Bildirim
Acer Ferrari One; Dünyanın en hızlı Netbook'u
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bide direksiyon taksalarmış tam olurmuş -
vay be güzelmiş gerçekten..quote:
Orijinalden alıntı: paratuzağı
bide direksiyon taksalarmış tam olurmuş -
Cihaz görsel Şölen ancak biraz araştırdıktan sonra birkaç eleştiride bulunmak istiyorum...quote:
Orijinalden alıntı: GalacticHope
vay be güzelmiş gerçekten..
Alıntıları Göster
Cihaz ati ekran kartına sahip olmasına rağmen bir yerde 1080p oynatamadığı söylenmiş.
ayrıca böyle bir cihaza hdmi çıkışı konulmaması beni şaşırttı heleki HD ready iken... biraz üstüne gidip araştırdığımda XGP portu olduğunu gördüm.
XGP portuna harici ekran kartı taktığınızda netbooktaki ve XGP box ekran kartları crossfire oluyor ve box üstünden hdmi çıkış sağlanıyor. Kim bilir fiyatı nedir!!!
9 dakikalık videoda XGP den bahsedilmemiş :)
-
Bu acer işi biliyor diyorum başka birşey demiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: santanio
Cihaz görsel Şölen ancak biraz araştırdıktan sonra birkaç eleştiride bulunmak istiyorum...
Cihaz ati ekran kartına sahip olmasına rağmen bir yerde 1080p oynatamadığı söylenmiş.
ayrıca böyle bir cihaza hdmi çıkışı konulmaması beni şaşırttı heleki HD ready iken... biraz üstüne gidip araştırdığımda XGP portu olduğunu gördüm.
XGP portuna harici ekran kartı taktığınızda netbooktaki ve XGP box ekran kartları crossfire oluyor ve box üstünden hdmi çıkış sağlanıyor. Kim bilir fiyatı nedir!!!
Alıntıları Göster
-
Piyasadaki en iyi donanım ve görselliğe sahip netbook.....quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
Bu acer işi biliyor diyorum başka birşey demiyorum.
Alıntıları Göster -
santanio
28.10.2009 Saat: 19:40
Cihaz görsel Şölen ancak biraz araştırdıktan sonra birkaç eleştiride bulunmak istiyorum...
nediyor arkadaş anlayan varmı ??? -
Anlaşılmayacak birşey yok.quote:
Orijinalden alıntı: KANUNI61
santanio
28.10.2009 Saat: 19:40
nediyor arkadaş anlayan varmı ???
Cihaz görsel olarak çok güzel demiş
Ekran kartı iyi olmasına rağmen 1080p (full hd) filmleri oynatamıyor diye bir dedikodu var demiş.
Böyle bir cihazda hdmi nasıl olmaz diye şaşırmış, ama yeni bir teknoloji olan xgp portuna harici bir ekran kartı takılınca hdmi çıkış sağlanıyor demiş
acer yetkilisi xgp den bahsetmedi diye şaşırmış.
Bende diyorum ki: bu acer yetkilisi arkadaş, bütün seçkin bilgisayar mağazalarında satılıyor diyor ama sadece bimekste var
Ne iş? Vatan, teknosa, Darty, electroworld, mediamarkt, gold... seçkin değilmi?
-
beyler bu arada cihaz çatır çatır 1080p videoları oynatıyor haberiniz olaquote:
Orijinalden alıntı: noqturno
Anlaşılmayacak birşey yok.
Cihaz görsel olarak çok güzel demiş
Ekran kartı iyi olmasına rağmen 1080p (full hd) filmleri oynatamıyor diye bir dedikodu var demiş.
Böyle bir cihazda hdmi nasıl olmaz diye şaşırmış, ama yeni bir teknoloji olan xgp portuna harici bir ekran kartı takılınca hdmi çıkış sağlanıyor demiş
acer yetkilisi xgp den bahsetmedi diye şaşırmış.
Bende diyorum ki: bu acer yetkilisi arkadaş, bütün seçkin bilgisayar mağazalarında satılıyor diyor ama sadece bimekste var
Ne iş? Vatan, teknosa, Darty, electroworld, mediamarkt, gold... seçkin değilmi?
Alıntıları Göster
-
Gerçekten güzel bir cihaz.quote:
Orijinalden alıntı: Mene
beyler bu arada cihaz çatır çatır 1080p videoları oynatıyor haberiniz ola
Alıntıları Göster -
Benim paramla 5 kurus etmez bir urun. -
Özellikler göz önüne alındığında fiyat çok abart değil,hoş bi ürün olmuş... -
Acer gerçekten mobilite anlamında çok iyi işler yapıyor , röportaj için teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: K58
Özellikler göz önüne alındığında fiyat çok abart değil,hoş bi ürün olmuş... -
ben beğenmedim -
ferrari :) -
buna verecem ücrete netbook değil notebook alırım daha iyi geç ferrari reklamıyla milleti söğüşleyecekler .... -
Sesi olmayan kullanıcılar için yazı ile yazsaydınız özelliklerini keşke... -
Çıkıyomuş videonun sonunda zaten pardon(: -
Alıntı:
beyler bu arada cihaz çatır çatır 1080p videoları oynatıyor haberiniz ola
1080p hd videoyla kalsa iyi,piyasanın bütün oyunları en düşükte de olsa oynanabilir bu alet üzerinde.
Cihazda XGP portu var ama XGP'ye hiç gerek yok bence, üzerindeki IGP bile,netBook olduğunu düşünürseniz fazla. -
Acer lansman falan yapıyo tanıtım yapıyo ama türkiyede servisi düşününce almak hiç mantıklı gelmiyor...
Benzer içerikler
- whatsapp hesap silme
- whatsapp müzik ekleme
- yapay zeka uygulamaları
- whatsapp sohbet aktarma
- tiktok anonim profil görüntüleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X