Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (100. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cartel21

Arkadaşlar Bir Süre Önce Recovery Çökmesi Sonucu Teknik servise gönderdiğim laptop'umun Onarım Durumunu mail atarak Sormuştum Bana gelen cevap şu Yani Cihaz değişek mi şu aşamada ???

Değerli Müşterimiz,

Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.

Arıza kuşkusu taşıdığınız ve satın alma tarihi itibarıyla ilk 30 gün içerisinde bulunan ürünlerin DOA talebi onayı için (ayıplı mal kapsamında) gereken Teknik İnceleme, ürün ithalatçısı (distributör) tarafından yapılmaktadır. Lütfen bu ürünleri satış faturası, kutusu ve tüm aksesuarları ile beraber ithalatçisine gönderiniz. Servis tarafından herhangi bir teknik işlem yapılmadan mahrece iade işlemi yapılmıştır.

Arkadaşlar Kutusu atmış bulunmaktayım , Sorun olmaz inşAllah Ne buyurursunuz ..?

hocam kutu atılır mı allah aşkına. büyük ihtimal değiştirecekler ama kutusuz zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: cartel21

Arkadaşlar Bir Süre Önce Recovery Çökmesi Sonucu Teknik servise gönderdiğim laptop'umun Onarım Durumunu mail atarak Sormuştum Bana gelen cevap şu Yani Cihaz değişek mi şu aşamada ???

Değerli Müşterimiz,

Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.

Arıza kuşkusu taşıdığınız ve satın alma tarihi itibarıyla ilk 30 gün içerisinde bulunan ürünlerin DOA talebi onayı için (ayıplı mal kapsamında) gereken Teknik İnceleme, ürün ithalatçısı (distributör) tarafından yapılmaktadır. Lütfen bu ürünleri satış faturası, kutusu ve tüm aksesuarları ile beraber ithalatçisine gönderiniz. Servis tarafından herhangi bir teknik işlem yapılmadan mahrece iade işlemi yapılmıştır.

Arkadaşlar Kutusu atmış bulunmaktayım , Sorun olmaz inşAllah Ne buyurursunuz ..?

hocam kutu atılır mı allah aşkına. büyük ihtimal değiştirecekler ama kutusuz zor.

Hocam Yapmayın Gözünüzü sevem ... Kutu yüzünden değişmez mi hiç yaaa .... Aldığım yer Ankara/Antares/MediaMarkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartel21 -- 26 Mayıs 2014; 22:27:31 >

• gencler iyi akşamlar.Bu watch dogsu yuükleyip oynayan varmı? internette okudugma göre torrent surumlerinde bitcoın virüsü varmıs yüklemeye korktum.Bide sorun cıkmayıp oyunu oynayan varsa fps ve sıcaklık degerlerini yazabilrmisiniz
  • yaman60 kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen durum bugün olan çıkış tarihinden 3-4 gün önce çıkan sürümlerinde mevcutmuş. Yeni çıkan 22 gb reloaded sürümü temizmiş, onu ekledim bende listeye.
    Öncesinde bitmesi gereken wolfenstein var 43.5 gb bitince watch_dogs'a başlayacağım. ikisininde fps ve sıcaklık testlerini atarım
  • teşekkür ederim kardeşim bekliyorum
  • İlk notebook bilgisayar olarak Acer almıştım. 5530G. O yüzden bugün bunu görünce hazır bilgisayar arayışı içindeyken düşünmeye başladım. Beni 3-4 yıl full ayarlarda götürecek bir bilgisayar almak istiyorum kısmetse. Merak ettiğim şey bu fiyata bu bilgisayar mı daha iyi olur yoksa 250 TL daha koyup bir masaüstü mü daha iyidir ? Fikri / Bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba ?
  • Oranos O kullanıcısına yanıt
    Bu laptopun şimdi bile zorlandığı oyunlar var mesela crysis 3. full grafiklerde açarsanız oyunu, oynanabilir bir fps değeri alamazsınız. ekran kartı süper değil iyi sayılacak seviyede.
    Bu para ve bahsettiğiniz üzerine 250 lira daha ekleme falan yani yaklaşık 2.500 liraya bu laptopu 2'ye hatta 3'e katlayacak performansta masaüstü toplayabilirsiniz.
    İşiniz, okulunuz ya da farklı bir sebep yüzünden mobil bir hayat yaşamıyorsanız tabi ki de masaüstü
  • Çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oranos -- 28 Mayıs 2014; 19:56:46 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba. vize final falan fıstık derken bayadır foruma bakamıyorum. Benim pc gene sıkıntı vermeye başladı.

ani fps düşmeleri tekrardan başladı ve sık sık düşüyor. mesela lol'de 100den aşağı inmeyen çogu zaman 150 180e çıkan fps birden 30a iniyor.
    chrome mozilla gibi tarayıcılarda yanıt vermeyecek kadar kasıyor. video açtığım zaman bazen makina aptallaşıyor.
    elimi rahatsız edecek kadar ısınmaya başladı. 92 95e kadar çıkıyor.
    uykuya alıp geri açtıktan sonra wifiye bağlanmıyor illa yeniden başlatmak gerekiyor. garip bi durum.
    açılış kapanış hızı baya baya düştü. çok geç açılıp kapanıyor ve bi o kadarda zorlanıyor.

Yani demek istediğim pc birden uçuyor inanılmaz hızlı sonra hemen yavaşlıyor, fps düşüyor bu tür dalgalanmalar sürekli oluyor. stabil değil bana göre.

Bu sorunlar 2 hafta önce attığın formattan sonra başladı. önceden devam eden sorunlarda vardı tabi. Bu tarz sıkıntıları olan var mı özellikle ısı konusunda ?

Bu arada pcyi alan arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Smith -- 28 Mayıs 2014; 20:15:14 >

• Driverlarını kontrol et.
  • ısı benmde oyun oynarken 85-90 lara cıkıyor.Diger kullanıcılarda da durum böylemi acaba
  • yaman60 kullanıcısına yanıt
    Valla pcyi ilk aldığımda hoşuma giden bi yanıda soğutmasıydı ama sonradan elimi yakmaya başladı aşırı ısınıyor şimdi.

Bi soğutucu şart gibi.
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim öneriniz için ama pc kullanmaya yeni başlamadım sadece laptobu yeni kullanıyorum driverlar son sürüm.
  • merhaba arkadaslar internetten acer i5 olanını sipariş verdim ve kargoya verilmiş bu kargoyu haritadan kontrol edebilme şansım varmı nerde diye ?
  • i7 gtx760 lı makinemde bugün ilk defa 90 dereceyi gördüm arkadaşlar.Watch Dogs oynarken sizler kaç derece alıyorsunuz?
  • ekran kartına update gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @yasin_sarica vatandan aldıysanız ups kargonun sitesinden takip edebilirsiniz haritadan.
    Sıcaklıklardan bahseden arkadaşlar olmuş bir de. şu oyunlar insin de bi. çok merak ettim nasıl 90 dereceyi görebildiler
    Birde battlefield 3 origin'de bedava onunda haberini vereyim
  • watch dogsu indirdim medium ayarlarda 35 fps oluyor en fazla araba falan kullanırsam bu baya düşüyor. Sizce bilgisayarımız mı yetersiz artık yoksa oyunda optimizasyon sorunumu var ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman60

watch dogsu indirdim medium ayarlarda 35 fps oluyor en fazla araba falan kullanırsam bu baya düşüyor. Sizce bilgisayarımız mı yetersiz artık yoksa oyunda optimizasyon sorunumu var ???

3 gün önce çıkan ekran kartı güncellemesi watch dogs olr ilgili optimizasyon içeriyor, ekran kartını güncellediniz mi?
  • i5 gtx 850m li yeni modellini çıkarmış bulunmaktadır.1 hafta içerisinde vatan da satışa sunulmaya başlanıcaktır
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.