Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2400 civarinda gtx850m modeli var vatanda benimde aklimi celiyor bu bilgisayar ancak hd+ olmasi 17" te sorun yaratirmi bilemiyorum. Bu gun gidip bi goz atmayi planliyorum. Ayrica klasik olarak lenovo y510p de var bir tarafta karar vermesi zor.

http://www.vatanbilgisayar.com/acer-v3-772g-notebook-core-i5-4210m-26-ghz-12gb-1tb-173-2gb-w81-notebook.html#genel-bakis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bimekste 2168e 12 gb ram.li olanı var oradaki yorumlar baya iyi ekranıyla ilgili,, pc depoda da i7 full hd olanı var fiyatı da ben ce makul görünüyor biraz daha bekleyip oradan full hd 1920*1080 olması için i7 li olanını alabilirim. linki :

http://www.pcdepo.com/acer-aspire-v3-772g-nx-m9vey-006-notebook
  • HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    İnceledikten sonra izlenimlerini yazar mısın? Kasa, malzeme kalites, klavye, ekran vs.

Anlasılan bu V3-772 birkac degisik modeli var, hepsi de guzel ,f/p urunleri gibi.
  • Burada kucuk bi farklilik var biri i7 750m fhd digeri i5 gtx850m hd+ :) mesut cevik bi program yapmisti ekran karti performansiyla ilgili islemciden ziyade oyun icin ekran karti yuksek islemci modelini ise orta seviyede tutup daha yuksek performans almisti. Hala soruisaretleri var kafamda ama sana sunu soyliyim i7 li model yerine y510p ye bi bak 755m sli var 2600 lira cok daha iyi performans verir 750m e gore

Edit: tabiki ama ben pek umutlu degilim acer dan nddense :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoT-SouCE -- 20 Ağustos 2014; 11:57:28 >
  • HoT-SouCE H kullanıcısına yanıt
    i5-i7 islemcili Gt750M ekran kartlı modelleri var, bir de i5, GTX850m olanı var gorebildigim. i7,GT750m olanı Full HD galiba,digerleri HD plus.

Lenovonun feci ısınma sorunları var o modelde ve malzeme kalitesi de pekiyi degil. Konusunu incelersen , elden cıkaranların gobek attıgını gorursun:) Kagıt ustunde guzel ama.

İslemcinin oyun performansı uzerinde rolu var, kimi oyunlarda az, kimilerinde cok olur oyununa gore. Bu fark 2-3 FPS'den tut da 60-70 FPSye kadar cıkabilir. Notebookcheck sitesinde FPS degerlerinin ustunu tıklarsan, belirli ekran kartının hangi islemci ile kac FPS aldıgını gorebilirsin. Ayrıca islemci sadece oyunlarda degil, bilgisayarda yapılacak herturlu islemin icinde vardır.

Acerdan benim de suphelerim yok degil, yani Asus gibi gozukapalı alamıyor insan maalesef.
  • Bende asus kullanıcısıyım, acer dan bende emin değilim ama colourofthelife'ın da dediği gibi lenovo nun malzemesi hiç iyi değil, acer da özellikler çok iyi ben çok da oyun için almıyorum hd güzel görüntüsü olsun almak istiyorum. Bimekste i7 li olanın görüntüsünü gördüm çok güzeldi, i5 olanına solk diyende var iyi diyenlerde var. O yüzden kararsızım biraz fiyatı da çok artırmak istemiyorum
  • colourofthelife C kullanıcısına yanıt
    Biraz inceleme firsati buldum ancak tasarimi bana cok ta sik gelmedi gerci bu goreceli. Ama kasa kalitesi lenovadan iyi durduğu ortada. Klavyedeki tuslar cok aralikli yerlestirilmis gibi. Tam inceleme icin degisim talebinin gerceklesmesini beklicem. 17" ile 15" arasindaki farkta oyle daglar kadar degil sanirim biraz gozumde buyutmusum. Herneyse anlik performans ve tasarim icin lenovo tercih edilebilir hala kararsizim ancak elimde 7 8 yillik casper notebook var cayir cayir yansada hala sapasaglam. Cok isiniyo diye sikayetciydim zamaninda ama 1 yilini yeni doldurmus lenovo daha cok canimi yakti diyebilirim. Baska seceneklerin varmi bu fiyat araliginda? Arastirmaya devam :)

• Acer'da touchpadin olduğu kısım ve ekranın arkası aluminyum gibi görünüyor ama plastik. Yalnızca klavyenin olduğu bölüm aluminyum. GTX850m için yorum arıyorsanız eski yaptığım yorumlarıma bakabilirsiniz.
  • ben acer v3-772g i7 gt750m kullanıyorum,1-2 saat fıfa 13 oynadım oyundan çıktığımda ekranda sarı leke belirdi,neden böyle oldu daha yeni aldım,servise göndereyim mi direk,ekran kartında mı sorun var acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito scalletta

ben acer v3-772g i7 gt750m kullanıyorum,1-2 saat fıfa 13 oynadım oyundan çıktığımda ekranda sarı leke belirdi,neden böyle oldu daha yeni aldım,servise göndereyim mi direk,ekran kartında mı sorun var acaba

Elektronik cihaz hersey olabilir tahmen ediyoeum senin arizan ekran ile alakali yani panel ile. Servise gonder tabiki ekran kartı ile alakasi pldugunu hic sanmıyorum

• Bilgisayarın güncellemelerini yaptıktan sonra çok fena kasılmaya başladı.
    Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar varmı acaba?
    Windows 8.1 güncellemeside dahil tüm güncellemelere..
    Bi de oyunlar haricinde 2. ekran kartı çalışmıyor acaba onu 1. yapsak performans artarmı..

• bu acer v3 772g modellerinin tümünde ssd için boş slot bulunmaktamı acaba? zira pc depo olsun mediamarkt bimeks vatan hepsinde farklı özellikli ve fiyatlı olarak satılıyor. ekran kartı değişikliği olsun ram olsun değişik modelleri mevcut, ona göre alacagımda.
  • sfaunl un yaptığı bir yorum oldukça açıklayıcı bu konuda imzasında link mevcut. Buradan ulaşabişlirsin.
  • Bu modeli 3. Ayin 10'undan beri kullaniyorum yani yaklasik 5 ay 10 gun olmus kullanali...
    Ufak tefek rahatsizliklarim, memnuniyetsizliklerim oldu bu modelle ara ara ama buyuk bir problemim asla olmadi. Yani bir cok problemleri olan y510p ya da msi ge60 - ge70 lerle kiyaslandiginda bu ufak sorunlarin lafi bile olmaz tamamen sorunsuz bile denilerek abartilabilir rahatlikla

Oyun odakli kullanmak icin almistim makineyi oyle de oldu. Aldigimdan beri gunde ortalama 8 saat kadar oyun oynadim. Ekran karti max 69 derece islemci max 92 derece gordum.
    Sonuclar oldukca guzel. Hele hele, 100 dereceleri bulan diger modellere gore...

Sonuc olarak hoparlörleri iyi degil sesinden cok memnun degilim, hdd biraz sesli calisiyor diye vazgecilecek model degil cunku diger rakip modeller cok daha sikintili... En azindan bu makineyi alinca kesintisiz 12 saat oyun oynayabilirsiniz gonul rahatligiyla

• Ya benim bilgisayar farkli ya sizinkisi farklı ama brn hic hdd sesi duymuyorum evde sadece tek ben varım tv bile kapali ama ona ragmen hdd sesi vallahi duymuyorum. Ses den de cok memnunum sonucta laptop bi 5+1 sesi beklememek lazım :).

Gerçi hos 5+1 baglaninca super ses cikiyor cihazdan dolby sayesinde.

Ben herseyinden cok memnunum sadece Touch pad pek kullanisli degil ama tipi guzel :) ben oyun icin aldigimdan hep mouse takili zaten. Gtx850m li modelini kullaniyorum

• Arkadaslar bilgisayarlarimizda 2 adet hdd slotu var bildiğiniz üzere cuma gunu acer musteri hizmetleri ni aradim. Ikinci hdd yi takmak icin arka kapagi actigimizda garanti disi kalirmi diye sordum. Kendileri aynen su sekilde: Kapagi açabilirsiniz fakat yapacaginiz islem sirasinda bilgisayara bir zarar verirseniz garanti kapsamina girmez. Onun haricinda kapagi acmaniz durumunda pc garanti disi kalmaz. Seklinde cevap verdiler.

Fakat devaminda ise;

Bilgisayarlarimizin ikinci hdd slotu devre disi bırakılmış yani ikinci hdd yi kullanamıyoruz. Bios da görebilirsiniz ama kullanamazsiniz denildi. Bundan benim çıkarttığım donanimsal olarak görüyorsa fabrikasyon ayarlarinda birsey var ve ileride cikacak olan program v.s islemiyle kırılıp kullanilabilir olmasidir. Ikinci slotun devre disi olmasi beni uzdu aslinda ama bir okadar da bios da gorebiliyor olmamiz da sevindirdi. Sizlerle paylaşmak istedim.

Herkese mutlu gunler/geceler.

• maske187 M kullanıcısına yanıt
    Hocam imzamdaki incelememde görebilirsiniz, ikinci slot işlevsel. Yalnız slotun içerisinde HDD'yi tutmaya yarayan aparat yok. Ben araya kağıt sıkıştırarak tutturdum SSD'yi. Nasıl olsa hareketli parça yok içerisinde çok önemli değil.

http://imgur.com/a/p2lk2

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfaunl -- 25 Ağustos 2014; 0:45:46 >

• sfaunl kullanıcısına yanıt
    Umarım benim bilgisayarimda da ayni sekilde geçerlidir tüm ümidi kesmistim :) simdi tekrar umitlerim yeserdi :))

En kisa surede bir ssd alip takmayi düşünüyorum. Fakat isletim sistemini ssd ye nasil gecirecegkmi bilmiyorum tekrardan format atmak gerekecek buseferde recovery ve orjinal yazilimim çöp olacak sanki.

SSD aldıktan Sonra Acer Yetkili Servise Gönder Orjinal Recovery Yüklenmesini Talep Et.Ornijal Yazılımı Yükleyip Göndereceklerdir...
    https://www.youtube.com/watch?v=NoS0yMHmGyw bu videoyu izle ya da technopatın sitesine bakabilirsin.....
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.