Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acer V3-772G-747a321TMamm Intel Core i7 4702MQ 2.2GHz / 3.2GHz 32GB 1TB 17.3"

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum 3000 liraya... Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. Özellikle sormak istediğim normal kullanımda ısınma yapar mı, %100 dolu iken şarjsız kullanımı ne kadardır ve çalışırken sessiz midir? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Bilgisayarın sesinden memnun musunuz ? Dolby ile kulaklık bass seviyesi nasıl ? Vasat bir sesi olduğunu duydum
    Birde fan sesi rahatsız edecek kadar çok mu ?
  • Bilgisyarın dahili hoparlörleri pek iyi değil. Dolby'nin yaptığı şey alt frekanstaki sesleri 100-200 Hz seviyesine taşımak. Bu sayede basslar ancak duyulabiliyor hoparlörden. Düşük frekansları duyamamanız daha kötü ama Dolby ile de çok iyi olmuyor.

Kulaklık sesi genel kullanıcıyı tatmin edecek seviyede ama audiophile birisi iseniz uzak durun. Alttaki resimden kulaklık çıkışının frekans tepkesini görebilirsiniz:

Resmin alındığı inceleme:
    http://www.digitalversus.com/laptop/acer-aspire-v3-772g-p16855/test.html

GTX850 olan modeli kullanıyorum. Birkaç gündür oyunlarla zorlamaya çalışıyorum ama en fazla 75 dereceyi görebildim makinede. Henüz fan sesini de duyamadım.
    Deneyebildiğim oyunlar: (Tüm ayarlar en yüksekte. AA hepsinde maximum)

• War Thunder (40-60 fps )
    • Trackmania 2 Stadium (60-70 fps)
    • Grid 2 (50-60 fps)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 14 Ağustos 2014; 13:59:42 >

• bugün itibariyle ekran da bozulma oluştu ekran renkleri normalden daha soluk oldu ve parlaklığı tam açtığımda sol üst ortaya kadar karanlık sağ en alttan ortaya kadar parlak, parlaklık seviyesini ortaya getirince ekranın sağ en alt kısmı parlak geri kalan kısım karanlık, parlaklık seviyesini tamamen azaltınca sağ alt kısım karanlık ekranın geri kalanı parlak hale geliyordu.

diğer bir durum pencereler arasında geçiş yapınca da eski tüplü televizyonlar gibi parlaklık dalga dalga artıp 10-15sn sonra düzeliyor.

işin garibi bilgisayarı kapatıp açılınca açık olduğu sürece eski haline dönüyor.
  • dllzxc D kullanıcısına yanıt
    Hocam ekranınızın arkaplan ışığı bozuk büyük ihtimalle. Biran önce garantiye gönderin derim.
    Eğer aldıktan sonra altı ay dolmamışsa birebir değişim yaptırın.

quote:

MADDE 10

(1) Teslim
    tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu
    kabul edilir. Bu durumda malın ayıplı olmadığının ispatı satıcıya aittir. Bu karine, malın veya ayıbın niteliği ile
    bağdaşmıyor ise uygulanmaz

http://www.tuketici.gov.tr/source.cms.docs/etuketici.gov.tr.ce/docs/haberler/6502_SAYILI_TUKETICININ_KORUNMASI_HAKKINDA_KANUN.pdf

• Vallahi arkadaşlar cihazı alalı aylar oldu 6-7 ayı devirdik nerdeyse. Son derece performanslı çalışıyot cihaz. Oldukça memnunum. İ5 4. nesil 12 GB GTX 760M modelini satın almıştım 2000 bin liraya vatandan. Tavsiye ediyorum almayı düşünenlere.
  • sfaunl kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgilendirme için ama maalesef 10 ay olmuş durumda bugün garantiye gönderme işlemlerini başlatıcam. Bugüne kadar hiç bir sorun yaşamamıştım demek ki ekran konusunda kronik bir sorun mevcut.

Alacak arkadaşlar ilk seriden almamaya dikkat etsinler
  • http://m.bimeks.com.tr/Urun/139735

Merhablar. Birde bu modeli var bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.
    i5 4200m
    12 gb ram
    Nvidia gt750m 4gb 128 bit ekran karti

Bu modellerde isinma problemi
    Ekran pixelinde problem
    Yada genel problem oluyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar i5'li ve GTX760m'li modelde Company of Heroes 2 oynayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#ozellikler

bu sadece benı mı cezbedıyor anlamadım gtx850 kullanılmış kı gayet guzel bir kart ama bı ındırım olmasını beklıyorum ındırım olursa bu hafta sonu alıcam
  • Pc guzel bimekstekinden tek farki ekran karti. Benimde haftasonu indirime girerse dusuncegimbi pc lakin acer kalite olarak nasil
    Benim sorunum orda. Lenovo ile kiyaslandiginda sizce hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla onu ben de dusunuyorum, soyle 2200-2300 seviyesine gelirse kapıcam bir tane.

Tek eksigi Full HD olmaması ama cok da onemli degil.Suanki fiyatıyla almam cunku Full HD,i7 islemcili Monster,MSI var ona yakın fiyata.
  • elcinkrgl E kullanıcısına yanıt
    aynen oyle bende tek sıkımtım acer olması ama burrda kı forumda kuullananlar a gore bı sıkıntısı yok kı ısı degerlerıde bence gayet ıyı durumda
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    aynen oyle full hd olmaması bence pek sıkıntı olmaz ama pc yı yakından goremedım.ama ben almayı dusunuyorum haftasonu ındırım olursa
  • Arkadaşlar buradaki! modeli bu hafta içinde almayı düşünüyorum.2-3 haftadır notebook arıyordum en f/p ürün bu geldi.Ürünün kronik sorunları (ekran kartı çakışması,driver sorunları,ısınma vs...) var mıdır? Ekran 15.6 inçe göre aşırı büyük müdür? Birde son olarak,ürünün ağırlığı 3.2 kg sanırım,bu ağırlık taşırken sıkıntı oluyor mu? Bilgisayar mühendisliği kazandım daha çok mühendislik programları için kullanacağım,arada da minecraft,gta gibi oyunlar oynarım.Şimdiden cevaplayan arkadaşlar için teşekkürler

• mangdasire kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de dün Optimum MediaMarkt'tan gidip bunu aldım. Akşam biraz kurulum filan yaptım. Full HD ekran güzel, 32GB ram fazla geldi, 16 GB kafi olur diye düşündüm. Bilgisayar mühendisliği de hayırlı olsun. Bence bütçen elveriyorsa 16 GB i7 olan senin için daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphotephe

Merhaba, ben de dün Optimum MediaMarkt'tan gidip bunu aldım. Akşam biraz kurulum filan yaptım. Full HD ekran güzel, 32GB ram fazla geldi, 16 GB kafi olur diye düşündüm. Bilgisayar mühendisliği de hayırlı olsun. Bence bütçen elveriyorsa 16 GB i7 olan senin için daha iyi olacaktır.

Sağolun,yorumunuz için teşekkür ederim.Birde sormak istediğim bir husus daha var.Pili için 4400 mAh yazmışlar ancak windows 8 yada 8.1 ile acaba kaç saat gider? Pil süresi de benim içim önemli bir etken

• MediaMarkt sayfasında bilgiler eksik veya yanlış olabiliyor. Mesela burada full hd olduğu yazmıyor ve pil için 4 cell olarak listelenmiş. Ancak yorumlarda bir müşteri düzeltme yapmış. Full HD olduğunu ben doğruladım. Ama pil'e hiç dikkat etmedim. Ne kadar kullanım süresi vereceği hakkında bir fikrim de yok malesef, notebookları daha çok prize takılı olarak kullanıyorum ve ne kadar gidebileceğini hiç test etmedim. Test eden arkadaşlar eminim tecrbülerini aktaracaklardır.

Yalnız diğer bir tavsiyem de eğer bu bilgisayarı sıklıkla taşıyacaksan 17" bir model tercih etmemen yönünde. Kısa süre sonra taşımaktan yorulursun.

• Bende dün bimekste v3 772g 5420121 modelini inceledim, golda gittim ordakilere sordum, satanların yorumları çok çok iyiydi.
    Aslında lenovo z510 alcaktım ama bunun ekran kartı, ram'i , ekran görüntüsünü görünce fikrim değişti. Lenovanın kasası alüminyıum diye satılıyor ama sert bi plastik kapagı açıp karken bile esniyor hiç hoşuma gitmedi. halbuki direk onu almaya gitmiştim, bi de görüntüsü aceri görünce çok zayıf kaldı.
  • media markt da 8gb ram olanı i5 gt750m modeli 1900 görünüyor internette sizce nasıl fiyat alınırmı_? bi de media markt da magazad fiyatlarını biliyormusunuz? i5 ve i7 nin?
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.