Şimdi Ara

accord mu? audi mi? yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öncelikle adım olgu kayseri de yaşıyorum yaşım 24 esnaf ve öğrenciyim.

Accord ve audi ile ilgili bütün konuları okudum sayılır.sizlerin yardımına ihtiyacım var.almak istediğim iki araba var. biri audi a4 1.8t 2004 model diğeri accord 2.0 Executive 2007 ,
    audi de lpg yok accord da var. ikisininde linkini koyuyorum yardımınıza ihtiyacım var.konfor bakımından yakıt bakımından vs sizce hangisi tercih edilmeli.fiyat konusunda da yaptıgım pazarlıklar ıkısının arasında 500 tl oynuyor audi 38 bin tl , accord 38.500 tl
    ikisinde de kaza bela değişen yok.lütfen bana akıl verin iki haftadır beynim durmuş durumda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-1-8-turbo-f1-sanzuman-full-83282115/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-makyajli-accorddd-2007-85038127/detay/

• 182 bin km de bir araca o parayi vermem acikcasi ne kadar guzel görünürse görünsün.A4`ün fiyati biraz daha asagiya cekebilirsen guzel tercih.
  • Accord çok güzel bir araç audide öyle şimdi önemli olan kriter şu sorunsuzluk mu?Yoksa marka imajımı accord son derece sorunsuz bir araç lpgye uyumlu haliyle 1.8t den az yakar ayrıca olası turbo problemleri çok ciddi şekilde başınızı ağrıtabilir..Tercih sizin....
    Bunların yanında bakımı düzgün ve olması gerektiği gibi yapılmış en dandik araba bile 250 300 bin kmyi rahatlıkla görür ikisinede binin yetkili bir servise yada anlayan güzel bir ustaya gösterin hangisi aklınıza yatarsa onu alın umarım hakkınızda hayırlısı olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4_7 -- 15 Mayıs 2012; 3:10:10 >
  • 3 yıl daha yeni olmasına rağmen accord un içine bakmam yetti. audi nin yanında oyuncak gibi kalmış. sorunsuzluğuna güvenebiliyorsanız audi tercih etmemek için bir sebe yok.
  • Honda Accord derim
  • Aynı dönem olsa a4le accordu karşılaştırmak doğru değil tabi a4 her türlü alınır.
    Ancak,
    2004 modelle 2007 modelin karşılaştırılması bile abes olur 3 koca yıl var arada.
    Accordu biraz daha araştırın az km yapmış daha temiz modeller de bulma şansınız var ekleyeyim.
  • Arada 3 sene fark var, ben olsam Accord tercih ederdim. Yanlız fiyatı uçuk bu fiyata bu kilometrede araba alınmaz.

Fikir versin; Bir tanıdık geçen senenin sonlarına doğru 160.000 km de ciddi çok temiz 2006 Accord'u (donanım olarak ilandaki kadar dolu değil, deri koltuk yok) 30.000 TL ye zor sattı.
  • Bu iki araç arasında a4
    Araç yaşından dolayı accord
    Kmden dolayıda accordun daha az kmlisini araştır derim
  • kendi tercihim accort dan yana olurdu. ama accort un da 156 hp lik motora sahip olanını tercih ederdim.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim işim gereği şehir dışına çıkamıyorum.kayseri de bulabildiğim araçlar bunlar bir tanede var 2009 model yeni kasası 50.000 de ama 10 bin tl lik hasar kaydı varmış. buna yanaşılır mı bilmiyorum.onunda linkini vereyim.yani sizin yazdıklarınızı özetlersek performans hariç honda. benimde aklımdan hep geçen honda km si korkutuyor.birde ilk ikinci ele aracım olacak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sok-fiyat-sedefli-accord-85450795/detay
  • Accord ama ilandaki değil
  • bence 3 yıl farkına bakmadan audi alınır.. lakin 180 küsür km biraz fazla... 120 lerde bulun.. gerekirse başka şehire gidin ..
  • Accord ama mümkünse daha temizi :)
  • Km olarak fazla araçlar...

Benim tercihim Accord olurdu kesinlikle ancak başka bir Accor,ilandaki değil...
  • 182 bin km cok olmus. 3-5 senede 100 bin de sen yaparsin 280 bin,
    sonra satmak zor olur. Tabi bazi serefsizler km dusurur ama bu da ahlaksizlik olur.
  • tabikide audi mayk..
  • A4'le accordu nasıl kıyaslayabilirizki. Accord Honda'nın dunya capında efsane aracıdır. Accord makam aracından farksızdır bu yuzden konforu iyidir motoru iyidir surusu zevklidir vs yazmaya gerek bile duymuyorum. A4 compact sınıfında kendi sınıfında konforlu bir araçtır binek tip bir otomobildir
  • Bir arkadaşımız 140 bin km.deki prins lpg li aracını satıyor. İlan numarası 85369978
    İki aracı da kullandım. Ancak A6 olursa Accord'a tercih edilebilir...
  • 1.8t sline ise a4 alın.192 hp id sanırım onlar ve 6 ilerydi galiba. onun harici bende accord diyorum.ancak şu landaki gibi olursa kesinlikle a4.iç mekan barz şekilde accord daha geniştir buda bence konfor odaklı bir durum için önemli bir nokta.
    buyrun bahsettiğim sline a4. bunun harici her şekilde accord diyorum bende.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2004-audi-a-4-1-8-turbo-ic-dis-s-line-emsalsiz-tam-dolu-86205072/detay
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.