Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Bi arayıp konuşun hocam pc de herhangi bir değişiklik yapmadan. Belki de değişim yapabilirler.

Aradım buraya getirin doyorlar servise gondereceklermis degisine servis karar verecekmis bu ayin 8 de aldim canim sıkıldı iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptan7816 -- 15 Nisan 2014; 19:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan7816 K kullanıcısına yanıt
    Sıkmayın canınızı hocam. Başta bir problem olduğunu farketmeniz daha iyi olmuş. Ben de ilk aldığımda touchpad bozuktu gittim yeni pc aldım. Elektronik bu, sorunlar olabilir. Umarım çözülür probleminiz.
  • quote:

Sıkmayın canınızı hocam. Başta bir problem olduğunu farketmeniz daha iyi olmuş. Ben de ilk aldığımda touchpad bozuktu gittim yeni pc aldım. Elektronik bu, sorunlar olabilir. Umarım çözülür probleminiz.

Benimkinide degistirirlermi ki vatani aradim degisikligi servis karar verir dediler

• kaptan7816 K kullanıcısına yanıt
    Ben orda biraz sert yaptım dedim kutuyu açalı daha 1 saat olmadı bozuk ürün olduğu belli yenisini istiyorum dedim değiştirdiler. Siz şimdi aldınız kullandınız belli bir süre o yüzden servis karar verir. Varsa bi arıza da düzeltir hocam. Siz bi görüşün servisle
  • MirlivaVII kullanıcısına yanıt
    Yarın kısmetse gidecegim bakalım ne diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Her zaman aynı olmuyor. Bazen internete özel olarak biraz daha ucuz oluyor ama internete özel ibaresi yoksa magazadada aynı oluyor.

Ben "internete özel" ibaresi olan fiyattan mağazasından alabildiğimi söylüyorum yine...

alabildiyseniz helal olsun.
    arkadaşın dediği gibi bazı ürünlerde web e özel yazıyor. webden sipariş verin burdan veremiyoruz diyor..

Yani bana özel bir şey olduğunu sanmıyorum

Aslında yine de pahalı almışım. Uzun süre fiyat takibi yapmama rağmen bir önceki hafta yaptıkları dip indirimi kaçırmışım. Bunu da forumdan öğrendim
    http://www.karsilastir.com/acer-v3-772g-747a321tmamm-notebook_u

Ben almadan 1 hafta önce 2899 TL'ye satılmış görünüyor. Halbuki ben 3170 TL/9 taksit olarak aldım. Ben aldıktan sonra fiyat düştükçe de canım sıkılmıyor değil hani

Sizin aldığınız fiyatta %39 indirimli değil. %39 indirim olduğunda mağazada da %39 indirimle satmazlar. Muhtemelen %30 indirimle aldınız ve zaten mağazada da bu indirimler her hafta sonu oluyor.

Indirim oranını hatırlamıyorum. Ancak kesin olarak hatırladığım, benim mağazadan aldığım fiyat aynı gün web sitelerinde "İnternet'e özel" olarak ilan ettikleri fiyatın aynısıydı.

Neyse, çok önemli bir mevzuu da değil hani. Bütçesine uygun bulanın rahatlıkla alıp kullanabileceği bir notebook deyip kapatalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben orda biraz sert yaptım dedim kutuyu açalı daha 1 saat olmadı bozuk ürün olduğu belli yenisini istiyorum dedim değiştirdiler. Siz şimdi aldınız kullandınız belli bir süre o yüzden servis karar verir. Varsa bi arıza da düzeltir hocam. Siz bi görüşün servisle

Sizde ne sorunu vardi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

Sizde ne sorunu vardi?

Touchpad arızası.
  • Alalı 1 hafta oldu vatana goturdum bakalım ne yapacaklar.Hayırlısı

• Arkadaslar i5 problemli çıktı degistirip i7 olani alabilirim tavsiye edermisiniz yoksa o fiyata baska laptop tavsiye edersiniz.i7 de ne gibi eksikler var mesela goruntusu nasil

• arkadaşlar selam.

ben bu cihazın teşhirini merak ettiğim için bugün erken saatlerde ankamall vatan mağazasına gittim. balköpüğü rengi vardı. ancak ordaki model full hd idi.. ben full hd olmayan modeli görmek istiyorum dediğimde ordaki personel bana fark yok , fark olmadıgı için 1 tanea açıyoruz herşeyi aynı dedi.. çözünürlüklerinin aynı olmadıgını söylediğimde , tamam ekran görüntüsü ayarlarından 1600e getirin dedi.. getirdiğimde çok kötü bir görüntü ortaya çıktı. bunu söylediğim zaman gelin packard bell inceleyin o zaman dedi ???? neyse dedim full hd çözünürlüğe geri getirip biraz bu cihazı inceledim..

personele yine sordum sadece bu renginiz mi var diye ,evet sadece bal köpüğü satıyoruz dedi. nette indirim oldgunda mağazalarda da indirim oluyormuş. ne zamanları indirim olur dedim bilmiyorum ben dedi.. hiçbirşeyden anlamadıgı için oradan çıkıp az ilerdeki bimekse gittim..

bimeksde hem i5 hem de full hdli i7 modeli vardı..
    öncelikle kasa kalitesini çok beğendim. acer dediğimizde insanlara kalitesizlik akla geliyor.. ne yalan söyliyeyim ben de hep öyle düşünürdüm. ancak acer bu modelinde malzemeye önem vermiş.. ön kısım çok saglamdı, ekranın ordaki plastik kısımda çok serttii..klavyeye gelirsek benim şuan kullandıgım 5 yıllık casper gibi ayrık tuşlar.. alışmaktan yana bi sıkıntım olmayacak o konuda.. tuşların böyle olmasını daha çok seviyorum diğerleri gibi arasına pislik kaçmıyor hiç değilse..

neyse bilgisayarı hem vatanda hem bimeksde kullanırken dikkatimi çekti.. touchpad da seçim yapmak için illa fiziki olarak mı basmak gerekiyor ? yani benim şuan kullandıgım casper dokunmatik gibi algılıyor. bu cihazda böyle birşey yok mu ? ve birşey daha dikkatimi çekti bu sorun mu yoksa bilerek mi yapılmış ama touchpadın heryerine tıklanıyordu. yani en üst kısıma basınca içeri çoküyor tık sesi geliyor ? bu sorun mu yoksa normal mi ???

ekranı çok büyük gelmedi bana.. şuan kullandıgımız 15 inçler zaten 38 cm.. 17 inçler ise 43 cm.. arada 5 cm fark var.. aşırı büyük demek haksızlık olur..

ağırlık konusuna gelirsek , 3 kilo civarı diyen oldu. vatandaki bataryasız 2,3kg dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum.

kullandıgım casper 2.9 kg o yönden de sıkıntı çekmeyecegim gibi. çok rahat elimle kaldırdım.. fazla bi agırlıgı yoktu..

GELELİM RENK SOLUKLUGU OLAYINA

bimeksde hem fullhd hem i5 li cihaz hem de yanında başka 15 inç acer vardı..

açtım painti. sırasıyla hepsini boyadım.. özellikle fh ile kıyasladım..

mağazanın ışıkları renk konusunda çok yanıltıyor arkadaşlar.. ekranın açısı ve bakış açınız çok önemli.. kırmızıyı fhdde boyadım.. aynı açıda soluk kırmızı oldu i5 modelde.. ama i5modeldeki ekranı biraz geriye yaslayınca aynı tona kavuştu..

sarı ve mavi renklerde çok fark çıkmadı. ama ekranın yataylıgı ve bakış açınız gerçekten önemli..

bu ekranı tam dik kullananlar var..ben hayatta kullanamıyorum. bence bu renk sorunu yaşayanlar biraz ekranı yaslasınlar öyle baksınlar.. ayrıca bu sorun direk dikkat çekmiyor ancak ekran açısı çok önemli..

menteşe kalitesi eh işte.. sanırım ekranı yukardan hafif sallayınca titreşim her cihazda oluyor dogru mudur ? bunları yazarken emektar casperin ekranını salladım. masayı titretti :D acerda ise sadece ekran hafif titriyor kasayı bile titretmiyordu..

bi de bimeksde sordum ssd yeri var mı diye , bana harddiski söküp onun yerine takabilirsiniz dendi. ayrı bir slot var diye biliyordum yanlış mı biliyorum ?=

bu arada en güzel rengi bal köpügü.. ne çok sırıtıyor ne toz gösteriyor.. güzel bir renk..

indirim olacagı zaman almayı düşünüyorum.

bu donanıma sahip bu fiyata başka bir cihaz yok.. çok gezdim , çok baktım.. kimisine 4bin serisi m işlemci koyuyuorlar gt750 bile yok.. kimise u serisi koyup 750m koyuyorlar felan.. istediğim özelliklerde bunu bulabildim.. zamanında da oyun oynamam diyerek 700 liraya 5 yıl önce casper almıştım..şimdi öyle düşünmüyorum. oyun oynamasam bile özellikleri geri kalmasın..

yine tekrarlamak isterim bu acer bildiğimiz o acer değil.. markasını kaldırın tahmine sunulsun acer bu diyenler çıkmaz :D

bizim hanıma da bi gösterecegim cihazı sonra alacagım nasipse.. umarı

• bu V3-772G hakkında görüşleriniz nedir ?

fiyatı ucuz deilmi bu performansa göre ? vatanda aynı model 3500 TL ye satılıyor

http://www.notebookadresi.com/acer_notebook/acer_aspire_v3-772g_nx-m9vey-002_notebook
  • Merhaba arkadaşlar ben i7 işlemcili 32gb ramli gtx760lı modelini alıcan vatandan 1920*1080 sizce bu alet bf4 ü ve the elders scrols online kaldırırmı high ultra karışık

• hduran123 H kullanıcısına yanıt
    Full HD de düşürüp bakınca görüntünün normalden kötü olduğunu söyleyen olmuştu geçmiş sayfalarda, ki zaten diğer mağazada incelemiş görüntünün o şekilde olmadığını görmüşsünüz sanırım.

Basmak gerekmiyor, dokunmak da yeterli touchpad é. Evet her tarafından tıklanabiliyor.

Ufak bir titreşim oluyor ama her cihanda var zaten, macbook lar da dokununca ekran sallanıyor. Ayrı slot var, çalışan yanlış bilgilendirme yapmış, harddisk sökülmesine gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Kerem

bu V3-772G hakkında görüşleriniz nedir ?

fiyatı ucuz deilmi bu performansa göre ? vatanda aynı model 3500 TL ye satılıyor

http://www.notebookadresi.com/acer_notebook/acer_aspire_v3-772g_nx-m9vey-002_notebook

Karşılaştırma yaparsanız görebilirsiniz, ekran kartı ve ram farkı var. Vatan da satılan ürün 3000 civarlarina iniyor bazen, takip etmek gerek. Full HD çözünürlükte o ekran kartı 2 sene sonra neden ucuzuna kaçtım dedirtebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ckost

Merhaba arkadaşlar ben i7 işlemcili 32gb ramli gtx760lı modelini alıcan vatandan 1920*1080 sizce bu alet bf4 ü ve the elders scrols online kaldırırmı high ultra karışık

I5 olan versiyonda konu sahibi arkadaş bf4 u online olarak yüksek ayarlarda video kaydederek oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hduran123

arkadaşlar selam.

ben bu cihazın teşhirini merak ettiğim için bugün erken saatlerde ankamall vatan mağazasına gittim. balköpüğü rengi vardı. ancak ordaki model full hd idi.. ben full hd olmayan modeli görmek istiyorum dediğimde ordaki personel bana fark yok , fark olmadıgı için 1 tanea açıyoruz herşeyi aynı dedi.. çözünürlüklerinin aynı olmadıgını söylediğimde , tamam ekran görüntüsü ayarlarından 1600e getirin dedi.. getirdiğimde çok kötü bir görüntü ortaya çıktı. bunu söylediğim zaman gelin packard bell inceleyin o zaman dedi ???? neyse dedim full hd çözünürlüğe geri getirip biraz bu cihazı inceledim..

personele yine sordum sadece bu renginiz mi var diye ,evet sadece bal köpüğü satıyoruz dedi. nette indirim oldgunda mağazalarda da indirim oluyormuş. ne zamanları indirim olur dedim bilmiyorum ben dedi.. hiçbirşeyden anlamadıgı için oradan çıkıp az ilerdeki bimekse gittim..

bimeksde hem i5 hem de full hdli i7 modeli vardı..
    öncelikle kasa kalitesini çok beğendim. acer dediğimizde insanlara kalitesizlik akla geliyor.. ne yalan söyliyeyim ben de hep öyle düşünürdüm. ancak acer bu modelinde malzemeye önem vermiş.. ön kısım çok saglamdı, ekranın ordaki plastik kısımda çok serttii..klavyeye gelirsek benim şuan kullandıgım 5 yıllık casper gibi ayrık tuşlar.. alışmaktan yana bi sıkıntım olmayacak o konuda.. tuşların böyle olmasını daha çok seviyorum diğerleri gibi arasına pislik kaçmıyor hiç değilse..

neyse bilgisayarı hem vatanda hem bimeksde kullanırken dikkatimi çekti.. touchpad da seçim yapmak için illa fiziki olarak mı basmak gerekiyor ? yani benim şuan kullandıgım casper dokunmatik gibi algılıyor. bu cihazda böyle birşey yok mu ? ve birşey daha dikkatimi çekti bu sorun mu yoksa bilerek mi yapılmış ama touchpadın heryerine tıklanıyordu. yani en üst kısıma basınca içeri çoküyor tık sesi geliyor ? bu sorun mu yoksa normal mi ???

ekranı çok büyük gelmedi bana.. şuan kullandıgımız 15 inçler zaten 38 cm.. 17 inçler ise 43 cm.. arada 5 cm fark var.. aşırı büyük demek haksızlık olur..

ağırlık konusuna gelirsek , 3 kilo civarı diyen oldu. vatandaki bataryasız 2,3kg dedi ama ne kadar dogru bilmiyorum.

kullandıgım casper 2.9 kg o yönden de sıkıntı çekmeyecegim gibi. çok rahat elimle kaldırdım.. fazla bi agırlıgı yoktu..

GELELİM RENK SOLUKLUGU OLAYINA

bimeksde hem fullhd hem i5 li cihaz hem de yanında başka 15 inç acer vardı..

açtım painti. sırasıyla hepsini boyadım.. özellikle fh ile kıyasladım..

mağazanın ışıkları renk konusunda çok yanıltıyor arkadaşlar.. ekranın açısı ve bakış açınız çok önemli.. kırmızıyı fhdde boyadım.. aynı açıda soluk kırmızı oldu i5 modelde.. ama i5modeldeki ekranı biraz geriye yaslayınca aynı tona kavuştu..

sarı ve mavi renklerde çok fark çıkmadı. ama ekranın yataylıgı ve bakış açınız gerçekten önemli..

bu ekranı tam dik kullananlar var..ben hayatta kullanamıyorum. bence bu renk sorunu yaşayanlar biraz ekranı yaslasınlar öyle baksınlar.. ayrıca bu sorun direk dikkat çekmiyor ancak ekran açısı çok önemli..

menteşe kalitesi eh işte.. sanırım ekranı yukardan hafif sallayınca titreşim her cihazda oluyor dogru mudur ? bunları yazarken emektar casperin ekranını salladım. masayı titretti :D acerda ise sadece ekran hafif titriyor kasayı bile titretmiyordu..

bi de bimeksde sordum ssd yeri var mı diye , bana harddiski söküp onun yerine takabilirsiniz dendi. ayrı bir slot var diye biliyordum yanlış mı biliyorum ?=

bu arada en güzel rengi bal köpügü.. ne çok sırıtıyor ne toz gösteriyor.. güzel bir renk..

indirim olacagı zaman almayı düşünüyorum.

bu donanıma sahip bu fiyata başka bir cihaz yok.. çok gezdim , çok baktım.. kimisine 4bin serisi m işlemci koyuyuorlar gt750 bile yok.. kimise u serisi koyup 750m koyuyorlar felan.. istediğim özelliklerde bunu bulabildim.. zamanında da oyun oynamam diyerek 700 liraya 5 yıl önce casper almıştım..şimdi öyle düşünmüyorum. oyun oynamasam bile özellikleri geri kalmasın..

yine tekrarlamak isterim bu acer bildiğimiz o acer değil.. markasını kaldırın tahmine sunulsun acer bu diyenler çıkmaz :D

bizim hanıma da bi gösterecegim cihazı sonra alacagım nasipse.. umarı

hepsini okumadım ama başını okudum.1600X yapınca görünüt kalitesi FHD de kötü olabilir haklısın.

Gold Computerde İnceledim FHD üstte , HD Olan alttaydı.Görüntü olarak Pixel pixel gözükme kesinlikle yok.Renkler FHD kadar canlı değil.Olması gerektiği gibi görüntüKalite kötü değil.Biraz renkler soluk ama Sıkıntı yaratıcak cinsten değil.15" ekranların çözünürlükler 1366x ve Bana göre Kötü Ekran küçük olmasına rahmen...

Kısaca ekranda kafaya takılcak bir sorun yok.Gayet iyidi.Gold mağzasında büyük ihtimal 2 ürün vardır.

• Arkadaslar Hitman Absolution oynayan varsa hangi ayarla kac fps aldigini soyleyebilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hanos

quote:

Merhaba arkadaşlar ben i7 işlemcili 32gb ramli gtx760lı modelini alıcan vatandan 1920*1080 sizce bu alet bf4 ü ve the elders scrols online kaldırırmı high ultra karışık

I5 olan versiyonda konu sahibi arkadaş bf4 u online olarak yüksek ayarlarda video kaydederek oynuyor.

Hayır yüksek ayarlar değil, 1920X1080 çözünürlükte low ayarlarda oynuyor. Ben de 1600x900'de oynuyorum. Siege Of Shangai 64 kişilik haritasında ortalama 90-100 fps, yoğun patlama sahnelerinde ise 60 civarı oluyor fps. 45'in altına da düşmedi hiçbir zaman. Ancak bildğiniz gibi bf4 biraz problemli. Boş bir kişilik bf4 haritasında high ayarlarda AA kapalı ortalama 75 fps veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

quote:

Orijinalden alıntı: hanos

quote:

Hayır yüksek ayarlar değil, 1920X1080 çözünürlükte low ayarlarda oynuyor. Ben de 1600x900'de oynuyorum. Siege Of Shangai 64 kişilik haritasında ortalama 90-100 fps, yoğun patlama sahnelerinde ise 60 civarı oluyor fps. 45'in altına da düşmedi hiçbir zaman. Ancak bildğiniz gibi bf4 biraz problemli. Boş bir kişilik bf4 haritasında high ayarlarda AA kapalı ortalama 75 fps veriyor.

Doğru o monitör ile oynuyordu :)

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.