Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
344.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler dünkü bölümü izleyen varmı nasıl buldunuz.? Ben bazı kısımları beğenmedim bazı kısımları ise çok beğendim...Özellikle İşkence sahneleri ve Para teklifini reddettiği kısım çok hoşuma gitti.
    deli yürek kurtlar vadisi(benim en favori dizimdir ayretten deli yürek bumerang cehennemi filmi mardindeçekilmişti ben o sırada çarşı iznine çıkmıştım ve diz çekimi yapılyordu benim için güzel bir andı)neyse reytingleride gayet iyi şu an hadi hayırlısı.

Bizim sınıftaki kızlar diziden çok Kenan İmirzalıoğlu'nu seviyorlar.
  • Abi yani şu eleştiriyide yapacam..Çok yapma oyunculuklar var resmen berbat yaa...Mesela Nermin endere annen bana para teklif etti dediği kısım çok yapmacıktı NEEEEEE demesi bile yapmacıktı...Öte yandan her tarafı kanlar içinde işkence yapılan sahne süperdi mesela...Bu arada Dizideki Bekir galiba Keloğlan Baya güzel rol yapıyo...Bu arada Keşke nerminin babası ölmeseydi.

Orjinalden alıntı: herby

ya arkadaşlar benim bişey dikkatimi çekti dizideki bekir kurtlar vadisindeki polatın kafasını kestiği cerrahpaşalı metin değil mi??

bilmiyorum ama baya psikopat bi adam helal olsun
    Ölürsede dizinin ne anlamı kalacak ama.
    Belkide rüyadır bu son bölümde yaşananlar.
    Birde sanki bu işkence olayının aynısı Deliyürek de de vardı yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
  • O adam ölmezse yanı oha yaw oha.
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • yA o bekir e hasta oldum ben
    ilerki bölümlerde temizlemez inşallah bizimki

hayat mars etti üstelik zar tutarak yine bense sıkıldım hep yek atmaktan kadere...
  • mehmet meftaa
    bakalım nasıl kıvırıcaklar
  • Ya beyler mehmeti bi adam bulup türbeye götürüyomuş..3 ay sonra felan iyileşiyomuş Nermin hamileymiş..3 ay sonra Mehmet mahalleye geliyomuş o sırada nerminde mahalledeymiş bi süpriz daha oluyomuş...Bu arada Kenaı sakallı haliyle görecez yaw yakışmıştır kesin walla...

Bu hafta yok ya ona yanarım

Sefa’nın adamları tarafından işkenceye uğrayıp mezarlığa atılarak kurşunlanan Mehmet’i mezarlıkta yaşlı bir türbedar olan Rahman bulur. Mehmet’in yaşayıp yaşamadığını kontrol eder. Nermin, babasının mezarına gidip, kendisini affetmesi için babasına yalvarır. Mezarlıkta Melek ile karşılaşır. Yaşlı türbedar Rahman, Mehmet’i yaşadığı türbeye getirmiştir. Mehmet sadece nefes alıp vermekte, başka hiçbir yaşam belirtisi göstermemektedir. Rahman Mehmet’in vücudundaki, kurşunu çıkarır. Yaralarını temizler. Vücudundaki yanıkları kendi yöntemleri ile tedavi etmeye başlar. Kırılmış olan bacaklarına ve kollarına ağaç dallarından alçı yapar.

Günler haftalar geçmekte ama Mehmet’ten bir haber gelmemektedir. Mahalleli Mehmet’in alıp başını gittiğine ama günün birinde döneceğine inanmaktadır. Mehmet ortadan kaybolalı neredeyse üç ay olmuştur. Celal’in kahvesine gelen polisler, Mehmet’in elbiselerini ve kimliğini bir şarapçının üzerinde bulduklarını söylerler. Celal ve Hasan şok olmuş bir şekilde Mehmet’in öldüğünü düşünürler.

Rahman günler haftalar boyu, mezarlıkta can çekişirken bulduğu Mehmet’i iyileştirmeye çalışmaktadır. Tam üç ay sonra Mehmet gözlerini açar ve hayata döner. Nermin Ender’e hamile olduğunu söyler. Ender şok olur. Nermin, artık daha fazla dayanacak gücü kalmadığını ve bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Ailesini ikna etmesi için kendisine zaman vermesini isteyen Ender, Nermin’le tartışır ve Nermin kapıyı vurup çıkar.

Mehmet üç ay sonra ilk kez ayağa kalkar ve mahalleye gitmek için Rahman’ın yanından ayrılır. Ama mahalleye geldiğinde onu şok edecek bir haberle karşılaşır. Aynı anda hamile olduğunu söylemek için mahalleye gelen Nermin’i de acı bir haber beklemektedir.

• gerçek yaşamdaki haytını pek bilmiyorum ama ben deli yürekten beri canlandırdğı karekterleri çok beğeniyorum ve oynadığı rolleri çok güzel canlandırdığını düşünüyorum dizdeki tavırları üzerinde eğrelti durmuyo bence ona çok uyuyo
  • Ya herif ölmüyomuş yaw mezarda bir derviş buluyomuş felan filan aylar sonra iyileşiyomuş felan aho ya aho harbi cüneyt arkın filmine döndü yaaaaaa
    İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Ya herif ölmüyomuş yaw mezarda bir derviş buluyomuş felan filan aylar sonra iyileşiyomuş felan aho ya aho harbi cüneyt arkın filmine döndü yaaaaaa

Öldürmeyen Allah öldürmez...
  • Beyler dünkü bölümü izleyenler varmı.? Ben şahsen bazı sahneleri çok yapmacık bulsamda Başlarda biraz sıkılsamda son kısımları çok hoşuma gitti.Mahalleye döndüğü kısımlardan bahsediyorum herşey değişmiş durumda kız kimseyi takmıyo eve gelip dudağındaki boyayı siliyo çocuk ayakkabı boyacısı olmuş dükkan kapatılmışş...Bu kısımlar çok güzeldi..Zaten dün TOTAL de 1. AB de 2. oldu.Son kısımdada bir ölünün suç işleyemeyeceği iması vardı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.