Şimdi Ara

Achilles Lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
15.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 225/45/17 lastik alacağim achilles (çin mali) 125tl , starmaxx 140tl, Bridgstone s001 360tl

Aldiktan 2 gün sonra pişman olmamak için s001 alayim diyorumda fiyat farki çok fazla. Achilis kullanan varsa yorumlari yazabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak7777® -- 15 Nisan 2012; 17:01:27 >

• kumho kaç para, petlas da alınabilir.
  • Kumho 190tl
  • Starmaxx petlas tarafından üretiliyor.Çin işine bulaşma bunu al derim.
  • Ucuz lastik bir kez aldım, bir daha asla almam.
    Astarı yüzünden pahalıya geliyor.
  • Debıca pasıo 2 kullanıyorum googyear uretımı polonya malı 175 60 13 ebatını 85 tlye aldım. tavsiye ederım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Ucuz lastik bir kez aldım, bir daha asla almam.

sorun neydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maxxis ve kumho kış lastikleri
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak7777®

quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Ucuz lastik bir kez aldım, bir daha asla almam.

sorun neydi?

Sorun şu:
    Ucuza aldığınız lastik kısa bir süre sonra hamurunun özelliğini kaybediyor, sürüş özellikleri zayıflıyor. Bu her lastikte farklı göseriyor kendini. Kimisi aşırı ses yapmaya başlıyor, kimisi hemen eriyor, kimisi sertleşip taş gibi oluyor, kimisinin ıslak zeminde yol tutuşu bozuluyor, vs. Alırken kar ediyorsun ama ya kısa zamanda değiştirmek zorunda kalıyorsun ya da fren mesafesi
    Bu nedenle ben dersimi aldım. Artık ucuz lastiğe para vermem
  • Ucuz lastik alacaksanız Kumho'dan aşağısını almayın derim. Tabi bir de araba ne? Araba çok eski ise ve zaten fren mesafesi, yol tutuş bozuk parçalardan ötürü kötü ise alınabilir. Yok araba sağlam ve yeniyse bulaşmayın derim... Kumho düşünebilirsiniz.
  • Bir kere ucuz lastik aldım ve bir daha kesinlikle mıchelinden şaşmam
    iyi arabaya binen iyi lastik kullanacak benim mantığım bu
  • Achilles Lastik ENDONEZYA MALIDIR ARKADAŞLAR
  • arkadaşlar bizde aracımıza 4 adet achilles markalastik almıştık.20 bin kilometre olmadan ön lastikler balon yaptı.

düz asfaltta giderken şıp şıp şıp ses geliyordu.birde baktıkki iç yanak tarafından balon yapmış.içte olduğu için görmedik.ben o halde izmir yolunda hız yapmıştım.Allaha şükür birşey olmadı.

Tavsiyem.kesinlikle tercih etmeyin.Lastiğin şakası olmaz...
  • Herkese merhaba,

Başımdan geçen bir olayla konuyu uyandırmak istiyorum. 2016 bahar döneminde vw golf 6 aracmın jantlarını büyütme kararı aldım ve 18' jantlara terfi ettim fakat aldığım jantlar orjinal vw tiguan jantlarıydı. Replika janların kolay kırılıp balans bozduğunu çevremedki arkadaşlarımın deneyimlerinden istifade ederek bu kararı aldım fakat lastikler için bütcem azalmış oldu. Petlas starmaxx gibi lastiklere yönelicektim fakat lastikci ACHILLES ATR SPORT 2 lastikleri önerdi. Lastiklerimin ebadı 225/40/18. Sıfır jelatinli lastikleri aracın üstüne tak yarına kadar dene beğenmezsen getir paranı iade edeyim dedi. 1 günlük deneme süresinden sonra lastiklerin kullanımı fena değildi bende lastikleri almış bulundum. Aracımı çok fazla kullanmıyorum yılda 7-8 bin km anca yapıyorum. Araya kış girdi 2017 baharında tekrar lastikleri aracıma taktım. Fakat lastikler sert ve yol tutuşu zayıftı. 3-4 bin km anca kullanılmış lastikler önceden aynı hızlarda aynı koşullarda girdiğim virajlarda savurur, yağışlı havalarda resmen kızak görevi görür hale gelmiştir. Islak zeminde yokuşta kalkman artık bir hayal oldu benim için. Aynı araçtan kardeşimde de var ve üzerinde 6 yılda 55-60 bin km kullanılmış ve ömrünü tamamlamış biridgestone lastikler benim 3-4 bin km kullanılmış ACHILLES ATR SPORT 2 lastiklerimden kesinlikle daha iyi yol tutuşu sağlamakta. Çok kısa zamanda özelliğini yitiren bu ASCILLES ATR SPORT 2 lastikleri almamanızı tavsiye ederim her ne kadar ucuz ve belli standartlardan geçmiş de olsa insanın başına büyük dertler açabilme özelliklerine sahip bu lastikler sizin canınızı tehlikeye atmakta. En kısa sürede lastiklerimi değiştireceğim.

Uzun lafın kısası ACHILLES marka lastik yada adı sanı belli olmayan büyük markaların ürettiği idda edilen yada lastikcilerin abi çok iyi lastik diğer markalardan farksız diye satmaya çalıştığı lastiklerden uzak durun.

Lastiklerimin üzerinde MADE IN CHINA yazmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangRTR -- 20 Haziran 2017; 15:49:9 >

• Bilindik markalar haricinde lastik almamak gerekli sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.