Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bir arkadaş toshibanın sürücüsünün sorunu giderdiğini yazmış buldum indirdim ve kurdum 2 gündür en çok kesilme olan airties air5343 modeliyle kullanıyorum şeytan kulağına kurşun sorun yok gibi. olmazsa deneyeceğim sağol.
  • gandalf73 G kullanıcısına yanıt
    İlginç ama işe yaradığına sevindim. Umarım kalıcı olarak düzelmiştir.

Yine de 8.1'e geçmenizi öneririm.

Selamlar...
  • Arkadaşlar Dolby de bir sıkıntı var sanırım. Müzik açıyorum müzik normal çalıyor ancak Dolby den profil değiştirdiğimde değişmiyor yani seste bir değişim olmuyor. Ve ekolayzır da bir hareket olmuyor.

Edit : Dolby tekrar yüklendi sorun çözülmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 25 Temmuz 2014; 21:06:28 >
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    i5 olan model full hd değil 1600*900 dür
  • http://www.pcdepo.com/acer-aspire-v3-772g-nx-m9vey-002-notebook

http://www.pcdepo.com/acer-aspire-v3-772g-nx-m9vey-001-notebook

16 gb ram için arada 400 lira fark var. full hd nin 8 veya 12 gb modeli olsup 2100 den satsalar tam kriterlede 300 lira acıgım var kapattıktan sonra inş 16 gb lik modelini alıcam.

• merhaba ben yanlışlıkla dolby home u sildim nasıl geri yükleyebilirim ?
    16 gblık model sizi yolda bırakmaz, az biraz daha biriktirip onu tercih etmenizi öneriyoruz eğer ki full hd olmasını da istiyorsanız. memnun kalırsınız umarım
  • yasin_sarica kullanıcısına yanıt
    Acer sitesinden audio driverı indir :http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers
    İndirdiğin klasör içinde '' PCEE4 '' adında bir klasör var onun içinde Dolby'nin setup ı var.
  • bazı arkadaşlar ısınma şikayetinde bulunmuş. Önceki hp olan laptoptan ısınma yuzunden çok çektigim için gına geldi. 50 liralık bi sogutucum var 7*24 pc sogutulu acık dursa full performans ısıdan dolayı kapanma olurmu i7 li model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    eyvallah adamsın
    Alalı 4 5 ay oldu ısınma var ama öyle abartılacak yok oyun oynuyorum 5 6 saat o zmn ısınıyo ama abartılak derecede degil
  • yasin_sarica kullanıcısına yanıt
    ısıdan dolayı kapanma olmadı demi hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu anda konuyu okuyamayacak kadar acileyetteyim. MediaMarkt'te i5'li modeli gözüme kestirdim ama cihazda kronik sorun vs var mı ? Kullananlar memnun mu ? 17.3 inç 1600*900 ekranı hoşuma gitti ama şu an bekliyorum cepten girdim olumsuz tarafı yoksa alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Arkadaşlar şu anda konuyu okuyamayacak kadar acileyetteyim. MediaMarkt'te i5'li modeli gözüme kestirdim ama cihazda kronik sorun vs var mı ? Kullananlar memnun mu ? 17.3 inç 1600*900 ekranı hoşuma gitti ama şu an bekliyorum cepten girdim olumsuz tarafı yoksa alacağım.

alacagın ürünü kontrol et. ölü piksel olmasın. seslerde sorunlu çıkmasın. ve al
    ekran kartı kaç 750 mi 760 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Arkadaşlar şu anda konuyu okuyamayacak kadar acileyetteyim. MediaMarkt'te i5'li modeli gözüme kestirdim ama cihazda kronik sorun vs var mı ? Kullananlar memnun mu ? 17.3 inç 1600*900 ekranı hoşuma gitti ama şu an bekliyorum cepten girdim olumsuz tarafı yoksa alacağım.

alacagın ürünü kontrol et. ölü piksel olmasın. seslerde sorunlu çıkmasın. ve al
    ekran kartı kaç 750 mi 760 mi

750mli hocam. internetten baktım 760lılar varmış ama görevli bizde yok dedi. Bütçem de 2000 lira 1 kuruş fazlası beni sıkıntıya sokuyor yani. Dell 7537 çok istiyordum ama aynı ekran kartlı pc görünce ilgimi çekti. seslerde nasıl bir test işlemi uygulayabilirim yardımcı olur musunuz ?

• Bi muzik ac dinle cizirti olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 750mli model ne kadar götürür beni ? Cihaz gözüme girdi şuan sıkıntı görmezsem alıyorum inşallah.
  • Merhaba. Önceki sayfalara biraz biraz bakarak geldim. Windows 7 kurulum konusunu araştırıyorum. Driver sorunları oluyor denmiş. Özellikle USB 3.0 driver'ı bulamamışlar. Fakat o mesajlardan bugüne de bir yıl geçmiş. Son durum nedir acaba diye merak ettim. Şu anda Windows 7 kullanan var mı? Windows 8 çok canımızı sıktı; çünkü oyun konusunda çok sıkıntılar yaratıyor. Siyah ekranlar, açmamalar, hata vermeler, LAN bağlantı sorunları vesaire vesaire... Win7 kullanan bizi bir bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlar cihazı aldım. Çok güzel alet. i5 gt 750m'li modeli 1999 tl'ye aldım.

Sesi test ettim. Dolby kapalıyken sorun yok ama dolby açıkken en yüksek sesde hafif bir titreşim var gibi. Psikolojik mi bilmiyorum ama büyük bir sorun mu sizce ? Birde müzik dinlerken duyuyorum sesi. Dolby test videosunu açıyorum Youtube'da cızırtı vs gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.