Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar cerrhpaşalı metoyu onayan mehmet polat oyuncu arkadaşımdır ve bu dizideki kelaynak bekir de odur.kurtlar vadisin de de mavi gözlüydü...
  • ha bi de bişey diim mehmet polatın bi dizisi daha vardı.bikaç ay önce kapıları açmak diye.yayından kaldırıldı.ordad çk iiydi.ama yaından kalkaınca bayağı üzülmüştü,dertleşmiştik.ii oldu bu proje biraz yüzünü güldürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karadeniz_tr

senaryo şimdilik sıradan gibi gözüküyor

ben hala dizide 180 derece dönüş bekliyorum.

eğer senaryo değişmezse 25566543213206546846843516546546546532165456 kere çevrilern eski türk filmlerinden farkı kalmaz.

reytinge de fazla aldanmamak gerek. semra hanım denen bi manyak aylarca ekranları kilitledi.

kardeş zaten dizi bu formatla yoluna başladı eski türk filmlerinden esinlenmiştir diye ...Ama kenan'ın oyunculuguna bı parantez acmak istiiyorum (gercekten olaganustu hele ilk sayfada arkadasların bahsettıgı gıbı sevgılısının ılk gecesını baskasıyla gecırdıgını söylediğinde yıkılması tek kelımeyle mukemmeldi)....
    Yalnız dizi yavas yavas deli yürek formatına dönmeye basladı gıbı...

• Evet beyler 2 haftalık cezam bitti Şükür kavuştum Dh ye.

Dizi gittikce saçmalamaya başladı yaa İnşallah bir an önce toparlanır tabi Kenan yine döktürüyo ama Sonuçta bir ekip işi konu iyiydi oyunculuklar kötüydü şimdi konu da kötüye gitmeye başladı bakalım ne olacak
  • diziyi iki bolumdur ciddi izliyorum.ilk bolumleri basit bir ask dizisini andırıyordu ama iyice guzellesti bence dizi.
  • seslendirmeler berbat özellikle kenan'ın manitayı kapan o çocuğun onun babasının ve kız kardeşinin

zaten oyunculukları berbat birde kötü seslendirme iyice bozuyor işi
  • ya babam sayesinde bende 2 bölümdür izliyorum ama. yönetmeni kimse dizinin hataları gözüme fazla çarpıyor. bu haftaki bölümde mesela hamama giriyorlar bizim ekip üzerlerini çıkarıyorlar sonra kelaynak denen adam ve diğerlerine silahlarını doğrultup gidiyorlar ee üzerini çıkarmaya ne gerek vardı şimdi bunun silahı daya söyleyeceğini de git sonra.

alıştılar her bölüm bitince silah ateşlemeye görüntüyüde dondurup öyle bitiriyolar bu bölümde artık ne gereği varsa.
    şu hafif yumuşak eleman var çok sırıtıyor oyunculukta

türbedeki adama bence gizem katsalar öyle herşeyi bilir havası sıkıyor kuşçu misali

şu kızın kocası rolündeki zengin çocukta oyunculuk sıfır adamın suratı değişmiyor hiç bu bölümde
    - şu an çok snirliyim falan dedi ama maşallah sinirli bir tarafı yoktu adamın
  • quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

ya babam sayesinde bende 2 bölümdür izliyorum ama. yönetmeni kimse dizinin hataları gözüme fazla çarpıyor. bu haftaki bölümde mesela hamama giriyorlar bizim ekip üzerlerini çıkarıyorlar sonra kelaynak denen adam ve diğerlerine silahlarını doğrultup gidiyorlar ee üzerini çıkarmaya ne gerek vardı şimdi bunun silahı daya söyleyeceğini de git sonra.

alıştılar her bölüm bitince silah ateşlemeye görüntüyüde dondurup öyle bitiriyolar bu bölümde artık ne gereği varsa.

türbedeki adama bence gizem katsalar öyle herşeyi bilir havası sıkıyor kuşçu misali

şu kızın kocası rolündeki zengin çocukta oyunculuk sıfır adamın suratı değişmiyor hiç bu bölümde

Her ne kadar diziyi severek izlesekte bizlerde bunların farkındayız. Söylediklerinde haklısın.

Bu arada Kenanın silahla saydırması çok iidi.Kelaynak da çok ii bence Psikopat tip var herifte..Bide şey var bu kelaynak hiç mi SEs ten tanımıyo Kenanı...Dizide saçmalıklar çok ama Yinede keyifle izliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 28 Mart 2006; 15:27:13 >

• Sanırım 2 bölümdür izlediğin için hamam sahnesi sana saçma gelmiş.Çünkü kelaynak kenana işkence yapıp öldürdüğünü sanıyordu.O da yüzünü gizzlemeye çalıştı zaten.Yaşadığı belli olmasın diye.

Ayrıca geçen bölümde en komik olay.O araçla takipti yaw.Sanırım kelaynak ve adamları bmw ye bindi veya onun gibi lüx diyebileceğimiz bir arabaya.Karşılarında ki her tarafı dikkat çeken bassan bassan 50 yi geçmeyecek arabanın onları takip etmesini farketmediler.En son hamamın önünde durunca ardından o aracın yetişip gelmesi ve hala kelaynağın dikkati çekmemesi tam bir saçmalıktı.....
    quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

ya babam sayesinde bende 2 bölümdür izliyorum ama. yönetmeni kimse dizinin hataları gözüme fazla çarpıyor. bu haftaki bölümde mesela hamama giriyorlar bizim ekip üzerlerini çıkarıyorlar sonra kelaynak denen adam ve diğerlerine silahlarını doğrultup gidiyorlar ee üzerini çıkarmaya ne gerek vardı şimdi bunun silahı daya söyleyeceğini de git sonra.

• bu dizi deliyürektede olduğu gibi tavan yapıcak.ben deliyüreğin setine gittiğim zamanlar 97 98 yıllarında yani ilk bölümlerinde millet bu diziyi kimse izlemiyo diyodu.aynalı tahir daha iyi diyorlardı.osman sınav ve kenan imirzalıoğlu bir araya gelmiş.bence kimse kaçırmasın.
  • Mehmet ile Nermin'in karşılaşmasında bakalım neler olacak

bu arada bölümleri kaçıranlar içinhttp://www.aci-hayat.com/index.php ayrıca dizi müzikleride var

şu site daha iyiymişhttp://www.acihayat.gen.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E3535519 -- 4 Nisan 2006; 17:31:29 >
  • Walla onu bunu bilmemde Mehmetin duvardaki resme bakarkanki görüntüsü oyunculuk dersi diye gösterilir..Ben babasıyla karşılaşma sahnesini beğendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Walla onu bunu bilmemde Mehmetin duvardaki resme bakarkanki görüntüsü oyunculuk dersi diye gösterilir..Ben babasıyla karşılaşma sahnesini beğendim.

Bence de kenan performansıyla büyülüyo ve olaganüstü bi oyunculuk sergilemeye de devam ediyo...........Ne yazıkkı dizide yalnız kalıyo .......Yalnız babasıyla buluşma sahnesınde daha güzel bi müzik fena olmazdı be!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

Walla onu bunu bilmemde Mehmetin duvardaki resme bakarkanki görüntüsü oyunculuk dersi diye gösterilir..Ben babasıyla karşılaşma sahnesini beğendim.

Bence de kenan performansıyla büyülüyo ve olaganüstü bi oyunculuk sergilemeye de devam ediyo...........Ne yazıkkı dizide yalnız kalıyo .......Yalnız babasıyla buluşma sahnesınde daha güzel bi müzik fena olmazdı be!!!!!!!

Mesela ilk bölümlerde kafayı çekerken Sezen aksuda Seni kimler aldı çalmıştı çok süper olmuştu..Doğru sölüyonj burdada öyle bi müzik koysalardı güzel olurdu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

Mesela ilk bölümlerde kafayı çekerken Sezen aksuda Seni kimler aldı çalmıştı çok süper olmuştu..Doğru sölüyonj burdada öyle bi müzik koysalardı güzel olurdu

baba o sahneyı hatırladım şimdi cok duygulanmıstım o zaman

İnsallah nermınle karsılasmasına ii bi şarkı koyarlar.........

• turk filmine dondu evet..

dizinin senaryosu ayni adi tasiyan eski bir turk filminden alinma zaten..

osman sinav uzun zaman once bu filmin senaryo haklarini satin aliyor ve bu diziyi hayata sokuyor..

film versiyonunda konu yine ayni ufak farklar var.. dizi turk filmi havasinda yapilmaya calisiliyor o yuzden..

kanal d'de cikan ihlamurlar dibinde ziriltisi da bunun kopyasi.. onlar izleyicinin bu bam telini daha evvel yakalayip diziyi haftalar once yayina soktular..
  • Tuzsuz Bekir ve adamları Hasan’ı kaçırırlar. Mehmet’le irtibata geçerek, Hasan’ın hayatına karşılık, kara para defterini ve daha önce Mehmet’in almış olduğu paraları geri isterler. Mehmet ve Şükrü’nün durumu tersine çevirmek için Ender’i kaçırmaktan başka çareleri yoktur. Ne var ki; Ender’in etrafındaki koruma duvarını aşmaları neredeyse imkânsız gibidir.

Bu bölüm baya heyecanlı olacak gibi bakalım
  • Ender en sonunda girdi kafese
  • Güzeldi bence dünkü bölüm ama bana çok kısa geldi ilk bölümler ne güzel uzundu baya
  • Kenan Abi 'ya yine diyetini aldı...
    Şükrü kopardı ama ya adam tam piskopat vuruyum abi vuruyum....

Kenan İmirzalıoğlunun tüm filmleri izlenir be adam da karizma oyunculuk herşey var ...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.