Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i5 gtx760 lisini nerden ne kadara bulabilirim link atarsaniz sevinirim suan mobildeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ7 GT750M Modelini Aldım Ama , GTX 760 İ5 İşlemci'li olan modelini almamakla hata mı ettim Sizce , Ekran kartı çok farkedermi içime kurt düştü dostum yaaa ...
  • cartel21 C kullanıcısına yanıt
    dostum eğer grafik ağırlıklı oyun veya program felan kullanıyorsan gtx760m daha iyi ama oyunla fazla takılmam felan dersen gt750m yeter.
  • i5 gtx 760m olan model watch dogs u kaldırırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_sarica

i5 gtx 760m olan model watch dogs u kaldırırmı ?

çok rahat kaldırır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 3 ros oynarken sistem surekki yetersiz bellek uyarisi veriyor neden olabilir sizce .

• zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    http://support.microsoft.com/kb/112676/tr
    belki burda çözümü olabilir bakın.
  • Ben i5 modelini vatandan almayi düşünüyorum . Yalnız cözünürlük 1600x900 . Bunun full hd ile arasınd cok fark olur mu ne gibi eksileri olur .

• i7 lisi sanırım full hd eğer öyle ise pek farkeden birşey olmaz
    çözünürlük arttıkça performans düşer görünüm kalitesi artar ama i7 işlemci olduğu için 1600x900 ile aynı performanstalar.
    full hd daha kaliteli gösterir görüntüleri yani paranız yetiyorsa full hd alın.Ama öyle çok kaybınız olmaz.
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Örnekse GTA 4 ve Call of Duty Ghost Gibi Oyunlarda Sıkıntı çıkarır mı

İ7 İşlemci
    Ram 16 GB
    GT 750M
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartel21 -- 15 Mayıs 2014; 23:16:52 >
  • cartel21 C kullanıcısına yanıt
    8 GB ram yeterde artar bile lakin sanal sunucu işleriyle uğraşmıyorsanız.Dediğim gibi full hdnin tek özelliği görüntü kalitesi ama 1600x900 de o kadar kötü değil gta 4 felan hepsini çok iyi şekilde oynarsınız.ama şöyle bir durum var i7 lide ekran kartı gt750m i5de ise gtx760m yani oyun performansı çok daha iyi olacaktır.benim tavsiyem i5 gtx760m
  • Acer laptopum vardı aspire 5742zg modelinden klavyeye kola dokuldu anakart sıvı teması var dediler , üzüldüm şimdi eski günleri hatırladım acer candır , yaptırmayı dusunuyorum laptobu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

i7 lisi sanırım full hd eğer öyle ise pek farkeden birşey olmaz
    çözünürlük arttıkça performans düşer görünüm kalitesi artar ama i7 işlemci olduğu için 1600x900 ile aynı performanstalar.
    full hd daha kaliteli gösterir görüntüleri yani paranız yetiyorsa full hd alın.Ama öyle çok kaybınız olmaz.

Yok hocam param yetmiyor . Bilgilendirdiginiz icin sağ olun .

• zaten i5lisi oyun performansı açısından daha iyidir.
  • i5-760m li acer v3 ü nerden ne kadara aldınız yazabilir misiniz?
  • Arkadaşlar Benim Makinanın Recovery'si Çökmüş Bugün Teknik Servise Yolladım MediaMarkt Üzerinden , Olaki Bir Daha böyle bi Durumda Makinanın sisteminin çöktüğü vakit ben nasıl baştan kurabilirim , Recovery Yedeği felan alınıyormuş Ama tam olarak olayı çözemedim Yardımcı olurmusunuz ??
  • An itibarı ile "V3-772G NOTEBOOK CORE İ5 4200M-12GB-1TB-17.3'' un fiyatı "2.219 KDV Dahil" Alınır Fiyatta Ama Benim 1 Hafta Daha Beklemem Laım :(
  • 8.1 guncellemesinden sonra oyunda yetersiz bellek uyarisi vermeye devam ediyor ayni sorunu olan var mi.

• yasin_sarica kullanıcısına yanıt
    ekran kartina bak hocam bazilari i5-750m

• Yağ gibi çalışan cs go da suan anlık fps düşüşleri yaşıyorum. Sebebini bulamadım. Sistem geri yükleme yapıyorum 10 gün öncesine sebebi ne olabilir?

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.