Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaldırım'lı026

peki lpg li araçta karbüratör yada enjeksiyon farkediyo mu yani enjeksiyonlu da lpg nasıl işliyo ??

KArbürütör = Düz LPG Sistem
    Enjeksiyon = SIRALI LPG sistem

Düzü enjesiyonlu sisteme yaptırısanız zararlarına da katlanmanız gerekir.(Manifolt patlama ve yakması gibi )
  • peki abicim 1.3 e lpg taktırmanın ortalama fiyatı nedir ? bi de hangi marka uygun olur ??
  • quote:

peki abicim 1.3 e lpg taktırmanın ortalama fiyatı nedir ? bi de hangi marka uygun olur ??

300-350 tl tutar en fazla brc iyi bir marka tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

peki abicim 1.3 e lpg taktırmanın ortalama fiyatı nedir ? bi de hangi marka uygun olur ??

peki benzinli bi 1.3 e lpg taktırmak uygun olur mu ? çekişte ne kadarlık bir düşüş olur ? ya da düşüş olur mu ???
  • quote:

quote:

tüp maliyeti bu kadar ucuzmu ya?millet bin tl den falan bahsediyor sürekli sağda solda da.bende o civalardadır diyordum.yoksa bu bin tl dedikleri sıralı sistemli olanlar içinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

quote:

tüp maliyeti bu kadar ucuzmu ya?millet bin tl den falan bahsediyor sürekli sağda solda da.bende o civalardadır diyordum.yoksa bu bin tl dedikleri sıralı sistemli olanlar içinmi?

300-350 lpg montajıdır sanırım. ruhsata işletmek, muayene falan gerekirse lpg toplamda kaça malolur bilgisi olan var mı ??
    bu 1000 tl toplam masraflar olabilir mi ??

• SEn bir TEKLİK gözden çıkar ..

Lakin Broadwayde diretme.. 1.3 broadway e 5 basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

SEn bir TEKLİK gözden çıkar ..

oooww bi teklik sırf lpg içinse bize lpg si işli temiz bi 1.3 lazım... tşkk abicim sağolasın.
  • quote:

quote:

oooww bi teklik sırf lpg içinse bize lpg si işli temiz bi 1.3 lazım... tşkk abicim sağolasın.

bencede direk lpg li ruhsata işli almak daha mantıklı.bin tl masraf etcen en kötü bide taktırması ayarlaması takıldıktan sonra ruhsata işletmesi vs uğraşcan
  • quote:

quote:

quote:

bencede direk lpg li ruhsata işli almak daha mantıklı.bin tl masraf etcen en kötü bide taktırması ayarlaması takıldıktan sonra ruhsata işletmesi vs uğraşcan

aynen yaa... üstelik satın alınacak araç BENZİNLİ olarak satıldığı için temiz muamelesi görüyo ve daha pahalı oluyo...

1.3 accent in ortalama pazardaki fiyatını bilen var mı arkadaşlar ??? tşkk...

• karbüratörlü araçlara düz lpg takılır fiyatları 300-350 tl civarındadır, sıralı sistemler daha pahalıdır. 1,3 ler 9 - 10 civarı gidiyor sanıyorum.
  • quote:

karbüratörlü araçlara düz lpg takılır fiyatları 300-350 tl civarındadır, sıralı sistemler daha pahalıdır. 1,3 ler 9 - 10 civarı gidiyor sanıyorum.

10bin biraz fazla geliyor bana göre yumurta kasa 1.3 için bana.piyasa o aralarda ama bence max 9 vermek lazım.bende 8civarlarında bir accent bakıyorumda bulamadım hala kafama göre.buluyorum bazen bu seferde takasa girmiyolar.şuan şahinim var.takasa girenler genelde daha üst modeller(205-2006)onlarda 14lerden başlıyo.benim bütçeye gelmiyo.

sizce yeni kasamı tercih edilmeli yoksa yumurta kasamı accentte?şuan piyasada yumurta kasa,bir üstü ve admire kasalar var.7-8lerden başlayıp durumuna ve modeline göre 16-17 lere kadar gidiyo.bakıyorum genelde yumurta kasaların düzgünleri 9-11 arası.bir üst kasanında fiyatları 11den başlıyo 13-14 e kadar gidiyo.14den sonrada admire modelleri var.fiyatlar bu kadar yakınkende insan merak ediyo haliyle.hangisini tercih etmek daha mantıklı diye?9a temiz yumurta kasa 1.3 almakmı yoksa 2001-2003 arası bir üst kasa 1.3 almak için biraz daha bütçeyi arttırmayı beklemekmi?

• valla ben bütçemi 1.3 yumurta kasalara yetecek şekilde ayarladım. daha fazlasına gerek görmedim açıkcası.

tek yapmam gereken temiz bi 1.3ü uygun fiyata masrafsız bi şekilde almak... en zoru da bu sanırım :))
  • quote:

valla ben bütçemi 1.3 yumurta kasalara yetecek şekilde ayarladım. daha fazlasına gerek görmedim açıkcası.

tek yapmam gereken temiz bi 1.3ü uygun fiyata masrafsız bi şekilde almak... en zoru da bu sanırım :))

neden peki bir üst ksa yada daha yeni model düşünmüyosunuz?ben hangisini seçmek mantıklı onu merak ediyorum.hangisi daha mantıklı
  • bu arada arkadaşlar sahibindende beyaz lpgli 2000 model klimalı olduğu yazıyor ilanda accent buldum 9150 istiyor adam.takas düşünürse aracını baktırıp almayı planlıyorum.sizce fiyat nasıldır?araç 124bin km de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

Yalnız göğüs çatlak ve bunun çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim...

Yumurta kasanın kronik problemi bu. Göğüste meydana gelen çatlak ve kırıklar tamir edilebiliyor. Maliyeti 250 TL civarında.

ACCENT YUMURTA / 1994-2000

• quote:

quote:

valla ben bütçemi 1.3 yumurta kasalara yetecek şekilde ayarladım. daha fazlasına gerek görmedim açıkcası.

neden peki bir üst ksa yada daha yeni model düşünmüyosunuz?ben hangisini seçmek mantıklı onu merak ediyorum.hangisi daha mantıklı

ya ben köyde kalıyorum da 1.3 hem fiyat bakımından hemde az da olsa yakıt bakımından daha cazip gelio bana... 1.5 le arasında ortalama 1000 tl var. bakıyoruz daha yaa ne olacağı belli olmaz. temiz 1.5 bulursak neden olmasın yani.. mesela bi tane 1.5 var ama 1 yıllık muayene gecikmiş cezası var. biraz da bakımı varmış eğer uygun olursa alabilirim yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: fastcare

quote:

Yumurta kasanın kronik problemi bu. Göğüste meydana gelen çatlak ve kırıklar tamir edilebiliyor. Maliyeti 250 TL civarında.

yeni göğüs kaç para sanki tamirine 250 tl vericez bana tamir ücreti fahiş geldi.

1,3 ün yakıtı 1,5 den az değildir. araba ağırlığı aynı motor daha zayıf hatta 1,3 ün yakıtı 1,5 den fazla bile gelir. benim eski 1,3 1,5 den fazla yakıyordu. birde yumurtanın temizini bulmak önemli

9150 ye klimalı 2000 model 1,5 accent kelepir araca baktır temizse kaçırma bence ama mutlaka bir sorunu vardır o fiyata.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fastcare

quote:

yeni göğüs kaç para sanki tamirine 250 tl vericez bana tamir ücreti fahiş geldi.

1,3 ün yakıtı 1,5 den az değildir. araba ağırlığı aynı motor daha zayıf hatta 1,3 ün yakıtı 1,5 den fazla bile gelir. benim eski 1,3 1,5 den fazla yakıyordu. birde yumurtanın temizini bulmak önemli

9150 ye klimalı 2000 model 1,5 accent kelepir araca baktır temizse kaçırma bence ama mutlaka bir sorunu vardır o fiyata.

şuan fikrim 1.3 ten yana. ama gidipte 1.5te alabiliriz.

2001 model 160000 km de 1.5 bitane buldum aslında ama 9000 tl diyo.
    1 yıllık gecikmiş muayene cezası var, lastik gerekiyomuş, bikaç bakım isteyeni varmış. ucuz görünüyo da masraflı işte...

• temizini al masraf gerektirmesin, zaten oda masraf gerektirecek.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.