Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne var ne yok.

Bilmeyenler için yazayım.

1998 1.5 klm accent gls kullanıcıyım. metalik yeşil. 2008 de aldım .2. sahibiyim. 222 bn km.de .

Accent almayı düşünenler için tavsiye ederim. 4. yılım bu ve ben gayet memnunum.

Az yakar, idare eder kaçar :)
  • slm arkadaşlar bilen arkadaşlar varsa bir sorum olacak. bende 1.5 gls var 96 model. komple motor bakımı yaptırdım 1-2 bin km önce tüp ayarı falan da yaptırdım ama araba biraz fazla yakıyor sıralı sistem tüp olmasına ramen. şehir içi özellikle 37-40 kr civarı, şehir dışı 20-23 kr civarı sebebi tam olarak nedir bilgisi olan var mı. bir yardımcı olursanız sevinirim. motor bakımından sonra 3-5 bin km fazla yakar diyenler var doğrumudur bu gerçekten. sağolun şimdidden herkeze kazasız belasız yolculuklar..
  • Yaklaşık 500 TL civarında yeni göğüs. İhtiyacı olan arkadaşlar varsa diye belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan80001

slm arkadaşlar bilen arkadaşlar varsa bir sorum olacak. bende 1.5 gls var 96 model. komple motor bakımı yaptırdım 1-2 bin km önce tüp ayarı falan da yaptırdım ama araba biraz fazla yakıyor sıralı sistem tüp olmasına ramen. şehir içi özellikle 37-40 kr civarı, şehir dışı 20-23 kr civarı sebebi tam olarak nedir bilgisi olan var mı. bir yardımcı olursanız sevinirim. motor bakımından sonra 3-5 bin km fazla yakar diyenler var doğrumudur bu gerçekten. sağolun şimdidden herkeze kazasız belasız yolculuklar..

O2 sensörünü kontrol ettir.

Hata vermez. Gerekirse bir temizlettir. Belki kurtarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brixxp

selam arkadaşlar 1997 model accent 1.5 GLS sahibiyim. malesef hafta sonu çelik jantım patladı ve kullanılamaz hale geldi. Stepneyi taktın şimdilik. Ancak şimdi de stepne için saç jant bulamıyorum. Bijon aralık mesafeleri mi farklıymış neymiş. Yardımcı olabiecek bir arkadaş var mı acaba?

yardımcı olacak yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellatursica

S.A. millet formumu özlemişim.

Ne var ne yok.

1998 1.5 klm accent gls kullanıcıyım. metalik yeşil. 2008 de aldım .2. sahibiyim. 222 bn km.de .

Accent almayı düşünenler için tavsiye ederim. 4. yılım bu ve ben gayet memnunum.

ben düşünüyorum almayı ama şöyle temiz accent satan bulamıyorum ki hergün sahibindeni kontrol ediyorum,antalyada yaşıyorum dokumada burda galeriler var hemen hergün önlerinden geçerken bakıyorum accent satan yok.yumurta kasa hiç yok hele.genelde yeni kasalar var galerilerde onada bütçe yetmiyo.sahibindendekilerde takasa yanaşmıyor.olmadı yazın şuanki aracımı satıp elimde parayla bekleyip araba kovalıcam.yoksa yumurta accent bulmak çok zor burda

• quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Ne var ne yok.

ben düşünüyorum almayı ama şöyle temiz accent satan bulamıyorum ki hergün sahibindeni kontrol ediyorum,antalyada yaşıyorum dokumada burda galeriler var hemen hergün önlerinden geçerken bakıyorum accent satan yok.yumurta kasa hiç yok hele.genelde yeni kasalar var galerilerde onada bütçe yetmiyo.sahibindendekilerde takasa yanaşmıyor.olmadı yazın şuanki aracımı satıp elimde parayla bekleyip araba kovalıcam.yoksa yumurta accent bulmak çok zor burda

ben arabam.com, araba.com, hürriyet oto.com, sahibinden.com gibi bütün siteleri gezdim baktım bana biraz fazla geldi netteki fiyatları..

en iyisi pazardan gezip görerek almak...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaldırım'lı026

quote:

quote:

Ne var ne yok.

ben arabam.com, araba.com, hürriyet oto.com, sahibinden.com gibi bütün siteleri gezdim baktım bana biraz fazla geldi netteki fiyatları..

aynen katılıyorum ama pazarı gezcek vaktimde olmuyor pek.bakalım kısmet

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaldırım'lı026

quote:

quote:

Ne var ne yok.

aynen katılıyorum ama pazarı gezcek vaktimde olmuyor pek.bakalım kısmet

aynen ya benimde fırsatım yok. köydeyim ve çalışıyorum üstüne havalarda daha yeni düzeliyo artık bundan sonra pazarlara gidip en uygununu bulmak kalıyo geriye...
    dün bi tane milenyum kasa gördüm onların dış görünüşü de bayaa iyiymiş yaa acaba yumurta kasa yerine milenyuma mı baksak ??? :))

•  ACCENT YUMURTA / 1994-2000
    arkadaşlar s.a. ben 1 yıldır 95 gls 1.5 sahibiyim.son zamanlarda check engine ışığı yanmaya başladı.lpg de daha sık,benzinde çok nadir. açık hava filtresi sebebiyle olabilirmi.ama oda aldıgımda taktırdım.ışık 1 aydır yanıyor.birde yag kapağında köpük gibi bi madde oluyo.onu da dün gördüm.nedendir ki.soğumaya başlıcam galiba ben yımırtamdan..allah soğutmasında tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparkle41

ACCENT YUMURTA / 1994-2000
    arkadaşlar s.a. ben 1 yıldır 95 gls 1.5 sahibiyim.son zamanlarda check engine ışığı yanmaya başladı.lpg de daha sık,benzinde çok nadir. açık hava filtresi sebebiyle olabilirmi.ama oda aldıgımda taktırdım.ışık 1 aydır yanıyor.birde yag kapağında köpük gibi bi madde oluyo.onu da dün gördüm.nedendir ki.soğumaya başlıcam galiba ben yımırtamdan..allah soğutmasında tabi...

LPG zengin fakir karışımı algılama,

O2 sensör, map sensör, kontrol temizlik.

Hava benzin lpg filtreleri temizlik yada değişim..
    Buji kontrol tırnak ayarı yada değişim.

LPG ayarı.

İhtimalaler sıralamasıdır.

• s.a arkadaşlar bi sorum olack araba almayı dusunuyrum hyundai accent 1.5 gt sizce nasıl bi araba parca fiyatları olsun arıza durumu olsun butcem pesin sekiz bucuk dokuz arası tavsiyelerınizi bekliyorum bu arada ilk arabam olacak ögrenciyim göruşleriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas
    quote:

Orijinalden alıntı: sparkle41
     ACCENT YUMURTA / 1994-2000
    LPG zengin fakir karışımı algılama, O2 sensör, map sensör, kontrol temizlik. Hava benzin lpg filtreleri temizlik yada değişim.. Buji kontrol tırnak ayarı yada değişim. LPG ayarı. İhtimalaler sıralamasıdır.
    saol.ogunmas kardeşim...şu köpük olayı nada bi yorum alsam.daha önce tofaşta yapıodu.contadan yaga su karısınca olurdu..ama bu sefer hararet daha hiç 90 ın üstüne cıkmadı...nedendir ki

bu o2 sensör, map sensör falan nerde.böyle şeyleri kendim temizleme şmkanım varsa sanayiye gitmeyi hazetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkle41 -- 13 Mart 2012; 14:24:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talhakzc s.a arkadaşlar bi sorum olack araba almayı dusunuyrum hyundai accent 1.5 gt sizce nasıl bi araba parca fiyatları olsun arıza durumu olsun butcem pesin sekiz bucuk dokuz arası tavsiyelerınizi bekliyorum bu arada ilk arabam olacak ögrenciyim göruşleriniz.
    arkadaşım tabiiki kendi fikirn ama.biraz daha bekle gls al.yada en azından tek kapı araba alma.gt ler tek kapı.öğrencisin ve ilk araban..ama 1-2 sene sonra değiştirmek istersen tırmalarsın biraz...parca ve arıza konusunda markanın sonuna kadar arkasındayım.
  • GL GLS GLX farkı yok.
    Tek fark tek kapı
  • sparkle41 arkadaşm önern icn sagl knuyu braz daha açsan mesela ne almamı önerirsin hyundai den dewam edymmi yksa bşka markalara bkmamı önerirmsn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhakzc -- 13 Mart 2012; 18:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhakzc

sparkle41 arkadaşm önern icn sagl knuyu braz daha açsan mesela ne almamı önerirsin hyundai den dewam edymmi yksa bşka markalara bkmamı önerirmsn

hyundai den şaşma.tek kapıya dalma derim.ben hundai aldım sanayide millet unuttu bizi.tek sıkıntı bu.eskiden herkes tanıdıktı.şimdi herkes yabancı...ee gözden uzak,gönülden uzak demişler.ama tek kapı BENCE alma.tabi zevk meselesi.1.5 gls sahibi olarak tavsiye ederim.hyundai çürümez,zırt pırt arıza yapmaz.ön takım ben 1 senedir,hemde sert kullanırım,aracım basık olmasına rağmen tık yok daha.maşallah.
  • kaç model alaym 1.5 gls yi hem dokuz bn lra param war yeterlmı acaba hem yaktı falan nasıl ck yakyrmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhakzc

kaç model alaym 1.5 gls yi hem dokuz bn lra param war yeterlmı acaba hem yaktı falan nasıl ck yakyrmu

9 bin e tertemizi az bulunur.ille 1.5 gls demek istemedim.yani hyundai al.1.3 lx falanda olur.ben 1.5 gls kullanıyorum memnunum.95 ten sonra başlar yumurta kasalar.yakıtı düşüktür genelde.1.3 lerle 15 ler assaga yukarı aynı yakar.
  • arkadaşm bi türlu karar weremiyorum tek kapılı araba almak istyrdum başta ama satmak sorun oldugu içn wazgectm dokuz bin deglde arkadaşm en fazla sekiz bucuk wericem arabaya aslnda arabada spor tpi olsun braz az yaksn alrken sekiz bucugu gecmesin nerdyse bya bi araba bktm karar weremyrum en snunda saglklı karar weremeyp bi araba alıcam o yuzdn pişman olmak istmyrum o fiyata parcası ucuz az yakan zırt pırt arza ckartmayan bi araba slesen hyundai diretiyormusun yksa bska modeller tavsiye edrmsn
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.