Şimdi Ara

Acer Ferrari One; Dünyanın en hızlı Netbook'u (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
46.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten güzel cihaz.
  • Çok güzel bir cihaz, tasarımı da harika
  • tasarım bence hos duruyor,Ekran cozunurlugu,ekran kartı,cift cekirdek olması,ürünü digerlerinden farkli bir yere cıkartmıs... XGP yerine HDMI cıkısı olsaydı cok daha kullanıslı olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratuzağı

bide direksiyon taksalarmış tam olurmuş

• merhaba

ben bu ürüne sahibim gerçekten hariki herkeze tavsiye ederim
  • ürün gercekten çok karizmatik,teknosada deneme imkanım oldu amd işlemcili modelini hız konusunda netbooklara oranlar şaşırtıcı ASUS A005HA kullancısıyım.Kıyasa sokmaktan vazgectim cihazımı :) (bu netbooku görünce )
  • arkadaşlar zaten adam netbook u tanıtırken özellikle full hd değil hd ready diyor... full hd video çalıştırması imkansız zaten... kaldı ki ondan daha düşük olan lg serisinde 720p lik videolar çalışıyor... Fiyatı hala yüksek tabi 1000 tl civarında olsaydı düşünülebilirdi... cazip olan tek yönü ufak olması.. yoksa o fiyata 15.6 inclik çift çekirdekli 2ghz dolaylarında en az 3 gb ramli 512 lik paylaşımsız iyi bir ekran kartına sahip bilgisayarlar alınabilir...
    bu fiyata 2 tane netbook alınır...
  • quote:

divisive
    30.12.2009 Saat: 17:28
    arkadaşlar zaten adam netbook u tanıtırken özellikle full hd değil hd ready diyor... full hd video çalıştırması imkansız zaten... kaldı ki ondan daha düşük olan lg serisinde 720p lik videolar çalışıyor... Fiyatı hala yüksek tabi 1000 tl civarında olsaydı düşünülebilirdi... cazip olan tek yönü ufak olması.. yoksa o fiyata 15.6 inclik çift çekirdekli 2ghz dolaylarında en az 3 gb ramli 512 lik paylaşımsız iyi bir ekran kartına sahip bilgisayarlar alınabilir...
    bu fiyata 2 tane netbook alınır...

HD ready denilmesi, ekran çözünürlüğü ile ilgili bir durum. Yoksa atom netbooklar bile 720p oynatirken bu cihazin 1080p oynatamamasi tuhaf olur zaten. Ancak 1080p oynatabiliyor olmasi HDMI port olmadigi surece benim icin buyuk bir + degil. Neden HDMI koymazlar ki...?

• inceleme için teşekkürler
  • Çok güzel ben bugün aldım , çok hızlı çalışıyor emegü üzerinde kalmış , tebrikler ;)
  • Abim sony vaio aldı ben Acer Ferrari One aldım ve benimki daha hızlı daha şık ve çözünürlükte daha iyi Sony daha güzel ince ve hafif olabilir ama içi dışından önemli ve Ferrari de çok şık olmuş o yüzden tercihim ACER FERRARİ ONE netbook düşünenlere %100 tavsiye ederim fiyatıda çok uygun :):)
  • cd-dvd sürücüsü var mı?

bir de hdmı ne demek ?

bana yardımcı olabilir misiniz?

bilgisayardan çok anlamam. ama autocad kullanısıyım. bir de bizim ufaklık dvd seyretmek istiyor. eşim timeline AS 4810 gibi bir modeleden bahsetti ama benim bunları karşılaştırabilmem imkansız.Bana yol gösterebilirseniz sevinirim.

teşekkür ederim.
  • www.alienware.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

cd-dvd sürücüsü var mı?

bir de hdmı ne demek ?

bana yardımcı olabilir misiniz?

bilgisayardan çok anlamam. ama autocad kullanısıyım. bir de bizim ufaklık dvd seyretmek istiyor. eşim timeline AS 4810 gibi bir modeleden bahsetti ama benim bunları karşılaştırabilmem imkansız.Bana yol gösterebilirseniz sevinirim.

teşekkür ederim.

- optik sürücüsü ne yazık ki yok
    - hdmi yüksek çözünürlüklü multimedia arabirimi demek kısaca aleti plasma veya lcd'ye tek kablo ile bağlayıp 1080p görüntü almak isteyenlerin ihtiyacı olan bir olay
    - AS4810 ile Ferrari çok farklı kulvarlarda. bir kere Ferrari 11" boyutunda 4810 ise 14" arada taşınabilirlik konusunda çok büyük fark var. onun dışındaki bütün özelliklere bakarsak 4810 daha iyi bir makinedir

• herşey hoşta işlemci yavaşş.bunla oyun oynanmaz aslında ram ile hd ekran kartı iyi de. 1.2 gb işlemci az.pil fazla gitsin die koymuşlar ama .....
  • herşey hoşta işlemci yavaşş.bunla oyun oynanmaz aslında ram ile hd ekran kartı iyi de. 1.2 gb işlemci az.pil fazla gitsin die koymuşlar ama .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

herşey hoşta işlemci yavaşş.bunla oyun oynanmaz aslında ram ile hd ekran kartı iyi de. 1.2 gb işlemci az.pil fazla gitsin die koymuşlar ama .....

hocam zaten netbook bu alet oyun aleti değil ki? ama yine de bir kaç sene öncesinin oyunlarını oynatıyor
  • şu an acer ferrari ile giriyorum bu mesajı
  • Media Markt tan aldığım exper style netbook u yarın iade edeceğim, acer ferrari alacağım, sadece küçük olsun demek mutlu etmedi, işe yarar bişey olsun ve şu an en iyisi bu galiba...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.