Şimdi Ara

Açık Arttırma (ihale) ile Araba Alır mısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
27.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Konuyu biraz hortlasmis olacagim ama 80 kusur binde arabayi hicbir sekilde almazdim.yada piyasasi 50 olan arabaya 30dan fazla vermezdim.sizinki biraz fazla riskli iş olmus.mis gibi 10 bin kmlerde arabalar var.cok.mantikli gorunuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sakın burdan araba almayın alayı sahtekar 2015 model araç aldım tamam değişen boya yok ama alttan darbeli çıktı araba iade ettim 500 tl teminat bedelimi ödemedi ucuz etin yahnisi olmaz diyecem ama 1000 tl aşağı aldım diye seviniyordum olan 500 tl me oldu sakın almayın bu rent a car çıkması hoşaf arabaları

Orijinalden alıntı: asikartal18

arkadaşlar sakın burdan araba almayın alayı sahtekar 2015 model araç aldım tamam değişen boya yok ama alttan darbeli çıktı araba iade ettim 500 tl teminat bedelimi ödemedi ucuz etin yahnisi olmaz diyecem ama 1000 tl aşağı aldım diye seviniyordum olan 500 tl me oldu sakın almayın bu rent a car çıkması hoşaf arabaları

merhaba ,aldıktan 1 hafta içinde itiraz proseduru var yazıyor ,?

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

Orijinalden alıntı: asikartal18

arkadaşlar sakın burdan araba almayın alayı sahtekar 2015 model araç aldım tamam değişen boya yok ama alttan darbeli çıktı araba iade ettim 500 tl teminat bedelimi ödemedi ucuz etin yahnisi olmaz diyecem ama 1000 tl aşağı aldım diye seviniyordum olan 500 tl me oldu sakın almayın bu rent a car çıkması hoşaf arabaları

merhaba ,aldıktan 1 hafta içinde itiraz proseduru var yazıyor ,?

bunlar hep kendilerine müslümanlar şikayetvar a şikayet yazdım diye beni mahkemeye vermekle tehdit etti bu it oğlu itler
  • Hayatta almam.Çoğu kiralık olarak kullanılmış geçmişi karanlık araçlar
  • kimseyi yanlış yönlendirmek istemem arkadaşlar ama bütün ekspertiz raporları var. 1 hafta içinde söylenenin dışında bir şey çıkarsa iade hakkın var. bence gidilir araba alınır sonra orda sanayide bi 100 lira verilip sağlam birine gösterilir. baktın sıkıntı var hemen iade edilir. sıkıntı yoksa türkü çığıra çığıra memlekete geri dönülür ve millete ucuz araba aldım diye hava atılır:D dediğim gibi kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama iyi bir araba seçimi yapılırsa sıkıntı olmaz gibime geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodtwister -- 20 Mart 2016; 23:59:15 >

• İhalesine girmiş olduğum aracın mekanik expertize herhangi bir sorun olmadığı ve değişen parçasının olmadığı belirtilmişti. Aracı teslim aldıktan sonra expertize götürdüm ve sağ amartisör patlak olduğunu, aracın alttan darbe aldığını belirttiler ve motor kısmında değişen parçaların olduğunu raporda belirttiler. Bunun üzerine Doğuş Oto Maslak yetkili servise giderek aracın geçmişine baktırdım. Aracın motor kısmında değişen parçaların olduğunu ve daha önce aracı kullanan müşterinin yetikili servise giderek ön camının kırık olduğuna dair kayıt girilmiş ancak müşteri işlemi yapmaktan vazgeçerek aracı geri teslim almış. Aracı teslim aldığımda aracın ön camında problem yoktu (yani aracın ön camı değişmiş ancak dışarıda yapılmış). Doğuş oto kayıt açtığı zaman silinmediği için bu kayıt duruyor. Bunu evraklarla ispat etmeme rağmen ikinciyeni.com yetkilileri oralı bile olmadı. Dava açacağım

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.