Bildirim
Toshiba laptop format yardım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
internetten windows 7 nin isosunu indirip dvd ye yaz kurulum yaparsın sıkıntısız ancak indirdiğin isoya bak serialdeki sürümle tutsun serial home premiuma aitse home premium kurarsın ultimate değil -
ben bikeresinde cdsiz format atmıştım ama nası yaptımnı hatırlamıyorum bunların içinde yüklü oluyormuş sanırsam -
Bilgisayarın açılışta Toshiba logosu çıkınca f12 ye bas boot menusu çıkana kadar (olmazsa f2 dene). Seçeneklerde Windows 7 kurulumu olması lazım. -
bios çıkıyor inglizcem olmadı için nasıl yapılcağını bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: lanqer
elimde toshıba satellıte l505-13u var aldığımda windows 7 idi ama ben sonradan windows 8 format attım ve süresi bitti alırken windows 7 nin cd'sini vermediler ama altında serial yazan kağıt yapışık laptopu windows 7 tekrar çevire bilirmiyim ?
http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- logitech garanti sorgulama
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- mouse çift tıklama sorunu
- mbps nedir
- instagram hesap kurtarma linki
- telefon şarj olmuyor
- zyxel modem kurulumu
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X