Şimdi Ara

Acer notebook kapak çatlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir yıl kadar önce aldığım acer 5024 wmli notebook um bi müddet kullanımdan sonra kapağının dışındaki gri kısım bağlantı noktalarının olduğu yerden çatladı ve kırıldı. Kesinlikle kapağın yanlış tutulması vb bir kullanıcı hatası söz konusu değil. Mavi bilgisayara götürdüm ve bu modelde bu tip bir arzanın ilk olduğunu ve italatçısının garanti kapsamında değiştirmeyeceğini ve yaklaşık 50 usd civarında bir ödeme yapmam gerektiği söylenmişti. O günden bugüne baya bir zaman geçti. Acaba aynı problemle karşılaşan arkadaşlar oldumu ve ne tür bir uygulamayla karşılaştılar.

• Benim acerimde de böyle bir sorun çıkmıştı. Lcd ile plastik kısmın birleştiği yede ayrılma vardı. Bilgisayarı da alalı3 gün olmuştu. Plastik kısım esnemişti ama çatlamamıştı. Bende hemen bilgisayarı ma-vi bilgisayara götürdüm. Doğal olarak onlarda ilgilenmediler. Çünkü bilgisayarı değiştirme hakkım vardı. sonra infronic e götürdüm. Sorunu 10 günde halletmişler. Hiçbir ücrette talep etmediler. Yalnız plastik esneyince çatlamaması için dua etmiştim.
    Belki servise götür onlar ilgilenir.

Türkiye TÜRKlerindir..
  • Benimkinde de ara sıra kapağı açık kapatırken çıt çıt sesler geliyor. Sanki kırılacak gibi. Sanki içinen birşeyler dökülüyormuş gibi. Benimkide haftaya 1 yılını doldurmuş oluyor. Acaba bu ileride çatlama yapabilir mi? Bir öneriniz var mı?

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Benimkinde de ara sıra kapağı açık kapatırken çıt çıt sesler geliyor. Sanki kırılacak gibi. Sanki içinen birşeyler dökülüyormuş gibi. Benimkide haftaya 1 yılını doldurmuş oluyor. Acaba bu ileride çatlama yapabilir mi? Bir öneriniz var mı?

Arkadaşım benimkide aynı senin dediğin gibi çıt çıt sesler geliordu az önce farkettim çatlamış şimdi servise götürecem:S

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.