Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar ben bi accent almayı düşünüyorum, 99-2000 model ama 1.3 mü 1.5 mi karar veremedim.
    Ayrıca bu GLS GL LX LS kafımı karıştırıyor. Bi açıklama yapabilecek var mı.
    Tavsiyeleriniz nelerdir. İlk aracım olacak daha önce hiç arabam olmadı. :)

1.5 gls alacaksınız... en çok tutulan modelidir.
  • Tamamen şehir efsanesi nerde en çok tutulan model 1,5 ???????

Trafikte 1.5 ten çok 1.3 var ha nedir 1.5 daha iyidir ona göre de piyasası ve artan ücreti var ne bu 1.3 ü yerden yere vuruyosunuz 3. vites 135 km hızı gören 1.3 motora laf edlirmi?? ben gayet memnunum ha bütçe varsa 1.5 alman daha iyidir klima abs enj. motor vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Tamamen şehir efsanesi nerde en çok tutulan model 1,5 ???????

Trafikte 1.5 ten çok 1.3 var ha nedir 1.5 daha iyidir ona göre de piyasası ve artan ücreti var ne bu 1.3 ü yerden yere vuruyosunuz 3. vites 135 km hızı gören 1.3 motora laf edlirmi?? ben gayet memnunum ha bütçe varsa 1.5 alman daha iyidir klima abs enj. motor vs vs.

1.3 olup klima bulunan yumurta kassa yokmu?yoksa bir üst kasadamı var 1.3 olup klima?
  • yumurta 1.3 lerde de klima var . Bazılarında..
  • Selamlar herkese,bende 1 ay önce 99 accent 1.3 lx aldım.Kendima ait ilk arabam.O yüzdende biraz bilgisizim bu araba konularında.Arabada sıralı sistem Zavoli LPG var. aldıktan sonra aralıklarla 3 defa 20 tl benzin aldım.200 km kadar götürdü.Gördüğüm kadarıyla fazla yakıyor.Önerileriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xman79

Selamlar herkese,bende 1 ay önce 99 accent 1.3 lx aldım.Kendima ait ilk arabam.O yüzdende biraz bilgisizim bu araba konularında.Arabada sıralı sistem Zavoli LPG var. aldıktan sonra aralıklarla 3 defa 20 tl benzin aldım.200 km kadar götürdü.Gördüğüm kadarıyla fazla yakıyor.Önerileriniz nelerdir?

kullananların dediğine göre çok fazla km ye 30 kuruş gibi bi rakam çıkıyor hemen hemen.millet 20 kuruşlardan bahsediyor şehir içinde.bende de tofaş var.yaza doğru üstüne ekleyip bi yumurta kasa accent düşünüyorum yakıttan dolayı(30-35 kuruş yakıyor şehir içi şahinn)ama eğer böyle 30 kuruş yakıyorsa accent te denildiği gibi değil yakıt konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Selamlar herkese,bende 1 ay önce 99 accent 1.3 lx aldım.Kendima ait ilk arabam.O yüzdende biraz bilgisizim bu araba konularında.Arabada sıralı sistem Zavoli LPG var. aldıktan sonra aralıklarla 3 defa 20 tl benzin aldım.200 km kadar götürdü.Gördüğüm kadarıyla fazla yakıyor.Önerileriniz nelerdir?

kullananların dediğine göre çok fazla km ye 30 kuruş gibi bi rakam çıkıyor hemen hemen.millet 20 kuruşlardan bahsediyor şehir içinde.bende de tofaş var.yaza doğru üstüne ekleyip bi yumurta kasa accent düşünüyorum yakıttan dolayı(30-35 kuruş yakıyor şehir içi şahinn)ama eğer böyle 30 kuruş yakıyorsa accent te denildiği gibi değil yakıt konusunda

Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş olacak.Benzin değil LPG olacak yakıt.60 TL lık LPG aldım o da yaklaşık 24-25 lt ye tekabül ediyor.
    LPG olarak düşünürsek nasıl sizce tüketim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş olacak.Benzin değil LPG olacak yakıt.60 TL lık LPG aldım o da yaklaşık 24-25 lt ye tekabül ediyor.
    LPG olarak düşünürsek nasıl sizce tüketim?

dediğim gibi çok fazla.gaz olarak zaten çok fazla.benzin olsa hadi neyse dicemde gazda accentlerin şehir içi 20 kuruşlarda yaktığı söyleniyor.18 yaktığını söyleyen bile duydum.sizin accentte tüpte 30 kuruş yakıyor yazdığınız hesapla.bu da çok fazla.bendeki şahin o kadar yakıyor zaten tüpte.ben çok yakıyor diye,biraz dahada konforlu olsun diye accent düşünüyordum tüplü ama böyle 30 kuruş yakıyosa gerek yok accent almaya.

kullanan arkadaşlar daha ayrıntılı yorum yaparsa daha fazla bilgi sahibi oluruz

• 40 lt gaz ile 365 km yı gordum rahat 380 de giderdi ha bu aralar göremiyorum o başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

40 lt gaz ile 365 km yı gordum rahat 380 de giderdi ha bu aralar göremiyorum o başka

sizinkide gaz litresini 2.51 den hesaplarsak 27 kuruş gibi bi değer çıkıyor km ye.bu km ye 20 kuruş yakan accentler hangisi acaba
  • OStimden 2.09 a alıyorum gazı
  • benim accent genelde 18,19 arası yakardı

en son lpg alana kadar çünkü her taraf kar ve buz bende arabayı forumdakilerin lafına uyup yüksek devir düşük vites kullandım yakıt 25e fırladı.

araba 1,5 yani sen 1,3 arabayıda yüksek devirli kullanayım dersen çok yakar bunu tespit etmiş oldum

accentler motor teknolojisi olarak şahinden ilerdedir aynı kullanım şartlarında şahine göre az yakar ama çok basarsan çok yakar hatta içer benzini kullanıma bağlı.

misal devamlı 4000-5000d/dk aralığında kullanırsan hem asvalt ağlar hem cebin ağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 1 Şubat 2012; 11:59:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

benim accent genelde 18,19 arası yakardı

en son lpg alana kadar çünkü her taraf kar ve buz bende arabayı forumdakilerin lafına uyup yüksek devir düşük vites kullandım yakıt 25e fırladı.

araba 1,5 yani sen 1,3 arabayıda yüksek devirli kullanayım dersen çok yakar bunu tespit etmiş oldum

accentler motor teknolojisi olarak şahinden ilerdedir aynı kullanım şartlarında şahine göre az yakar ama çok basarsan çok yakar hatta içer benzini kullanıma bağlı.

misal devamlı 4000-5000d/dk aralığında kullanırsan hem asvalt ağlar hem cebin ağlar

orası öyle tabiki her araba için geçerli bu bastınmı yer ama ben normal kullanım performanslarından bahsediyorum.benim şahinle şehir içi normal kullanımlarla(1. vites 20-30 2.vites 30-50 3.vites 50-70 4.vitesi 70-90 km hız gibi) kullanarak km ye 30-35 arası yakıyorum.hatta 30 kuruş hiç olmuyor artık /burda litre 2.51 gazı shell de)bu kullanımlarla tabiki accentte biraz daha fazla olabilir sürat aralıkları sonuç motor daha iyi 1.3 de olsa ama aşağı yukarı böyle kullanımla ne yakar?

• en az 19
    en fazla 25 yakar

daha fazla yakarsa ya sende ya arabada sorun var demektir.

bak bende 1,3 vardı zamanında 1,5den cok yakıyordu hatta neredeyse benzine yakın yakıyordu araba gitmiyor diye yükleniyordum gaza.

1,3 tavsiye etmiyorum bu arabalarda.

zaten eski arabalar çekişi düşük birde motor ufak.
  • Yeni tüketim değerini dün belirledim. Ş.içi Ş.dışı karışık kullanımla 50 tl LPG ile (20.5 lt) 190 km yol yaptım. 26 kuruşa düştü tüketim:)
    (99 accent 1.3 lx)
  • selam arkadaşlar 1997 model accent 1.5 GLS sahibiyim. malesef hafta sonu çelik jantım patladı ve kullanılamaz hale geldi. Stepneyi taktın şimdilik. Ancak şimdi de stepne için saç jant bulamıyorum. Bijon aralık mesafeleri mi farklıymış neymiş. Yardımcı olabiecek bir arkadaş var mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım...naçizane bir sorum olacak:Acaba 96 accent GLs nin uzaktan kumanda beyni "Alıcısı" aracın neresine takılmıştır ? çok aramama rağmen bulamadım.
  • beyler 95 1.5gls lpg li lerin piyasa fiyatları ne alemde aşağı yukarı bilgi verecek olan varmı?

birde 1.3 lx-ls falanmı tercih etmek daha mantıklı bu kasalarda yoksa 1.5 gls lermi daha mantıklı?
  • selam bende ilk arabam olan 99 model 1.5 gls aldım 20 gun once yanlız arabaya alışmam zaman alacak debriyaja basmadan mars almıyor forumda okumdum ki özelliği oymuş . sormak istediğim soru kontağı çevırınce dıreksıyonu oynatmadan mars almıyor sebebi nedir
  • slm arkadaşlar. benim 96 gls'm var. aracım sıralı lpg li 4 ay önce komple motor bakımı yaptırdım. tüp ayarlarını da kontrol ettirdim ama şehir içinde çok yakıyor aracım 350-400 arası. uzun yolda otobanda 210-230 arası yakıyor normal mi bu kadar fark olması bilgisi olan arkadaşlar varsa bana biraz bilgi verebilir mi. herkeze kazasız belasız yolculuklar..
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.