K

Teğmen
12 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Kilometresi 100.000'i geçmemiş, büyük kaza geçirmemiş, temiz ve orijinal corolla 14. d-4d otomobil arıyorum.
merhabalar

forumdan bir arkadaştan asus f3sv laptop aldım. teknosanın teşhir ürünüymüş. bir hafta sonra ekrana görüntü gelmemeye başladı. garantiye gönderdim ve 27 iş günü doldu.

sormak istediğim şu: 30 iş günü dolduğu zaman bana fatura bedeli üzerinden mi değişim hakkı tanıyacaklar ya da eşdeğer özellikte bir notebook mu verecekler.

ürünün fatura bedeli 400 tl. (ben 400 tlye almadım tabiki)

400 tl üzerinden değişim yapmak isterlerse bir hak talep edebilir miyim. çıngar çıkarmanın fayadası olur mu

bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
2000-2002 model arası,donanımlı,km'si 100.000'i geçmemiş, büyük kazası olmayan, hususi otomobil ruhsatlı temiz kangoo arıyorum. satmayı düşünen varsa görüşebiliriz.
1995 model renault 19 europa 1.6 RT sedan aracımın debriyaj bilyası bozuldu sanırım. debriyaja basınca adeta ciyaklıyor ve vitese çok zor geçiyor. ustayı aradım debriyaj bilyası bozulmuştur komple debriyaj seti değişecek dedi. bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. hakikaten debriyaj seti komple mi değişmesi gerek eğer değişecekse hangi marka parça alayım. 300-400 arası masraf çıkar dedi. ile 40 km uzaklıktayım ve araba bu halde iken gitmem çok zor. mecbur ilçedeki en iyi ustayı bulacağız.

yardımlarınızı bekliyorum. saygılar...
arkadaşlar merhaba

renault 19 europa 1.6 rt 95 model bugün pazarlığını yaptık anlaştık yarın arabayı servise götürüp baktıracağım. satan kişi (galeri) aracın orijinal olduğunu değişen parçasının olmadığını sadece parça boya olduğunu vs. söyledi. inşallah öyledir

bu tür araçları kullanan arkadaşlardan ricam öncelikli olarak neyine dikkat etmem lazım, kronik bir hastalıkları var mı dır klimasından randıman alabilir miyiz, lpg ile uyumu nasıldır vs.

şimdiden herkese teşekkür ediyorum
mümkünse ilk sahibinden kazası darbesi olmayan 1.5 , 1.6 motor, lpg takılı olsa iyi olur olmazsa da sorun değil, kmsi 100.000'i geçmemiş. kısacası fazla yıpranmamış yorulmamış uzun süre sorun çıkarmayacak bir araç olsun.

önerilerinize saygı duyarım ama lütfen kuş serisinden önermeyin ya da 2000 ytl daha bul şunu al demeyin çünkü değil 2000 lira 200 lira bile esneme şansı yok.
Arkadaşlar kusura bakmayın belki konunun yeri burası değil ama profiline baktığım arkadaşlarda nerede ikamet ettiklerini göremedim. şu an da trabzonda ikamet eden birisi varsa ondan bir ricam olacak. şimdiden herkese teşekkürler....
ARKADAŞLAR YERİ BURASI MI TAM OLARAK BİLEMİYORUM AMA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM GOOGLE'DA ARADIM AMA BİR TÜRLÜ İNDİRMEYİ BECEREMEDİM. İNDİREBİLECEĞİM BİR TÜRKÇE SİTE VARSA SÖYLERMİSİNİZ SAYGILAR....
arkadaşlar samsung d600 telefon ile arama yaparken koşullu iletme diyor ve telefon ötüyor. bu da beni rahatsız ediyor. bu bir problem midir. yoksa bütün d600lerde böylemidir. böyleyse bi çözümü varmıdır.
teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Öğretmen
Forum İmzası:
Ne çok söyle,ne büyük söyle;yiğit işte gerek.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
ACER
Takım
Trabzonspor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 847
İkinci El Bölümü Mesajları: 497
Konularının görüntülenme sayısı: 51.666 (Bu ay: 88)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.