Şimdi Ara

ACER 5720G FORMAT NASILLL ATILIYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba acer 5720g kullanıcısıyım.vista kullanıyorum.format atmak istiyorum ama olmuyor.alt+f10 yapıyorum bir ekran geliyor ekranda noexcute=option yazıor benim ne yapmam gerek ne olur ayrıntılı anlatın bilenler.kafayı yemek üzereyim:(

• Sata driverları içeren bir cd kullanmalısın..
  • ben cd oluşturdum ama açılışta f10 baıyorum olmuyor daha ayrıntılı anlatır mısın
    quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Sata driverları içeren bir cd kullanmalısın..
  • F10 sanırım recovery için, eğer recovery bölümünü sildiysen onu unut. Sata driverlarını içeren bir cd ile, bios'tan cd-rom desteği ile başlatı seçerek format atabilirsin...
  • benim dediğimi neden acaba kimse anlamıyor?!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: meydeydey

benim dediğimi neden acaba kimse anlamıyor?!!!

boot menüsü çıkması lazım biosta sizde karşılama menüsü olarak ne çıkıyor resim veya yazı ilebelirtirseniz fikir verebilirim
  • aynı sorun bende de var. galiba recovery bölümünü sildim geri getirme yolu yokmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spes Salutis -- 6 Şubat 2009; 23:39:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL LAPTOP ICIN FORMAT
    19 yıl önce açıldı
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: talatcaner

quote:

Orjinalden alıntı: meydeydey

benim dediğimi neden acaba kimse anlamıyor?!!!

boot menüsü çıkması lazım biosta sizde karşılama menüsü olarak ne çıkıyor resim veya yazı ilebelirtirseniz fikir verebilirim

mesela hp nin bir modelinde hard drive- ethernet-vista upgrade- haricinde başka bir boot seçeneği yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.