakası yok, geçip geçmediğinle ilgileniyor sadece. çalışmak konusunda da kendine güveniyorsan geç tabi aksi halde daha kötü olabilir

yıl sonu notu nasıl olacak ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.