Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunun pc ile alakasi olmayabilir cs goya gelen guncelleme stabiliteyi bozabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    O da olabilir bütün zevki kaçtı oyunun. Sistem geri yükleme de yapamıyorum geri yükleme noktası apps.inf dosyasını geri yükleyemedi diyip duruyor. Son kez deniyorum bakalım olmazsa grafik ayarlarini kurcalayacağım.

• hanos kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar donanımınıyla uğraşan bir programda olabilir veya bir virüs fps düşmelerinin sebebi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

O da olabilir bütün zevki kaçtı oyunun. Sistem geri yükleme de yapamıyorum geri yükleme noktası apps.inf dosyasını geri yükleyemedi diyip duruyor. Son kez deniyorum bakalım olmazsa grafik ayarlarini kurcalayacağım.

Hocam cs ve steami kaldir bi tekrar kur iatersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Virüs tarama yapıyorum, o da çözüm olmazsa kaldırıp yüklemeyi deneyeceğim hocam. Anlamadım neden oluyor. Tam silahlı çatışma esnasında düşüyor, takılıyor. Hiç oynayasım gelmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Virüs tarama yapıyorum, o da çözüm olmazsa kaldırıp yüklemeyi deneyeceğim hocam. Anlamadım neden oluyor. Tam silahlı çatışma esnasında düşüyor, takılıyor. Hiç oynayasım gelmiyor.

Hocam yeni bios güncellemesi gelmişti.Onu kur,daha sonra driverı silip tekrar yükle.Olmuyorsa format at bence.Bunu söylememin sebebi 8.1 ile kararlılık artsada hala bir 7 olabilmiş değil :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind.

quote:

quote:

quote:

Hocam yeni bios güncellemesi gelmişti.Onu kur,daha sonra driverı silip tekrar yükle.Olmuyorsa format at bence.Bunu söylememin sebebi 8.1 ile kararlılık artsada hala bir 7 olabilmiş değil :/

Hocam 8.1 güncellemedim bilerek, pc açılış hızı yavaşlıyor falan yazmışlardı arkadaşlar diye. Kaldırıp tekrar kurdum ancak bakma fırsatım olmadı. Çözüm olmaz ise Bios güncelleyip driver temiz kurulum yaparım. Önce bir duruma bakayım yazarım tekrar sonucu.

hocam bende günde 4-5 saat cs go oynuyorum. bahsettiğiniz çatışma esnasındaki düşüşler 15-20 fps'lere kadar mı oluyor? şu an v-sync kapalı diğer her şey full çatışmaya göre 80-140 arası fps alıyorum. bir ara bahsettiğiniz olayı yaşamıştım ve acayip uyuz olmuştum en son ekran kartı driver kaldırıp yeniden kurunca çözülmüştü sorunum. sonrasında bu sorunun geforce experince yüzünden olduğunu fark ettim. orada oyunlar için olan hazır ayarlar vardı optimize etme falan onu yapınca öyle oluyordu.
    Not. driver kaldırırken tüm ayarları sil diye bir seçenek vardı onu seçmeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loast

hocam bende günde 4-5 saat cs go oynuyorum. bahsettiğiniz çatışma esnasındaki düşüşler 15-20 fps'lere kadar mı oluyor? şu an v-sync kapalı diğer her şey full çatışmaya göre 80-140 arası fps alıyorum. bir ara bahsettiğiniz olayı yaşamıştım ve acayip uyuz olmuştum en son ekran kartı driver kaldırıp yeniden kurunca çözülmüştü sorunum. sonrasında bu sorunun geforce experince yüzünden olduğunu fark ettim. orada oyunlar için olan hazır ayarlar vardı optimize etme falan onu yapınca öyle oluyordu.
    Not. driver kaldırırken tüm ayarları sil diye bir seçenek vardı onu seçmeyi unutmayın.

Teşekkür ederim hocam bunları deneyeceğim. 15-20 değil de 150'den bir anda 40'a düşünce oynanmıyor kesinlikle, %70 ölüyorum. Tek bu da değil, mesela oyun donuyor, öylece kalıyor. ctrl+alt+del den programı sonlandırıp tekrar girmek zorunda kalıyorum. iki gündür böyle. sistemi 8.1 e güncellemedim ama windows update falan yapmıştı 2 gün önce tek değişiklik o. Bende gforce ex. ta hiçbir şekilde oynanmamıştı üstünde, hatta oynayayım belki düzelir dedim yine olmadı.

http://forum.donanimhaber.com/m_91900793/tm.htm

Şurada birşeyler paylaşılmış ama 8.1 için herhalde.

hocam donma olayı güncellemeden kaynaklandı galiba baya kişinin başına geldi bu. benimde size yazdığım son mesajdan sonra başıma geldi. o saatten beridir oynuyorum yaklaşık 10 defa donup kaldı ancak görev yöneticisini açıp oyunu kapatınca çıkabiliyorum dediğiniz gibi
  • Acer'in sitesine girdiğimde bu ürünle alakalı hiçbir şey yok neden?
  • Arkadaşlar recovery yedekleme hakkında bilgi verebilirmisiniz ???

• http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i5-4200m-12gb-1tb-173-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html vatanda acaba şubedede aynı fiyatmıdır tükeniyor bu blgisayar istanbulda 2 3 şubede 2 3 tane varmış yarın alacağım büyük ihtimalle sizce alınır bir bilgisayarmı ? oyun ve programlama yapacağım
  • quote:

hocam donma olayı güncellemeden kaynaklandı galiba baya kişinin başına geldi bu. benimde size yazdığım son mesajdan sonra başıma geldi. o saatten beridir oynuyorum yaklaşık 10 defa donup kaldı ancak görev yöneticisini açıp oyunu kapatınca çıkabiliyorum dediğiniz gibi

Üzüldüm hocam şimdi çünkü rezil oluyor oyun. Tekrar girip bağlanana kadar en az bir el gidiyor, bazen ikinci el de yalan oluyor. Çıktığın için para da vermiyor. Yağ gibi akan oyun donuyor uyuz oldum gerçekten hiç oynayasım kalmadı.

• quote:

quote:

Üzüldüm hocam şimdi çünkü rezil oluyor oyun. Tekrar girip bağlanana kadar en az bir el gidiyor, bazen ikinci el de yalan oluyor. Çıktığın için para da vermiyor. Yağ gibi akan oyun donuyor uyuz oldum gerçekten hiç oynayasım kalmadı.

sizce oyundanmı kaynaklanıyor yoksa pc denmi ? pc de bi sorun varmı

• yasin_sarica kullanıcısına yanıt
    Valla çok iyi bir laptop performans olarak çok iyi yani gtx760 yazıyor orda ama o masaüstü için normal de gt 760m olması lazım ama aynı fiyattaki laptoplarda ya 750m yada 740m var yani şuan param olsa direk alırdım oyun performansı çok iyi programlama içinde yeter.Ama tek bir sıkıntı var acer için kalitesiz diyolar yani dışı için orada biraz tereddütte kalıyorum.
  • hanos
    hocam benimde hiç oynama isteğim kalmadı ama sorunun sebebini bulmak için çözüm yolları aradım, bulamadım ama sorunun kaynağı; oyunun son güncellemesinden sonra windows 8 ve 8.1 kullananlarda bu sorun ortaya çıkmış. bir kaç güne şikayetler artınca valve yeni bir güncelleme ile soruna çözüm üretir herhalde

yasin_sarica
    yok hocam bilgisayardan kaynaklı değil aynı oyunu oynadığımız başka arkadaşlarıma da sordum onlarda da aynı sorun var.
    Şubede 2300 sularında fiyat çekiyorlar genelde.
    zaten 2300 verecekseniz gtx850m'li bir msi ge60 ya da ge70 apache alın. 200-250 daha vererek.
    yani bu bilgisayarı benim 2 ay önce 2050'ye aldığım gibi bir fiyata alacaksanız hala alın derim ama 2.300 vermek pek mantıklı değil günümüz itibariyle...

cartel21
    16 gb boyutunda recovery dosyası çıkarıyor ve bunu usb belleğe atmanız gerekiyor. 16 gb diye satılanlar çoğu 14-15 gb kullanım alanı sağladığı için sizin yani 32 gb usb bellek almanız gerekiyor yedek alabilmeniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 18 Mayıs 2014; 13:19:46 >

• yasin_sarica kullanıcısına yanıt
    PC den kaynaklanma gibi bir durum olamaz, 3 gün öncesine kadar grafikler Full böyle bir problem yoktu. Şimdi grafikleri kısmak bile fayda etmiyor, donuyor kapatıp açmak zorunda kalıyorsun, ayrıca çatışma esnasında fps düşüyor anlık

• quote:

hanos
    hocam benimde hiç oynama isteğim kalmadı ama sorunun sebebini bulmak için çözüm yolları aradım, bulamadım ama sorunun kaynağı; oyunun son güncellemesinden sonra windows 8 ve 8.1 kullananlarda bu sorun ortaya çıkmış. bir kaç güne şikayetler artınca valve yeni bir güncelleme ile soruna çözüm üretir herhalde

yasin_sarica
    yok hocam bilgisayardan kaynaklı değil aynı oyunu oynadığımız başka arkadaşlarıma da sordum onlarda da aynı sorun var.
    Şubede 2300 sularında fiyat çekiyorlar genelde.
    zaten 2300 verecekseniz gtx850m'li bir msi ge60 ya da ge70 apache alın. 200-250 daha vererek.
    yani bu bilgisayarı benim 2 ay önce 2050'ye aldığım gibi bir fiyata alacaksanız hala alın derim ama 2.300 vermek pek mantıklı değil günümüz itibariyle...

cartel21
    16 gb boyutunda recovery dosyası çıkarıyor ve bunu usb belleğe atmanız gerekiyor. 16 gb diye satılanlar çoğu 14-15 gb kullanım alanı sağladığı için sizin yani 32 gb usb bellek almanız gerekiyor yedek alabilmeniz için.

Hocam Bu Recovey Yedeklemeyi Nasıl yaparız , Acer Recovery Programı Üzerinden mi , Resimli Anlatımı felan var mı bu işin ? , alalı 2 hafta oldu CAll of Duty oynadım , Ekran kartı driverlerini Bi güncelleyim dedim pc açılmadı sonra , Haa bu arada şöyle bi durum var 8.1 windows güncellemesi yaptım , Ama Sonra da farkına vardım , Windows 8 driverlerini yüklemişim 8.1 yükleyeceğim yerde Şu işi Teknik Servise Göndermeden halletmem lazım olası bi recovery çökme durumunda kendim yapmam lazım , Teknik Servise verdim , 20 iş günü diyor ya huuu :( Ben bişey olduğuna hep teknik servise mi göndercem işkence resmen ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartel21 -- 18 Mayıs 2014; 14:05:15 >

• loast kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için, güncelleme yi beklemekten başka çaremiz yok o zaman :)

Steam adınız ne hocam ekleyeyim gerçi ben iyi oynayamıyorum pek :)

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.