Bildirim
ACER 5720G FORMAT NASILLL ATILIYOR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sata driverları içeren bir cd kullanmalısın.. -
ben cd oluşturdum ama açılışta f10 baıyorum olmuyor daha ayrıntılı anlatır mısın
quote:
Orjinalden alıntı: visceroid
Sata driverları içeren bir cd kullanmalısın..
-
F10 sanırım recovery için, eğer recovery bölümünü sildiysen onu unut. Sata driverlarını içeren bir cd ile, bios'tan cd-rom desteği ile başlatı seçerek format atabilirsin... -
benim dediğimi neden acaba kimse anlamıyor?!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: meydeydey
benim dediğimi neden acaba kimse anlamıyor?!!!
boot menüsü çıkması lazım biosta sizde karşılama menüsü olarak ne çıkıyor resim veya yazı ilebelirtirseniz fikir verebilirim -
aynı sorun bende de var. galiba recovery bölümünü sildim geri getirme yolu yokmu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spes Salutis -- 6 Şubat 2009; 23:39:29 > -
quote:
Orjinalden alıntı: talatcaner
quote:
Orjinalden alıntı: meydeydey
benim dediğimi neden acaba kimse anlamıyor?!!!
boot menüsü çıkması lazım biosta sizde karşılama menüsü olarak ne çıkıyor resim veya yazı ilebelirtirseniz fikir verebilirim
mesela hp nin bir modelinde hard drive- ethernet-vista upgrade- haricinde başka bir boot seçeneği yoktu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X