arkadaslar merhaba simdi bende bir netbook almayi dusunuyorum ama bu yazilanlar karisik geldi gerci 1 arkadasin disinda herkes memnun gibi bu ferrari one dan ancak benim anlayamadigim 11.6 inc olanimi iyi yok daha kucuk olanimi bunubir turlu anlayamadim bu benim icin oldukca buyuk bir netbook ben daha kucuklerinden hizli performans alabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim
Daha küçüklerden fazla performans beklemek yanlış olur
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri arkadaslar merhaba simdi bende bir netbook almayi dusunuyorum ama bu yazilanlar karisik geldi gerci 1 arkadasin disinda herkes memnun gibi bu ferrari one dan ancak benim anlayamadigim 11.6 inc olanimi iyi yok daha kucuk olanimi bunubir turlu anlayamadim bu benim icin oldukca buyuk bir netbook ben daha kucuklerinden hizli performans alabilirmiyim yardimci olursaniz sevinirim
Cok kullanacaksan 11,6 iyidir. Az kullanıp sadece mail filan okuyacaksan 10".
yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 4GB ram 320 HD bu serıden 4 tane aldım babama abıme kuzenıme v.s ve cok memnunum klavye cok guzel normal klavyeler gıbı kullanımı rahat arkadasların bahsettıgı sorunları ben yasamadım ılk aldıgımda bıraz kasıyor ve yavastı ama sonra canavar gıbı çalışıyor. tavsiye ediyorum
Arkadaşlar bu netbookta bluetooth nasıl açılıyor? Bir de wallpaper bir türlü değişmiyor , kişiselleştir menüsü yok sağ klik'te masaüstünde..
Aldığın Ferrari 3gb olan versiyonsa onda bluetooth yok. Ve Windowsta kişiselleştir seçeneği yoksa Ferrarinizin işletim sistemi Düşük bir Win7 dir. starter falan yada home basic
dün aldım ve ciddi bi araştırma sürecinden sonra bu fiyata bulabileceğim en iyi netbook buydu diye düşünüyorum. Aynı modele sahip olan bir arkadaşım 3d çizim programı bile kullanıyor bu ufaklık ile adına yakışır bir performans sergiliyor şarjı cidden çok iyi.Bir tasarımcı olarak tasarımla ilgili değerlendirme yapacak olursam
- genel hat ve köşelerin eğimle çizilmiş olması monitörün ömrünü fiziksel darbelere karşı uzun ömürlü tutar açma - kapama tuşunun can alıcı kırmızısı bazen sıkıcı olabiliyor özellikle film izlerken - klavyesi çok rahat bir solak olarak bu kadar rahat kullandığım klavye azdır. - touch pad biraz sıkıntılı ama genel olarak bu sıkıntı tüm netbooklarda var. Almayı düşünen varsa hazır indirimde kaçırmasın derim Şimdiden herkese iyi kullanımlar :))
mesut reyizin saçlar :///
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme