Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. ayım doldu bilgisayar ile. dengi modeller arasında ısınma sorunu en az olan model bu bilgisayar. merakımdan tüm güncel laptopların konularını her akşam açıp okuyup, takip ediyorum. içiniz rahat olsun o konuda en fazla 69 derece görebildim. siz iyisi mi o soğutucuyu satıp ssd alacağınız tutar üzerine ekleyip daha iyi bir ssd alın derim çünkü hiç ihtiyacınız olmayacak o soğutucuya
  • loast kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler içimi rahatlattınız
  • LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    rica ederim. en doğru karar ile size en çok uyan bilgisayarı almanız dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

Arkadaslar pc nin urun anahtari nerede yaziyor bilen varsa lutfen soyleyebilirmi ??

Seri numarası ve SNID bilgisayarınızın altındaki etikette basılıdır.

bu pcde yazılı degil. biosa gömülü.. bunu gösteren programlar var.. araştırıp ögrenebilirsiniz

Bu PC'de yazılı. Bilgisayarı ters çevirip bakarsanız görürsünüz.

Siz seri numaraları ile Windows ürün anahtarını karıştırıyorsunuz. Aslında sadece siz değil, soruyu soran da yanlış sormuş.

Toparlayalım,

Bu bilgisayar satılırken, eskiden olduğu gibi bir Windows kurulum CD'si ve üzerinde ürün anahtarı ile gelmiyor. Ürün anahtarına nasıl ulaşılır bilemiyorum, sanırım dediğiniz gibi BIOS içinden ulaşılır.

Seri numarası ve SNID ise farklı. Bunlar bilgisayarınızı tanımlayan rakamlar, mesela uygun driver ararken kullanabilirsiniz.

bak gör bakayım kabul ediyor mu :D
    win 8 stickerı var. yanında kod var ama o değil işte labul ETMİYOR.. biosa gömülü ! biosda yazan başka yerde yazmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

Arkadaslar pc nin urun anahtari nerede yaziyor bilen varsa lutfen soyleyebilirmi ??

Seri numarası ve SNID bilgisayarınızın altındaki etikette basılıdır.

bu pcde yazılı degil. biosa gömülü.. bunu gösteren programlar var.. araştırıp ögrenebilirsiniz

Bu PC'de yazılı. Bilgisayarı ters çevirip bakarsanız görürsünüz.

Siz seri numaraları ile Windows ürün anahtarını karıştırıyorsunuz. Aslında sadece siz değil, soruyu soran da yanlış sormuş.

Toparlayalım,

Bu bilgisayar satılırken, eskiden olduğu gibi bir Windows kurulum CD'si ve üzerinde ürün anahtarı ile gelmiyor. Ürün anahtarına nasıl ulaşılır bilemiyorum, sanırım dediğiniz gibi BIOS içinden ulaşılır.

Seri numarası ve SNID ise farklı. Bunlar bilgisayarınızı tanımlayan rakamlar, mesela uygun driver ararken kullanabilirsiniz.

bak gör bakayım kabul ediyor mu :D
    win 8 stickerı var. yanında kod var ama o değil işte labul ETMİYOR.. biosa gömülü ! biosda yazan başka yerde yazmıyor.

Kusura bakmayın ama yine anlamamışsınız. Ben arkada yazan numaraların Windows ürün anahtarı olduğunu söylemedim ki! O numaralar seri No ve SNID. Bu konuda soruyu ilk soran "pc'nin ürün anahtarı" ibaresini kullandığı için arkada yazıyor dedim. Aslında sormak istediğinin Windows ürün anahtarı olduğunu ben de anladım, ama soru o değildi!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 8.1 e güncelledikten sonra oyun oynarken yetersiz bellek uyarısı vermeye başladı ve oyunu kapatmak istiyor sebebi ne olabilir acaba ? oyun diablo 3 ros .
  • Arkadaşlar Bende Aranıza İ7'li Gt750M modeli İle katılmış bulunmaktayım 1 haftadır kullanıyorum gayet iyi ilk laptop deneyimim bu mediamarkt'dan aldım , Toshiba almaya gittim ama özelliklerine bakınca bu fiyata güzel sistem dedi satış elemanı bi gaz'lar aldım , Acer nasıldır iyimidir ne buyurursunuz , Oyun performnası felan ???
  • zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    yetersiz bellek uyarısını oyun mu veriyor yoksa oyundayken windows mu veriyor? windows veriyorsa mesela ben media player'a yaklaşık 30 bin şarkı atıp karıştır diyip çaldırıyorum. onunla aynı anda ağır bir şey açınca yetersiz bellek uyarısını aldım bir kaç kez ama yani 30 bin şarkı ne demek demek istediğim buna benzer belleği tüketecek kudrette farklı bir işlem daha yapıyorsan aynı anda, onu kapatarak oyunu oynamayı dene
    düzenleme: windows 8 ya da 8.1 olmasıyla alakası yok ben ikisindeykende karşılaştım bu durumla. 8'deyken yapmadığın bir şey yapmaya başlamışsındır onun ne olduğunu bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 14 Mayıs 2014; 3:08:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loast

2. ayım doldu bilgisayar ile. dengi modeller arasında ısınma sorunu en az olan model bu bilgisayar. merakımdan tüm güncel laptopların konularını her akşam açıp okuyup, takip ediyorum. içiniz rahat olsun o konuda en fazla 69 derece görebildim. siz iyisi mi o soğutucuyu satıp ssd alacağınız tutar üzerine ekleyip daha iyi bir ssd alın derim çünkü hiç ihtiyacınız olmayacak o soğutucuya

Aynen hocam ya ben hayatimda bukadar az isinan pc ilk defa gordum. Battlefield 4 ultra ayarlarda 3 saat oynuyorum ne isinma ne kasma masallah diyelim nazar degmesin :)

• loast kullanıcısına yanıt
    Oyundayken windows veriyor. Diablo 3 ros oynarken oluyor baskada bi4 sey acik degil arkada .oyunun kullandigi remde 1.3 gb aslinda . belleğin oyun açıkken kullanılan kısmı yüzde 31 ve uyarı veriyor Windows.oyunun kullandığı bellek 1.34 gb ondan sonra en fazla kullanan mc afee antivirüs 238 mb .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaftolga -- 14 Mayıs 2014; 11:33:44 >
  • Selamun aleyküm arkadaşlar.
    1- Acer V3 772G laptoptan bende de var ve yaz ayı geliyor fanı toz kaplamıştır diye umuyorum ve fanı temizletmeyi yada temizlemeyi düşünüyorum. Golddan almıştım. Golda laptopu götürsem acaba hemen temizlerler mi? Format falan atmadan?

2- Laptop alüminyum kasa yaz ayı gelmesinden dolayı altına fazladan soğutucu almayı düşünüyorum. Bu laptopta soğutucu kullanan arkadaşlar hangi soğutucuyu kullanıyorlar ve kullandıkları soğutucudan memnunlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 14 Mayıs 2014; 16:56:47 >
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    1. Ne kadardır kullanıyorsunuz ki fanın tozlandığını düşünüyorsunuz? Eğer çok tozlu alanlarda kullanmadıysanız, fan normal yüklenmelerde çok fazla devreye girmiyorsa, çalışırken aşırı ses çıkarmıyorsa tozlandığını düşünmeniz için bir neden yok.

2. Bu bilgisayar gerçekten az ısınıyor. Aşırı yaz sıcaklarında kullanmadım ancak yine de iyi bir soğutma performansı göstereceğini umuyorum. Yine de yararı olması açısından kendi kullandığım Zalman NC2000NT soğutucuyu öneririm. Biraz üst sınıf ve pahalı bir modeldir, Türkiye'de bulmanız zor olabilir, ancak bir kere alır uzun süre kullanırsınız. Başka bir konuda yazdıklarımı buraya kopyalıyorum...

"Tüm alüminyum Zalman soğutucular gibi son derece kaliteli malzemeden üretilmiş, iyi işçilikli, estetik bir soğutucu. Ben siyahını aldım. Üzerinde yine yeni aldığım Acer Aspire V3-772G 17.3 inch ekranlı notebook ile kullanılıyor.

Soğutucu boyutları bu bilgisayarım ile mükemmel uyum sağladı. Daha önce NC2000 ile kullanırken notebook biraz taşıyor idi (NC 2000 genişliği 400 mm dir). Şimdi birebir örtüştüler. NC2000NT nin genişliği 418mm, Acer'in genişliği ise 414 mm. "

Ben soğutucuyu Amazon.com dan aldım. İndirimdeydi. Shipping dahil 180 TL'ye geldi. Türkiye'de satılanlardan ucuz. Amazon hesabınız varsa ciddi bir seçenek olarak düşünmenizi öneririm.

• quote:

1. Ne kadardır kullanıyorsunuz ki fanın tozlandığını düşünüyorsunuz? Eğer çok tozlu alanlarda kullanmadıysanız, fan normal yüklenmelerde çok fazla devreye girmiyorsa, çalışırken aşırı ses çıkarmıyorsa tozlandığını düşünmeniz için bir neden yok.

2. Bu bilgisayar gerçekten az ısınıyor. Aşırı yaz sıcaklarında kullanmadım ancak yine de iyi bir soğutma performansı göstereceğini umuyorum. Yine de yararı olması açısından kendi kullandığım Zalman NC2000NT soğutucuyu öneririm. Biraz üst sınıf ve pahalı bir modeldir, Türkiye'de bulmanız zor olabilir, ancak bir kere alır uzun süre kullanırsınız. Başka bir konuda yazdıklarımı buraya kopyalıyorum...

"Tüm alüminyum Zalman soğutucular gibi son derece kaliteli malzemeden üretilmiş, iyi işçilikli, estetik bir soğutucu. Ben siyahını aldım. Üzerinde yine yeni aldığım Acer Aspire V3-772G 17.3 inch ekranlı notebook ile kullanılıyor.

Soğutucu boyutları bu bilgisayarım ile mükemmel uyum sağladı. Daha önce NC2000 ile kullanırken notebook biraz taşıyor idi (NC 2000 genişliği 400 mm dir). Şimdi birebir örtüştüler. NC2000NT nin genişliği 418mm, Acer'in genişliği ise 414 mm. "

Ben soğutucuyu Amazon.com dan aldım. İndirimdeydi. Shipping dahil 180 TL'ye geldi. Türkiye'de satılanlardan ucuz. Amazon hesabınız varsa ciddi bir seçenek olarak düşünmenizi öneririm.

1-Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Çok tozlu alanlar değil fan lol oynarken arada bir devreye giriyor sonra çıkıyor. Aşırı ses çıkarmıyor.

2- Media markte 2 ay önce gitmiştim orada 1 deneme ürün çıkartmışlardı (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/COOLER-MASTER-NPK-B4-Fanl%C4%B1-Notebook-So%C4%9Futucu-Stand,103452,504932,1260129.html?langId=-14 ) ürüne benzeyen bir ürün vardı baya iyi soğutuyordu yani buz gibiydi. Öğrenci adamım 60 TL'den üstü sıkıntı yaratabilir.

Media markte bir ara uğrayıp tekrar bakıyım internette olmayan modelleri de var mağazada.

• furky41 kullanıcısına yanıt
    1. Bence fan temizliğine henüz gerek yoktur. Ancak içiniz rahat edecekse, bilen birilerine temizlettirin.

2. Bu soğutucuyu ve dolayısı ile performansını bilmiyorum. Yine de şunu söyleyebilirim; soğutucu alırken en çok dikkat edeceğiniz yer bilgisayarın temas ettiği yüzeyin niteliğidir. Bu yüzey eğer alüminyum olursa, fan çalışmasa dahi pasif olarak bilgisayarınızı soğutabilir. Çoğu soğutucu, sadece fan üflemesi yapar, bilgisayarı soğutmaz. Eğer iyi bir şey almayacaksanız, hemen hepsi zaten aynı performansı gösterecektir, en ucuzunu alın.
  • Arkadaslar yakin zamanda bende i5 li gtx760 lsini almayi planliyorum.Adanada yasiyorum asiri sicak bir sehir yazin cok daha sicak oluyor sizce oyun oynarken isinir mi fazla ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Arkadaslar yakin zamanda bende i5 li gtx760 lsini almayi planliyorum.Adanada yasiyorum asiri sicak bir sehir yazin cok daha sicak oluyor sizce oyun oynarken isinir mi fazla ?

yok hocam olmaz birşey.güneş altında bırakmayacan herhalde.

• merhaba,ben de acer v3-772g i7 işlemci gt750m notebook almış bulunmaktayım ama kasadan fan sesi dışında bi ses geliyo sürtünme sesi gibi normal mi bu yoksa arızalı mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito scalletta

merhaba,ben de acer v3-772g i7 işlemci gt750m notebook almış bulunmaktayım ama kasadan fan sesi dışında bi ses geliyo sürtünme sesi gibi normal mi bu yoksa arızalı mı acaba ?

5400 rpm lik HDD çok fazla ses çıkarıyor hocam.Bahsettiğiniz ses büyük ihtimalle ondan geliyor.
  • Mastermind. kullanıcısına yanıt
    Hocam sende de oluyor mu yani normal mi yepyeni daha insan bi noluyoruz diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vito scalletta

Hocam sende de oluyor mu yani normal mi yepyeni daha insan bi noluyoruz diyor

Hocam bileşen olarak en iyi bileşenleri seçen Acer maliyeti ekran ve hdd ile kısmış diyebiliriz.Ve evet bende de oluyor :/ İleride bir ssd almayı düşünüyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.