Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin_sarica

merhaba arkadaslar bugün vatandan acer i5 olanını aldım internetten hangi renk geliyor renk seçimi sunmadı bide ne zamana kadar gelir acaba ?

En gec 1 haftaya gelir. Renk olarakta altin rengi gelir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

quote:

merhaba arkadaslar bugün vatandan acer i5 olanını aldım internetten hangi renk geliyor renk seçimi sunmadı bide ne zamana kadar gelir acaba ?

PEKİ İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPTIM ÜRÜNÜ KONTROL ETME SANSIM OLMADI Bİ SORUN ÇIKARSA GERİ İADE EDEBİLİLRİM HERALDE DİMİ ?
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    o kadar biliyoruz heralde önceden soğuk olduğunu bilmesek yazmazdım. baya şaşırıyordum zaten 58 derece falan oluyodu max. şimdi 75 oluyor ama performans düşüklüğü hissediliyor öyle çok da olmadı dediğim gibi 2- 3 gün virüs programı da driverlarda güncel. toz mu topladı acaba. hatta şöyle söyleyeyim altında yorgan oluyodu kucağımda oynuyordum bana mısın demiyodu. bu aralar sırt çantamda çok taşıdım ondan dolayı bir sorun olma ihtimali var mı?
  • Ben de bu bilgisayarın i5 olanını almayı düşünüyorum. Kasa kalitesi ve ısınma problemi benim için çok önemli bi de acer marka olarak biraz karanlık geliyor bana. Bu ürünün aynı fiyata alternatifleri nelerdir şimdiden teşekkür ederrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipkon -- 25 Mayıs 2014; 16:03:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loast

Hocam zaten bilgisayar geldiğinde ayrılmış 17 gb recovery bölümü var. yani ayrıca bizim bir şey yapmamıza gerek yok. araştırdığım kadarıyla normal kullanıcı için çok uzak bir ihtimal olsa da o kısımın zarar görebilme ihtimali varmış.
    O yüzden temkinli olmak isteyen arkadaşların 32 gb usb flash belleğe de Acer recovery management aracılığıyla onun bir yedeğini daha alması gelecekte hiç bir sorun yaşamamalarını sağlar
    Bilgisayarım (sağ tık)/yönet/disk yönetimi bölümünden ayrılmış 17 gb kurtarma bölümünü görebilirsiniz. Aynı zamanda oradan tek parça halinde kullanımımıza sunulan 912 gb alanı da C ve D şeklinde bölebilirsiniz. Çünkü olası bir Recovery'den faydalanıp fabrika ayarlarına döndür dediğimizde C diski komple silinecektir. Önemli Bilgilerinizi D'ye aktararak bunu engelleyebilirsiniz.
    Not. genel bilgilerde yazdım sorularınız alakalı olmayan. üye olmayıpta aklında buna benzer sorular olabilecekler de faydalanabilsin diye

Hocam ben o 17 gb alani dedigin yerden gorebiliyorum.

Ama isin ilginc yani. O 17 gb alanin tamami boş.. Recovery burada sakli olmasi gerekmiyor mu ? Neden boş burası ? Sende de mi boş tamami ? Buraya recoveryi nasil yukleriz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim daha önce dikkatimi çekmemişti. Çok garip gerçekten bende de bomboş görünüyor
    Evet, recovery orada olması gerekiyor ama galiba disk yönetiminden boş göründüğü halde yine de orada olmalı diye düşünüyorum. Bilgisayarda orayı silebilme ihtimali olan bir şey yapmadım çünkü henüz.
    Daha önce recovery yapan @KinqMaRihuana arkadaşımız vardı. Kendisi: bilgisayarım (sağ tık)/yönet/disk yönetimi bölümünden ayrılmış 17 gb kurtarma bölümüne bakıp boş görünüp görünmediğini bize yazarsa bu işi netliğe kavuşturabiliriz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: MarkedOne

Arkada?lar bu laptopu uzun zamandyr ara?tyryyorum, sayfalarca faydaly bilgiler verilmi? çok güzel.
    I5 li modele sahip arkada?lardan bir ricam ayny zamanda Battlefield 4 e de sahip olan bir arkada? High ayarlarda HBAO açyk CQ haritalarda ortalama kaç fps aldyklaryny yazabilir mi? almak için sadece bu özelli?e bakyyorum Mirliva ve di?er arkada?lar detaylyca incelemi?ler emeklerine sa?lyk ama spesifik olarak ?u ayarlarda Multiplayer CQ kaç fps aldy?yny merak ediyorum ona göre saldyrycam, te?ekkürler (AA kapaly 1600x900)

Hocam GTX760M ile Paracel Storm'da 40-50 arası.

• bu arada bi garip sorunum var.
    dolby bazen aktif olmuyor.
    şöyle ki.. oyunlara çok fazla girer çıkarsam - veya film çok fazla açıp kapatırsam dolby kendini kapatıyor. kapatıyor derken saatin yanında duruyor. ancak on off butonuna bassam da devreye girmiyor.
    bu sorunu yaşayan var mı ? anca bilgisayarı yeniden başlatırsam dolby devreye giriyor..
    kendini kapatması da garip. var mı sorunu yaşayan. saatin orada simgesi kalıyor. ancak ses normal çıkıyor.dolbye göre çıkmıyor. tekrar aktif etmem için pcyi yeniden başlamam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 25 Mayıs 2014; 21:42:27 >
  • ardaa91 A kullanıcısına yanıt
    Oynadığınız oyunu steam üzerinden mi oynuyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: loast

Benim daha önce dikkatimi çekmemişti. Çok garip gerçekten bende de bomboş görünüyor
    Evet, recovery orada olması gerekiyor ama galiba disk yönetiminden boş göründüğü halde yine de orada olmalı diye düşünüyorum. Bilgisayarda orayı silebilme ihtimali olan bir şey yapmadım çünkü henüz.
    Daha önce recovery yapan @KinqMaRihuana arkadaşımız vardı. Kendisi: bilgisayarım (sağ tık)/yönet/disk yönetimi bölümünden ayrılmış 17 gb kurtarma bölümüne bakıp boş görünüp görünmediğini bize yazarsa bu işi netliğe kavuşturabiliriz sanırım

Dediginiz yere baktim. Saglam kurtarma bolumu yaziyor ve bos degil. 17 gb.

• quote:

quote:

quote:

PEKİ İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPTIM ÜRÜNÜ KONTROL ETME SANSIM OLMADI Bİ SORUN ÇIKARSA GERİ İADE EDEBİLİLRİM HERALDE DİMİ ?

Tabiki 15 gun icerisinde kosulsuz iade edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bu arada bi garip sorunum var.
    şöyle ki.. oyunlara çok fazla girer çıkarsam - veya film çok fazla açıp kapatırsam dolby kendini kapatıyor. kapatıyor derken saatin yanında duruyor. ancak on off butonuna bassam da devreye girmiyor.
    bu sorunu yaşayan var mı ? anca bilgisayarı yeniden başlatırsam dolby devreye giriyor..
    kendini kapatması da garip. var mı sorunu yaşayan. saatin orada simgesi kalıyor. ancak ses normal çıkıyor.dolbye göre çıkmıyor. tekrar aktif etmem için pcyi yeniden başlamam gerekiyor.

Evet o sorun bendede var oyunlara girdigimde dolby kapaniyor alt tab yapip dolby acmak zorunda kaliyorum. Sorunu cozemedim malesef ama cok rahatsizlik vermiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

bu arada bi garip sorunum var.

Evet o sorun bendede var oyunlara girdigimde dolby kapaniyor alt tab yapip dolby acmak zorunda kaliyorum. Sorunu cozemedim malesef ama cok rahatsizlik vermiyor.

hocam aslında bu dediğin ayrı bir sorun.
    bu dediğiniz bazı oyunlarda oluyor mesela btf4 de oluyor.. euro track simulatör 2 de olmuyor.
    alt tab yapıp açılabilir sorun yok ama bende böyle de açılmıyor.. tamamen o on-off butonu aktifsizleşiyor. anca yeniden başlatmam işe yarıyor.

• @beytepeli06 Hocam Disk yönetiminden boş görünüyormuş ve normalmiş ama recovery bölümünüz duruyor korkacak bir şey yokmuş
    @KinqMaRihuana Yanlış yere baktınız herhalde alttaki mavi değil üstteki kısmı sormuştum ben
    21 gb olan başkasının bilgisayarının recovery bölümü, 17 gb olan ise bizimkisinin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 26 Mayıs 2014; 10:13:54 >

• Ets2 oynayan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Ets2 oynayan var mı arkadaşlar ?

ben

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam performans nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Hocam performans nasıl ?

Kasmadan oynuyorum.
    40 fps felan veriyor son ayarlarda.
    Ama oyunda genel bi optimizasyon sikintisi zaten var. Multiplayerda lag olursa takiliyor ayrica.
    Ama sorunsuz oynatiyor. Akici ve canli

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    O zaman problem yok hocam son ayarda 40fps yeterlidir çok sağolun
  • Arkadaşlar Bir Süre Önce Recovery Çökmesi Sonucu Teknik servise gönderdiğim laptop'umun Onarım Durumunu mail atarak Sormuştum Bana gelen cevap şu Yani Cihaz değişek mi şu aşamada ???

Değerli Müşterimiz,

Acer İletişim Merkezine göndermiş olduğunuz elektronik posta mesajı için teşekkür ederiz.

Arıza kuşkusu taşıdığınız ve satın alma tarihi itibarıyla ilk 30 gün içerisinde bulunan ürünlerin DOA talebi onayı için (ayıplı mal kapsamında) gereken Teknik İnceleme, ürün ithalatçısı (distributör) tarafından yapılmaktadır. Lütfen bu ürünleri satış faturası, kutusu ve tüm aksesuarları ile beraber ithalatçisine gönderiniz. Servis tarafından herhangi bir teknik işlem yapılmadan mahrece iade işlemi yapılmıştır.

Arkadaşlar Kutusunu atmış bulunmaktayım , Sorun olmaz inşAllah Ne buyurursunuz ..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartel21 -- 26 Mayıs 2014; 22:22:01 >

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.