Bildirim
Acer E3-112-C536 Alınır mı? [ çok acil ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aldım 2. bilgisayar olarak öyle vasat bir bilgisayar değil çok hoş sesi yok bilgisayarın ya hiç alışık değilim uğuldaması lazım :) 240 gb ssd taktım çok hoş oldu hdd sesi de gelmiyor. Malzeme kalitesi ve donanım olarak orta segmentte bir dizüstü kibar ince sessiz. Şunu belirteyim kullandığımdan beri öyle abartı donma kasma vs olmadı. ama ssd yi takınca farketti. Şimdi 8 gb ram aldım onu takıcam bakalım bu nasıl etki edecek makinaya. Yüksek grafikli oyunlar ve ağır işlerde kullanılmazsa 10 numara -
Kırmızı ile gri olanın ekranları farklı yalnız, bimekste teşhirde farkettim... (ekran yüzey kaplaması farklı) Ama ekrandaki görüntüler aynı olmadığından hangisi avantajlı hangisi dezavantajlı emin olamadım... Kaplama farklıysa paneller de farklı olabilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X