Şimdi Ara

Laptop Fan girişi kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba laptopumun iki tane fanı var biri sağda biri solda bir tanesi laptobu her kapatıp açtıktan 1 2 saat kullandıktan sonra aşırı ses vermeye başladı. Bende laptopun arkasıni açıp fanı temizlemek istedim.Youtubedan bir kaç video izledim nasıl olduğuna dair fanın kablo pimlerini yerinden cikarabiliyorlardı.Bende cikarmaya çalıştım ve sanırsam kırıldı kablo girişi pimleri, tak çıkar tarzı değildi heralde benimki .Tekrardan geri takamadım.teknik servise götüreceğim fakat bu hafta götüremeyeceğim, götürene kadar tek fanlı şekilde, aynı zamanda sogutucuda kullaniyorum.Bilgisayarı kullanabilirmiyim ?
    Fani komple söktüm alan boşta şu an. Laptobum yeni bir model Asus GL-502VE ama FX diyede geçiyor. Calismayan fan sanırsam ekran kartı tarafında değil bilgisayar açılırken ilk o fan çalışıyor ve diğerine nazaran daha çok çalışıyor.
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lehimlerini yenileyip kurtarılmaya çalışılacak...
    veya diğer fandan bu fana kablo çekilecek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • selam bende asus 702vmk modelini kullanıyorum eğer fanı değişirse fiyatını buraya yazarmısınız ?

LAPTOP FAN SORUNU
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.