Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Steam adımda loast Steam profilim
  • cartel21 C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Acer Recovery Management'ten yapıyorsunuz. Resimli anlatıma falan gerek yok ki çok basit zaten açın menu geliyor türkçe zaten ordan 2 tıklamayla usb belleğinizi takıp onu seçip oraya backup'ınızı alacaksınız.
    Hocam tam anlayamadım uzun süredir uyumadım ondan da kaynaklanıyor olabilir Şu an bilgisayarınızı servise verdiniz mi yoksa bekleme süresini duyunca vermediniz mi?
    Zaten normal bir kullanıcıysanız ekstradan bir usb belleğe backup almanıza da pek gerek yok çünkü hdd'nin için 20 gb kadar ayrılmış alan içerisinde de backup var onunla bilgisayarı ilk kutudan çıktığı haline bile geri döndürebilirsiniz
    Başlangıçta Alt tuşuna basılı tutup recovery menüsü gelinceye kadar f10 tuşuna tekrar tekrar basın. ordan da isterseniz kurtarma ya da temiz kurulum yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: loast

Aynen hocam Acer Recovery Management'ten yapıyorsunuz. Resimli anlatıma falan gerek yok ki çok basit zaten açın menu geliyor türkçe zaten ordan 2 tıklamayla usb belleğinizi takıp onu seçip oraya backup'ınızı alacaksınız.
    Hocam tam anlayamadım uzun süredir uyumadım ondan da kaynaklanıyor olabilir Şu an bilgisayarınızı servise verdiniz mi yoksa bekleme süresini duyunca vermediniz mi?
    Zaten normal bir kullanıcıysanız ekstradan bir usb belleğe backup almanıza da pek gerek yok çünkü hdd'nin için 20 gb kadar ayrılmış alan içerisinde de backup var onunla bilgisayarı ilk kutudan çıktığı haline bile geri döndürebilirsiniz
    Başlangıçta Alt tuşuna basılı tutup recovery menüsü gelinceye kadar f10 tuşuna tekrar tekrar basın. ordan da isterseniz kurtarma ya da temiz kurulum yapın.

Kardeşim Alalım 2 hafta oldu , Ekran kartı driverlerini bi güncelleyim dedim sonra 2-3 defa açılırken geç açıldı soonuncusunda recovery tamamen çökmüş , Kurtarmayı hiçbir şekilde yapmak imkansız dedi teknik eleman servise gönderdik ... Ben yedek almayı bilmiyordum , Ama Çözümünü de buldum , Yoksa her recovery çöktüğünde servise yollarsak işimiz var bide 20 iş günü süresi var bunun ... Ama Nasıl yapılacağını öğrendim Şurdan ;

http://acer--tr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/26880/~/windows-8de-bir-acer-fabrika-varsay%C4%B1lan-yede%C4%9Fi-olu%C5%9Fturma

• quote:

hddye yedek alındı mı nasıl görürüz ? veya biz hddye nasıl yedek alırız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Valla çok iyi bir laptop performans olarak çok iyi yani gtx760 yazıyor orda ama o masaüstü için normal de gt 760m olması lazım ama aynı fiyattaki laptoplarda ya 750m yada 740m var yani şuan param olsa direk alırdım oyun performansı çok iyi programlama içinde yeter.Ama tek bir sıkıntı var acer için kalitesiz diyolar yani dışı için orada biraz tereddütte kalıyorum.

GTX 760 kodu dediğiniz gibi masaüstü için kullanılır ama bizim bilgisayarımızın ekran kartıGTX 760M. Yani sonunda "M" ibaresi olanlar Notebook için olan ekran kartını ifade eder.

GT 760M diye bir ekran kartı yok bu Notebook'lar için.

Karışıklık olmasın diye yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PUNCTUM -- 19 Mayıs 2014; 11:32:00 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    2 laptop arasında kaldım, biri bu konudaki Acer V3 772g biri de Lenovo y510p

Öncelikle belirteyim, oyun için almayacağım makineyi. Fotoğraf ve Video amaçlı kullanacağım. Video için illa da i7 almalı mıyım yoksa i5 yeterli olacak mıdır? Ekran FullHD olmak zorunda tabi. Bir de SSD takacağım aldıktan sonra.
  • cartel21 C kullanıcısına yanıt
    Hocam birinci anlattığımla aynı şey verdiğiniz linkteki
    Ekran kartı güncellemesiyle falan hdd'nin içindeki ayrılmış alandaki recovery nasıl çöküyor tam anlayamadım ama neyse Büyük ihtimal anlatmadığınız başka bir sebepten recovery kısmı zarar görmüştür.
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bilgisayar geldiğinde ayrılmış 17 gb recovery bölümü var. yani ayrıca bizim bir şey yapmamıza gerek yok. araştırdığım kadarıyla normal kullanıcı için çok uzak bir ihtimal olsa da o kısımın zarar görebilme ihtimali varmış.
    O yüzden temkinli olmak isteyen arkadaşların 32 gb usb flash belleğe de Acer recovery management aracılığıyla onun bir yedeğini daha alması gelecekte hiç bir sorun yaşamamalarını sağlar
    Bilgisayarım (sağ tık)/yönet/disk yönetimi bölümünden ayrılmış 17 gb kurtarma bölümünü görebilirsiniz. Aynı zamanda oradan tek parça halinde kullanımımıza sunulan 912 gb alanı da C ve D şeklinde bölebilirsiniz. Çünkü olası bir Recovery'den faydalanıp fabrika ayarlarına döndür dediğimizde C diski komple silinecektir. Önemli Bilgilerinizi D'ye aktararak bunu engelleyebilirsiniz.
    Not. genel bilgilerde yazdım sorularınız alakalı olmayan. üye olmayıpta aklında buna benzer sorular olabilecekler de faydalanabilsin diye

• Windows 8.1 İşletim Sistemi üzerinde, Ccleaner v 4.13.4693 (64 bit) kullanan var mı aramızda?
  • Arkada?lar bu laptopu uzun zamandyr ara?tyryyorum, sayfalarca faydaly bilgiler verilmi? çok güzel.
    I5 li modele sahip arkada?lardan bir ricam ayny zamanda Battlefield 4 e de sahip olan bir arkada? High ayarlarda HBAO açyk CQ haritalarda ortalama kaç fps aldyklaryny yazabilir mi? almak için sadece bu özelli?e bakyyorum Mirliva ve di?er arkada?lar detaylyca incelemi?ler emeklerine sa?lyk ama spesifik olarak ?u ayarlarda Multiplayer CQ kaç fps aldy?yny merak ediyorum ona göre saldyrycam, te?ekkürler (AA kapaly 1600x900)

• arkadaşlar i5 li modeli kullandığım 2. gün problem oldu güç düğmesine bastıktan sonra win 8 arayüzü açılıyor ve bazı pencereler kararıyor. (%80i) masa üstü açma penceresine tıkladığım zaman ekran kararıyor daha doğrusu hangi pencereye tıklarsam aynı şeyi yapıyor kararıyor ve sol üst köşede batarya işareti gösteriyor yani bilgisayar açılmıyor bilgisayarı vatana götürdüm bana yazılımdan kaynaklandığını söylediler ve 1 gün sonra format atıp gönderdiler.virüsten kaynaklandığını söylediler.ben bilgisayarı eve bıraktım ve aradan 15 gün geçti bu sürede pc yi hiç açmadım (okul sebebiyle pc yi evde bırakmıştım) eve geri döndüğümde pc yi açtıktan 2 gün sonra yine aynı şeyi yaptı ve yine vatana götürdüm yine aynı şeyi format atıp geri verdiler.Sizce ne yapmalıyım neden oluyordur virüsmüdür gerçektende bana yardımcı olabilirmisiniz?

• kale5506 K kullanıcısına yanıt
    Driver hatası olabilir.Driveri nereden yüklüyorsun başka yerden yükle driverları
  • quote:

Ekran kartı güncellemesiyle falan hdd'nin içindeki ayrılmış alandaki recovery nasıl çöküyor tam anlayamadım ama neyse Büyük ihtimal anlatmadığınız başka bir sebepten recovery kısmı zarar görmüştür.

Vallahi Hocam Bende nasıl çöktüğünü Anlamış değilim ... Af Buyrun ama Çevremdeki vatandaşlarda Acer'e bu kadar para verilir mi diye sap sap konuşup adamın canını sıkıyorlar .. :( loast Kardeşim Makina üzerinde yaptığım en ekstrem hareketim Driver yüklemek oldu ama ben Windows 8 Driverlerini yüklemişim Sonra sonra kurcalamadım 8.1 driverleri de mevcutmuş , Yani İlk aldığımda windows 8 yüklü idi bende bunu 8.1 yükselttim Şu aşamada benimde driverlerini 8.1 olarak güncellemem gerekmez mi ?

• -Hiroshima- kardeş ben driver yüklemedim vatan bilgisayara verdim onlar ne yaptılarsa o kadar pc ye daha hiç internet bağlamadım
  • kale5506 K kullanıcısına yanıt
    Eger kendiniz format atabiliyorsaniz kendiniz atin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cartel21

quote:

Vallahi Hocam Bende nasıl çöktüğünü Anlamış değilim ... Af Buyrun ama Çevremdeki vatandaşlarda Acer'e bu kadar para verilir mi diye sap sap konuşup adamın canını sıkıyorlar .. :( loast Kardeşim Makina üzerinde yaptığım en ekstrem hareketim Driver yüklemek oldu ama ben Windows 8 Driverlerini yüklemişim Sonra sonra kurcalamadım 8.1 driverleri de mevcutmuş , Yani İlk aldığımda windows 8 yüklü idi bende bunu 8.1 yükselttim Şu aşamada benimde driverlerini 8.1 olarak güncellemem gerekmez mi ?

hocam sen onlara bakma.
    içindeki parçaların kalitesine markasına bak yeter..
    acer almış adam gibi bi kasa yapmış. saglam bi sogutma sistemi koymuş güzel bi cihaz olmuş.
    2 eksiği var klavye aydınlatması ve caps lock aydınlatması.
    gerisi mükemmel.. bu acer eski acer değil..plastik kasaları katlar

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: cartel21

quote:

hocam sen onlara bakma.
    içindeki parçaların kalitesine markasına bak yeter..
    acer almış adam gibi bi kasa yapmış. saglam bi sogutma sistemi koymuş güzel bi cihaz olmuş.
    2 eksiği var klavye aydınlatması ve caps lock aydınlatması.
    gerisi mükemmel.. bu acer eski acer değil..plastik kasaları katlar

Vallahi Kardeş Estetik Açıdan Gerçekten Çok hoş dediğin gibi klavye ve capslock tuşu dışında göze çarpan bi eksiği yok , En sevdiğim tarafıda klavye kullanımı müthiş , Yağ gibi akıyo Vallahi yazarken hoş bi izlenimi var ekran dersen o ayrı bi güzel ...

İ7 İşlemci
    Ram 16 GB
    Ekran kartı GT 750M
    1 TB .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartel21 -- 23 Mayıs 2014; 20:35:02 >

• beyler 6 aydır çatır çatır oyun oynadığım laptop 50 dereceyi geçmezdi, iki gündür normal kullanımda 50 oyunda direk 75 derece oluyor .ne oldu ne bitti bilmeden bişe mi yaptık, güncelleme falan hiç uğraşmadım. 75 derecede sağlam kasma yapıyor oyun. oyun dediğimde s.ktiri b.ktan dota2
  • ardaa91 A kullanıcısına yanıt
    Sıcaklıkları yanlış ölçüyorsunuz oyunda 50 derecede kalmaz kaldı ki 75 derecede de kasma yapmaz bu oyunda oyunlarda ideal sıcaklık sınırları içerisindedir sıcaklığı doğru ölçün oyundan çıkıp değil oyunu görev çubuğuna çekerek yapın sıcaklık programı arka planda açık olsun.Resmini buraya atın programın eğer yüksek sıcaklıklar olmazsa virüs gibi ihtimalleri değerlendirmek gerekir.
  • merhaba arkadaslar bugün vatandan acer i5 olanını aldım internetten hangi renk geliyor renk seçimi sunmadı bide ne zamana kadar gelir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.