Şimdi Ara

Açık Arttırma (ihale) ile Araba Alır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
27.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Çelik motor filo kiralamadan çıkan araçları online internet üzerinden ihale yolu ile satışa sunuyor.
    Yedi gün iadesi ve ekspertiz raporu her şeyi var. Çok da iyi fiyatlardan satış başlıyor..

Site burada: İKİNCİ YENİ ONLİNE AÇIK ARTIRMA

Siteye üye oldum ihale süreçler çok heyecanlı aynı zamanda da alacağın araçta ne gibi sıkıntılar var detaylı bakabiliyorsun.,
    Kafama göre bir kaç araç var ve önümüzdeki günlerde daha iyileri çıkarsa ihalelere katılabilirim gibi duruyor.
    Siz olsanız ne yapardınız?

• Bağzı araçlar çok güzel fiyatlara gitmiş... Motoru satıp arabamı alsam ne

Orijinalden alıntı: Farkiyare

Arkadaşlar Çelik motor filo kiralamadan çıkan araçları online internet üzerinden ihale yolu ile satışa sunuyor.
    Yedi gün iadesi ve ekspertiz raporu her şeyi var. Çok da iyi fiyatlardan satış başlıyor..

Site burada: İKİNCİ YENİ ONLİNE AÇIK ARTIRMA

Siteye üye oldum ihale süreçler çok heyecanlı aynı zamanda da alacağın araçta ne gibi sıkıntılar var detaylı bakabiliyorsun.,
    Kafama göre bir kaç araç var ve önümüzdeki günlerde daha iyileri çıkarsa ihalelere katılabilirim gibi duruyor.
    Siz olsanız ne yapardınız?

Siteye üyelik paralı mı acaba bakmadım siteye. Almasam da ilgimi çekiyor ihale olayları

• Dün itibari ile İKİNCİYENİ.COM dan bi araç aldım CITROEN C-ELYSEE 1.6 HDI 92HP M/T ATTRACTION piyasa fiyatının altına (33.600 TL) aldığımı düşünüyorum araçta sitede bahsettiklerine göre vuruk kırık kaza bela yok ayrıca 33247 kmde. Aracın teslim işlemleri pazartesi başlayacak. Bakalım inşallah başımıza bela almamışızdır. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Gelişmeleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 23 Ocak 2015; 15:14:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sonuçları merak ediyorum, alınır mı ne gibi sorunlar olabilir. Bu araçlar kiralık araç olup sonra satışa çıkan tarzda araçlar mı. Ben öyle tahmin ediyorum, genelde hep yeni model ve km düşük, sanırım 1 yıl sonra satışa felan çıkıyor.
    Alan arkadaşlar bilgi verirsen çok iyi olur.
  • Arkadaşlar Bahsettiğim Gibi CITROEN C-ELYSEE 1.6 HDI 92HP M/T ATTRACTION marka aracı İkinciyeni.com dan aldım. Araç tıpkı ekpertiz raporlarındaki gibi problemsiz çıktı o kısmını atlıyorum aracımdan allah kaza bela vermsin çok memnunum. İşin prosedür kısmı ise şöyle maddeler halinde yazıyorum anlaşılır olur.

1. İkinciyeni.com'a üye oluyorsunuz.
    2. İhaleye girmek için kredi kartınızdan 500 TL tutarı ön provizyonla bloke ettiriyorsunuz ( PARA KARTINIZDAN O ANDA ÇEKİLMİYOR SADECE BLOKE)
    3. 100 TL artışlar ile Takribi 1gün 12 saat verilen ihale saati boyunca teklifinizi veriyorsunuz.
    4. İhalenin bitmesine son 10 dk kala Max 2000 TL artış yapabiliyorsunuz ki burada tekliferi 100 TL değil 2000 TLyi aşmamak kaydı ile istediğiniz kadar verebilirsiniz
    5. İhale sizde kalınca size bir tebrik maili geliyor ve orada yapacağınız tüm işlemler yazıyor.
    6. 500 TL blokeye verdiğiniz kart çekimi aracı aldığınız fiyattan düşülmek kaydı ile kartınızdan çekiliyor.
    7. Şirketin verilen İban nosuna geri kalan araç bedilini yolluyorsunuz.
    8. Müşavirlik işlemleri için plaka aynı kalacak ise 140 değişecek ise 240 TL çelik motorun anlaşmalı oldugu firmaya gönderiyorsunuz.
    9. Aynı gün satış işlemleri tamamlanıyor.
    10. İşlemlerin tamamlandığı günün ertesi günü saat 13:00 dan sonra aracı alıp marşa basıyorsunuz.

araç 33.600 e maal oldu. 37.000 den aşağı babamın oğluna satmam :) (ki bu kadar temiz arabayı satmam)

Yaşadığım tecrübeyi sizlerle paylaştım. Hepinize hayırlı akşamlar.

• sanirim o sitede iyi arabaya denk gelmek tamamen sans.. sikayet var daki yazılanlari okuyunca..

• Riskleri çok olan bir satış durumu ihaleyle araç almak. Öncelikle aldığınız araç daha önce kiralık kullanıldığı için hernekadar düşük km li veya yaşı düşük olsa bile kullanan/lar en az iki katı araca zarar vererek kullanıyor, istisnalar kaideyi bozmaz. Trafikte şirket aracı kiralık aracı kullananlara bir bakın ,araba benim değil mantığıyla motorun anasını ağlatıyorlar, kasislerden geçerken yavaşlamak bi yana gaz kesmiyorlar. sonuç olarak araba görüldüğünden en az iki katı yıpranıyor. Bende birkaç yıl kiralık araç kullandım ama kullanırken bu şekilde alan insanın hakkına girmemek adına inanın kendi aracımdan çok daha titiz üzerine titreyerek, bakımlarını vs düzenli ve takip ve kontrol ederek yaptırdım. inanıyorum ki kullandığım fırça bez vs bile kaportasına değdirmedim. İnanıyorum ki o aracı alan kişi aracın temizliğine inanamamıştır. Ama malesef herkes benim gibi olacak diye birşey yok.

• bir ara çok araştırmıştım ihale ile araç almayı fakat canını okuyorlar araçların.km leri çok fazla, hasar kayıtları yüksek, değişmeyeni az yani afedersiniz eşek niyetine binip öyle satıyorlar
  • Arkadaşlar gerçekten çok araştırdım ve şuanda sahip oldugum FIAT LINEA 1.3 MULTIJET 90 HP ACTIVE PLUS 81 bin kmde aracı aldım test sürüsü yapma imkanım olmadıgından fiyatlara kanarak aldım ve şuan arabada ufak tefek çizikler derken sanayide cebimden net 4.250 tl extra para çıktı fren balataları yagı suyu amortisörler ses yapıyordu degisti turbo bi 10 daha yaparsam benim kafama sıkın dermis gibi eli kulagında sonuç olarak hor kullanılmış araçlar bende açık arttırmayla aldım almaz olsaydım çevremde her danıştıklarımın söylediklerine hak vermeye başladım ama iş isten geçince pek bi anlamı kalmıyo sonuç olarak 27.200 e aldım ihale bende kaldı 31.45* tl ye 5 parça boyalı arabam oldu satıyım dedim yalan söylememek adına filo şirket arabası dedigim herkes kaçtı napıcam bilmiyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versin .

Orijinalden alıntı: noos58

Arkadaşlar gerçekten çok araştırdım ve şuanda sahip oldugum FIAT LINEA 1.3 MULTIJET 90 HP ACTIVE PLUS 81 bin kmde aracı aldım test sürüsü yapma imkanım olmadıgından fiyatlara kanarak aldım ve şuan arabada ufak tefek çizikler derken sanayide cebimden net 4.250 tl extra para çıktı fren balataları yagı suyu amortisörler ses yapıyordu degisti turbo bi 10 daha yaparsam benim kafama sıkın dermis gibi eli kulagında sonuç olarak hor kullanılmış araçlar bende açık arttırmayla aldım almaz olsaydım çevremde her danıştıklarımın söylediklerine hak vermeye başladım ama iş isten geçince pek bi anlamı kalmıyo sonuç olarak 27.200 e aldım ihale bende kaldı 31.45* tl ye 5 parça boyalı arabam oldu satıyım dedim yalan söylememek adına filo şirket arabası dedigim herkes kaçtı napıcam bilmiyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versin .

Aracı aldıktan hemen sonra bi servise gösterseydin keşke böylece araçtaki sorunları öğrenmiş olurdun ardından iade ederdin suç senin burda kendi yapmış olduğun bi hata yüzünden bankalarınin aklini bulamana gerek yok dostum..

• hakan kim nederse desin filo ve şirket arabası almak genel evden kadın almaya benzer . aracın sorunları zamanla ortaya çıktı sonuçta insan yapımı ve parçaların ömrü zamanla bitiyor hor kullanıyolar kardeşim kimsenin babasının arabası degil şirket arabalarını aklı olan almaz . kötü bi tecrübe edindim başkaları edinmesin diye yazdım herkesin kendi bilecegi iş iyi forumlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123oo -- 1 Şubat 2015; 22:33:32 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.