Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Haplo

Merhaba. Önceki sayfalara biraz biraz bakarak geldim. Windows 7 kurulum konusunu araştırıyorum. Driver sorunları oluyor denmiş. Özellikle USB 3.0 driver'ı bulamamışlar. Fakat o mesajlardan bugüne de bir yıl geçmiş. Son durum nedir acaba diye merak ettim. Şu anda Windows 7 kullanan var mı? Windows 8 çok canımızı sıktı; çünkü oyun konusunda çok sıkıntılar yaratıyor. Siyah ekranlar, açmamalar, hata vermeler, LAN bağlantı sorunları vesaire vesaire... Win7 kullanan bizi bir bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.

Hocam ben direk Windows 7 kurdum cihaza. Şu anda hiçbir sıkıntım yok. Sürücüleri üreticierin kendi sitelerinden indirdim. Acer'ın verdiği sürücüler Windows 7 ile uyumlu değiller.

USB 3.0 için, "eXtensible Host Controller" sürücüsünü indirmeniz gerekiyor.
    Aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz. Bilgisayarda kullanılan anakart HM86, dolayısıyla 8 Series/C220 olanını indireceksiniz.
    https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&FamilyId=42&ProductID=3467&ProdId=3467

• arkadaşlar bf3 oynarken sıcaklık 10 dk sonra 90 dereceleri vuruyo oyun acayıp kasılıyo i5 gtx 760 m model sızde boylemı?
  • şuan rome 2 oynuyorum ışlemcı ve anakart 92 derecede daha 20 dk oldu beyler durum normalmı yoksa garantıyemı vereyım aletı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playkaan -- 2 Ağustos 2014; 22:31:10 >
  • Arkadaşım merhaba bende mediamarktta bu ürüni almayı düşünüyorumda üründen memnunmusun acaba ısınma konusunda özellikle. Birde lol oynadıysan fps oranlarını söyleyebilirmisin aynı ürünü almak istediğimden senden bilgi alsam çok makbule geçer :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım merhaba bende mediamarktta bu ürüni almayı düşünüyorumda üründen memnunmusun acaba ısınma konusunda özellikle. Birde lol oynadıysan fps oranlarını söyleyebilirmisin aynı ürünü almak istediğimden senden bilgi alsam çok makbule geçer :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin1669

Arkadaşım merhaba bende bu ürünü gözüme kestirdim almayı düşünüyorum da üründen memnun musun oynadığın oyunlar neler lol oyuncuyum da ben fps konusunda beni bilgilendirebilirmisin. Birde ısınma hakkında ne düşünüyorsun ?

Hocam ben aldım 5 gün sonra iade ettim. Ama tarafsız olarak yazayım sana. Ben lolde sıkıntı yaşamadım. En yüksek ayar en yüksek kalitede kesinlikle fps 100'ün üstünde. Bana ısınıyormuş geldi. Klavyenin qwerasd bu bölgesi çok ısınıyormuş gibi geldi bana. Dediğim bölgelere dokununca ısıyı hissediyorsunuz fazlasıyla ama ısı programlarıyla test ettiğimde en fazla 75'i gördüm. Soğutma sistemi çok iyi diyebilirim ama. Oyundan çıktığınızda 1 - 2 dk içerisinde 45 50 dereceye düşüyordu.

Cihazı alıp kullancaksanız akf olarak size tavsiye sağlam bir soğutucu almanız. Birde aletin fanları altta olduğu için hava akışının çıkmasına dikkat edin.

Cihaz alınır mı derseniz bence sonuna kadar alınır. Acer diye marka ön yargısı oluşuyor ama bence aldıktan sonra anlıyorsunuz neyin ne olduğunu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tuşlar ısınıyosa sıkıntı ya ısınmadan korkuyorum şu an yani performanstan yana sıkıntım yok :) başka kullanan arkadaşkae varsa yani uzun süre kullanan arkadaşkar varsa 1 yıl falan onların yorumlarını duymak isterim

• yasin1669 Y kullanıcısına yanıt
    Dostum mesaj alıntı yapmana gerek yok, cevapla dediğinde kullanıcının zaten haberi oluyor. İlk mesajı alıntı yapmışsın sayfanın sonu git git bitmiyor. :)

• yasin1669 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle alıntı butonunu değil de cevapla butonunu kullanırsanız çok iyi olur sayfada gereksiz uzun mesaj yer alıyor. Düzeltirseniz sevinirim.

Yaz aylarında ısı biraz problem yaratıyor ama soğutucuyla oyunlarda 78-80 derece civarlarında çalışıyor.
  • Bu cihazın 32 gb gtx 760m olanına sahibim. Ancak ses konusunda hiç memnun değilim. Sanırım spdif çıkışıda yok ancak direk kulaklık takınca da sesi yükek çıkmıyor. Herkeste olan bir şey mi yoksa makinada mı bir sorun var acaba?
  • Aspire V3-772G-5413
     ★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

Windows 8.1 - 64-bit version - Intel® Core™i5-4210M processor (2.6GHz/3.2GHz w/ Turbo Boost) - 8GB DDR3L memory - 1TB hard drive - dual hard drive support - 17.3" Full HD widescreen CineCrystal™ display (1920 x 1080) - NVIDIA® GeForce® GT 850M w/ 2GB GDDR5 VRAM - Mobile Intel® HM86 Express chipset - 8X DVD±RW DL - stereo speakers - HD audio - Dolby® audio enhancements - webcam - Acer ZoomPerfect touchpad - Wireless - Bluetooth® 4.0 - HDMI® - USB 3.0 - card reader - 6-cell battery - 1-year limited warranty. Color: Sophisticated Black

http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MMCAA.004
    bu model gelirmiki acaba 780 880 dolar gibi fiyatı var Windows 8.1 ile.
    freedoslu uygun bi versiyonu gelirmiki acaba ? 800dolar+kdv ile gelse 2000tl gibi fiyatı olur :D

• @hougras
    Ses herkeste aynı hocam. Dolby yazılımını kurmadan cihazın sesi hiç çıkmıyor. Dolby Home Theater yazılımını kurduğunuzda da ses yükseliyor ama sesin karakteristiği değişiyor. Yapılacak çok bir şey yok gibi.

@bigbox_
    Dediğiniz modelden farklı olarak 1600*900 ekranlı 12GB Ram'e sahip ürününü kullanıyorum. Vatanda var. 2460 lira.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 6 Ağustos 2014; 15:52:27 >

• 2400 biraz pahallı 1600 900 ekranı da sevmem paneli degistirsem daha da artacak fiyatı.diger sitelerde fiyatı 2000tl olan pc buralarda pahallı oluyor su fhd 850li pcler gelsede alsak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfaunl

quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Merhaba. Önceki sayfalara biraz biraz bakarak geldim. Windows 7 kurulum konusunu araştırıyorum. Driver sorunları oluyor denmiş. Özellikle USB 3.0 driver'ı bulamamışlar. Fakat o mesajlardan bugüne de bir yıl geçmiş. Son durum nedir acaba diye merak ettim. Şu anda Windows 7 kullanan var mı? Windows 8 çok canımızı sıktı; çünkü oyun konusunda çok sıkıntılar yaratıyor. Siyah ekranlar, açmamalar, hata vermeler, LAN bağlantı sorunları vesaire vesaire... Win7 kullanan bizi bir bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.

Hocam ben direk Windows 7 kurdum cihaza. Şu anda hiçbir sıkıntım yok. Sürücüleri üreticierin kendi sitelerinden indirdim. Acer'ın verdiği sürücüler Windows 7 ile uyumlu değiller.

USB 3.0 için, "eXtensible Host Controller" sürücüsünü indirmeniz gerekiyor.
    Aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz. Bilgisayarda kullanılan anakart HM86, dolayısıyla 8 Series/C220 olanını indireceksiniz.
    https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&FamilyId=42&ProductID=3467&ProdId=3467

Bu cevabın üzerine Win7 kurulma zamanı gelmiştir artık... Win8'den gına geldi resmen. Teşekkür ederim.

• Benimki i5 750m oyun oynarken kasma sorunu pek yok ultra modda farcry 3 de küçük kasmalar yapabiliyor ama yinede iyi bir cıhaz ısınma olarak ben en son 90 dereceyi gördüm soğutucu almayı planlıyorum sizce almam gerekirmi ?
  • Arkadaşlar Bilgisayarı Hızlandıran Program Tavsiye Edermisiniz Kayıt Defterini ffellan Temizlicek
  • yasin_sarica kullanıcısına yanıt
    Advenced System Care kullanın hocam gayet güzel bir program.
  • Son Nvidia güncellemesinden sonra belirgin bir ekran kartı yavaşlaması yaşıyorum. Çok ilginç, eski sürücüye dönmek de işe yaramadı.

Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

32GB'lık, GTX760M modeli kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarzanabi

Son Nvidia güncellemesinden sonra belirgin bir ekran kartı yavaşlaması yaşıyorum. Çok ilginç, eski sürücüye dönmek de işe yaramadı.

Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

32GB'lık, GTX760M modeli kullanıyorum.

Hocam aynı pcyi bende kullanıyorum.7 8 ay olmuşken yazın başında hafiften yavaşlamalar başlamıştı ki fana elektrikli süpürge tutmamla bilgisayda gözle görülür bir hızlanma oldu.Demem odur ki sorun büyük ihtimalle tozdan kaynaklanan sıcaklık sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_sarica

Arkadaşlar Bilgisayarı Hızlandıran Program Tavsiye Edermisiniz Kayıt Defterini ffellan Temizlicek

CCleaner

Ayrıca disk birleştirme için O&O Defrag veya Diskeeper.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.