Şimdi Ara

Acer ne malı acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
36.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Acer hangi ülke tarafından üretiliyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acer Hangi Ülkenin Malı?

Acer, Tayvan merkezli bir çok uluslu teknoloji şirketidir. 1976 yılında Stan Shih, George Huang ve Carolyn Yeh tarafından kurulmuştur. Şirketin ana ürünleri arasında dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar yer almaktadır.

Acer Nerenin Malı?

Acer Tayvan malıdır. Merkezi Yeni Taipei Şehrinde yer almaktadır. Şirketin dünya çapında 70'ten fazla ülkede faaliyet gösteren ofisleri bulunmaktadır.

Acer Türk Markası mı?

Hayır, Acer bir Türk markası değildir. Tayvan merkezli bir şirkettir. Türkiye'de Acer ürünleri distribütörler aracılığıyla satılmaktadır.

Acer Kimin?

Acer, Stan Shih, George Huang ve Carolyn Yeh tarafından kurulan bir aile şirketidir. Şu anda şirketin başkanı ve CEO'su Stan Shih'in oğludur.

Acer Kimin Markası?

Acer, Acer Inc. şirketinin markasıdır. Şirket, dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar gibi çeşitli elektronik ürünler üretmektedir.

Acer Kimin Malı?

Acer, Tayvan merkezli Acer Inc. şirketine aittir. Şirket, 1976 yılında kurulmuştur ve dünya çapında bir teknoloji devi olarak bilinmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acer inc. bir italyan firmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristokrat06 -- 25 Ekim 2007; 23:57:32 >
  • tayvan orijinli bir şirket.tıpkı asus, gigabyte, via, AOpen, msi gibi.

tüketici elektroniği odaklı benq ve lcd panel üreten AU Optronics bu firmanın alt markalarıdır.

italya ile ilgisi yoktur:)

ayrıca tayvan adası türkiyenin de aralarında buldunduğu bir çok ülke tarafından resmi olarak tanınmamakta olup çin in bir adası olarak geçmektedir.bazı ürünlerin üzerinde yasal nedenlerden dolayı "made in taiwan" ibaresi yer almıyor.üretim yeri çin olarak geçiyor.benim asus marka ekran kartımda pcb üzerine made in china yazmışlar yetmemiş bir de made in taiwan diye etiket yapıştırmışlar.tayvan malı çin malına kıyasla daha kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 26 Ekim 2007; 2:33:35 >
  • Valla onu bunu bilmemde Acer emin adımlarla ilerliyor laptop olsun desktop olsun bütçe denen sistemler konusunda iyi bir pazarlaması var bazı ufak tefek sorunları olsada laptop kasaları biraz dandik gözüksede genede sorunsuz ve iş gören aletler yaptıkları bir gerçek.
  • tayvan kaynaklı hic bir teknoloji sirketi yoktur.acerin logosundan bile anlasılıyor italyan oldugu yeşil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ben amerikan şirketi diye biliyorum ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aristokrat06

tayvan kaynaklı hic bir teknoloji sirketi yoktur.acerin logosundan bile anlasılıyor italyan oldugu yeşil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bunu neye dayanarak söylüyorsunuz acaba?logo nun rengiyle tahmin ediliyorsa bana göre de suudi arabistan firması öylesye...
    neredesye anakart,ram ve chipsetlerin %90 ı tayvan da tasarlanıp üretilir.

bu viki linki

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_companies_in_Taiwan

list of companies in taiwan yani tayvan şirketleri.

http://en.wikipedia.org/wiki/Acer_%28company%29

discovery channel de belgeseli bile vardı ilk adı multitechmiş hatta 1976 yılında kurulmuş.

• Amerikalı avukat Tom Acer tarafından 1987 de satın alınmış yani amerikalı bi şirket oluyo sonuçta ama her firma gibi taiwanda üretim.
  • Taiwan'da kendisine ait devasa bir tesisi var ve diğer uzakdoğu malı notebooklar gibi orda burda toplanıp üretilmiyor. Kendi tesislerinde üretim yapıyorlar. Uzakdoğu mallarının içerisinde en güvenilir olanı bence...
  • taiwan firmasıdır
  • Originated from Taiwan..
  • Tom Acer almış beyler ne tayvanı o 1987 e kadar zaten firmanın adıda Acerland denen bi yerde olan multitech firması diyo ilk ürünleride microporofessor muş nası isimse
  • kısaca multinational'lardan biri diyelim
  • UNİTED STATES OF THE AMERİCA
  • Taiwan diye biliyorum
  • Acer 1976’da kurulduğundan bu yana insanoğlu ile teknoloji arasındaki engelleri aşma hedefine ulaşmak için mücadele etmiştir. Kendi markasını taşıyan BT ürünlerini dünya çapında pazarlamaya odaklanan Acer, en hızlı büyüyen 5 şirket arasında dünya genelinde bilgisayar alanında 3’üncü, dizüstü bilgisayar alanında ise 2’nci sıradadır. Kârlı ve sürdürülebilir Kanallı İş Modeli Acer’ın sürekli gelişimine yardımcı olurken Gateway ve Packard Bell’in de gruba katılması şirketin ABD’deki varlığını güçlendirip Avrupa’daki güçlü konumunu geliştirerek global ağı tamamlamaktadır. Acer Inc'in dünya genelinde 5000 çalışanı vardır. 2007 yılında şirketin kazancı 14,07 milyar ABD Dolarına ulaşmıştır.

Acer’ın en hızlı BT sektöründe 30 yılı aşkın bir geçmişe sahip olması doğru yolda ilerlediğini göstermektedir. Şirketin temelinde yatan kapsamlı Ar-Ge ve pazarlama gelişmelerine odaklanma stratejisi, gelecekteki zorluklara göğüs germeye hazır bir şirket yaratmıştır.

arkadaşlar acer sitesinden alıntıdır.

• Acer,MSI,Asus,HTC,Epson ve bunu gibi birçok marka.Taiwan.
  • Adam amerikalı, tesisler Taiwan'da..amma uzamış yahu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.