Şimdi Ara

Ace Combat : Assault Horizon 'Demo Geldi '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ace Combat : Assault Horizon  'Demo Geldi '

Ace Combat: Assault Horizon'ın PlayStation 3ve Xbox 360demoları yarından itibaren oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyunun demosu sadece tek kişilik senaryodanbölümler barındıracak ve ilk olarak oyunculara Bishopisminde bir pilotun hikayesini sunacak. Bishop ile Miami üzerinde it dalaşına girişeceksiniz. Demonun ikinci bölümünde ise D-Ray ismindeki pilotun kontrolünü alarak helikopterile Delta Force kurtarma operasyonuna katılacaksınız.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ace_Combat_Demosu_Yarin_Cikiyor-19654.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 14 Eylül 2011; 10:16:11 >

• ooo sipahi üstad süpper bi haber
  • veri gut
  • @ hakkan034 tesekkurederim kardesim sagol. Fifa 12 demonun cikacagi bu gun ve saatlerde goz ardi edilmesin diye paylastim haberi, zira epey keyifli ve guzel bir oyun olucak, simulasyonu sevenler sevinecek :)
    .

ACE COMBAT ASSAULT HORIZON - PS3 / X360 - Gameplay Fly-Through: Helicopter Assault -
  • En çok beklediğim oyunlardan biri demosunu sabırsızlıkla bekliyorum
  • Demo US PSN'e geldi... 419 MB.
  • İndiriyom

demo new releases te yok search edip indirmeniz gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royer -- 14 Eylül 2011; 1:46:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

İndiriyom

demo new releases te yok search edip indirmeniz gerek

Gerek kalmadı restore yapıldı psn us.
  • sipahi adamsın ya nerden buluyosun bu haberleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Demo US PSN'e geldi... 419 MB.

Aynen öyle indiriyorum şuan
  • REZALET REZALET REZALET
  • @ Darth reyiz hepimiz oyleyiz sagol kardesim.
    .

@ DestroyeR33 eger okadar kotuyse hic indirmeyelim biraz bahsedermisin canim kardesim.
  • Üstteki video'daki gibi ise oyun iyi ama, oynayanlardan yorum alalım.
  • Pes'i indirdikten sonra bunuda indiririm yorumlarımı yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

Pes'i indirdikten sonra bunuda indiririm yorumlarımı yazarım

Özel mesajını aldımda zaman darlığından dolayı cevaplayamadım kusura bakma, gerçi cevabıda bilmiyorum
  • uk ve tr psnye gelmişmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: alperakg

Pes'i indirdikten sonra bunuda indiririm yorumlarımı yazarım

Özel mesajını aldımda zaman darlığından dolayı cevaplayamadım kusura bakma, gerçi cevabıda bilmiyorum

Yok önemli değil,hallettik sayılır.Sağolasın
  • Arkadaşlar şuan işte olduğum içiin oynayanlardan yorumlar alalaım beklememize değmişmi?
  • Oyunun demosunu indirip oynuyan yokmu ? Vidyoda gayet guzel gozukuyor. Oynuyanlarin yorumlarini bekliyoruz. indirsem 1mgb balanti ile 2,5 saat surer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

REZALET REZALET REZALET

Ben firmayla görüştüm, arkadaşın yorumu ilettim kendilerine. Hemen oyunu iptal edeceklerini açıkladılar. Bu kadar REZALET bir oyunu oynamaktan bizi kurtaran arkadasa tesekkuru borc bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 14 Eylül 2011; 13:53:45 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.