Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ılk defa ızledım..dehset bı dızıymıs yaa...
  • evet benimde dikkatimi çekti o galiba yazacaktımda unuttum.Gerçi bunun gözleri mavi gibi.Cerrahpaşalı meto...
    quote:

Orjinalden alıntı: herby

ya arkadaşlar benim bişey dikkatimi çekti dizideki bekir kurtlar vadisindeki polatın kafasını kestiği cerrahpaşalı metin değil mi??

Bu arada o kadar işkenceden ölmemesini kınıyoruz.Ayrıca gögüse alınan 2 kursun.Duyduğuma göre mehmet mite girecekmiş.

Haaa birde ender-enderin babası-enderin annesi-enderin karısı(nermin) enderin babasının avukatı:kardeşim bu kadar kötü oyunculuk olur mu yaw.oyuncular resmen konuşurken tekliyor laf ağızlarından çıkmıyor.vurgu yapmaya çalışıyorlar onuda beceremiyorlar.Bu kadar olmaz be....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 6 Mart 2006; 8:38:09 >
  • böyle işin içine edeyim.Pazartesi 21.15 e alınmış beyler.Allah Bilir yerine hangi dandik diziyi koyacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

evet benimde dikkatimi çekti o galiba yazacaktımda unuttum.Gerçi bunun gözleri mavi gibi.Cerrahpaşalı meto...
    quote:

Orjinalden alıntı: herby

ya arkadaşlar benim bişey dikkatimi çekti dizideki bekir kurtlar vadisindeki polatın kafasını kestiği cerrahpaşalı metin değil mi??

Bu arada o kadar işkenceden ölmemesini kınıyoruz.Ayrıca gögüse alınan 2 kursun.Duyduğuma göre mehmet mite girecekmiş.

Haaa birde ender-enderin babası-enderin annesi-enderin karısı(nermin) enderin babasının avukatı:kardeşim bu kadar kötü oyunculuk olur mu yaw.oyuncular resmen konuşurken tekliyor laf ağızlarından çıkmıyor.vurgu yapmaya çalışıyorlar onuda beceremiyorlar.Bu kadar olmaz be....

Gerçektende berbat oyunculuklar Diziyi tek başına Kenan İmirzalioğlunun sırtladığını düşünüyom.Zaten dizide Nerminin babası ve murat soydan birde Kelaynak dışında Bence Vasatın üstünde oyuncu yok..

• bencede Kenan İmirzalıoğlu yüksek kalitedeki oyunculuğuyla dizide yalnız kaldı
  • hakkaten oyunculuklar berbat nese Kenan toparlıyor. Sürekli show tv de yayınların saatleri günleri değişiyo. Tam hazırlıyosun kendini çayını kolanı alıyosun dizini izliyecen bi bakıyosun o da ne başka bişey var yerine. Bu neden oluyo acaba çok merak ediyorum. En çok ta Acı Hayat ın başına gelgi bu. Her hafta kesin bi değişiklik yapıyolar dizinin üstünüde.
  • bu adamlar bir hafta tatil yapıp diğer hafta çekimlere başlıyorlar herhalde bu ne yav adam gibi bir dizi başladı dedik çarşamba günleri tv yi açıyorum kutlar vadisi çıkıyor.Şimdi de pazartesiye almışlar
  • kenan a bayılıyorum dolayısıyla oynadığı diziyide izliyorum ve bence acı hayatta çok başarılı
  • Yani dizinin REYTİNG lerini düşürmek için Ellerinden ne geliyosa yapıyolar Olmaz böyle birşey yaa.
  • çok dandik bir dizi yıllardır bize dayatılan salak filmlerin dizi versiyonu, yok fakir kız zengin erkek tarafından baştan çıkarılıyor da asıl sevdiği başkaymış da falan da filan ,çok bayat bir konu.
  • burdaki yorumlardan yola çıkarak izledim diziyi, harbiden de çok dandik yaaa, ben de severim kenan i. ama onun için bile izlemeye katlanılmaz yaaa
  • valla şuan pamuk ipliğine bağlı durumda. yeni bir hikayeye geçmezlerse kimse izlemez.bende takip ediyorum da bu na anasını satim kafalarına göre bir hafta yayınlamazlar reklam yaptıkları halde,bir hafta yayın gününü değiştirirler. böyle profesyonellik olmaz.
  • valla şuan pamuk ipliğine bağlı durumda. yeni bir hikayeye geçmezlerse kimse izlemez.bende takip ediyorum da bu na anasını satim kafalarına göre bir hafta yayınlamazlar reklam yaptıkları halde,bir hafta yayın gününü değiştirirler. böyle profesyonellik olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin79

valla şuan pamuk ipliğine bağlı durumda. yeni bir hikayeye geçmezlerse kimse izlemez.bende takip ediyorum da bu na anasını satim kafalarına göre bir hafta yayınlamazlar reklam yaptıkları halde,bir hafta yayın gününü değiştirirler. böyle profesyonellik olmaz.

Bencede Birde şunu söyleyecem Aslında oyunculuklardan çok Seslendirmeler berbat özellikle zengin tarafının Mesela Ebru kocaağa nın ses tonu değişti

• adam hala kafasıyla oynuyor mimikler de değişiklik yok bumudur oyunculuk.çok boşş çokk.çıktıgı programlar dan farklı bir mimigi varmı yaa.kötülerin iyisi diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lümeya

adam hala kafasıyla oynuyor mimikler de değişiklik yok bumudur oyunculuk.çok boşş çokk.çıktıgı programlar dan farklı bir mimigi varmı yaa.kötülerin iyisi diyebilirim.

İlk resimlere bakarsan Mimik nedir görürsün.. Bence sen Mimik yok derken Necati ŞAŞmaz ile karıştırdın.!
  • ne adammış bu türbedar ya adam arabayıda verdi bence kervancıoğullarına karşı bu türbedarda kapışacak!!
  • Beyler Allah kahretsin yaa Dizi 21:15 de başladı Tam o dakika da elektirik kesildi Anca Dizinin sonunda geldi Şansa bak yaa
  • dizinin konusu bana çok tanıdık geliyor nedense sanki senaryoyu okumuşum gibi ne tahmin yürütsem tutuyo
  • senaryo şimdilik sıradan gibi gözüküyor

ben hala dizide 180 derece dönüş bekliyorum.

eğer senaryo değişmezse 25566543213206546846843516546546546532165456 kere çevrilern eski türk filmlerinden farkı kalmaz.

reytinge de fazla aldanmamak gerek. semra hanım denen bi manyak aylarca ekranları kilitledi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.