Şimdi Ara

ACCENT YUMURTA / 1994-2000 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.961
Cevap
38
Favori
467.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaşlar bende bi akrabamdan yani yakın akrabamdan kısa aralıklarla kulansamda accent hayranıyım 1999 model 1.3 lx ti ve incelediğim kadarıyla lx ler bu araçlarda en yakışıklı duranlar gibime geldi yanlışım varsa düzeltin şimdi asıl danışmak istediğim 7-000 - 8-000 BÜTCEMLE BENDE YUMURTA KASA GÜMÜŞ GRİ (sevdiğim bi renk) ACCENT SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM
    ARAŞTIRIYORUM BANA KISACA MODEL ARALIGI NE OLMALI
    BİDE NELERE DİKKAT ETMELİYİM
    kısaca yardım edebilirmisiniz..
    saygılarımla ..
  • Valla bende 97 model yumurta kasa gls 1.5 var ama arkadasın dediği hiç bi problem yok bayırları gayet iyi tırmanıyor hemde gazlı iken üstünde 195-55-15 lastik var
  • Arkadaşlar bu radyo anteni nasıl çıkıyo bilen varmı benim anteni birtürlü açamadım
  • birde benim yumurtanın arka amortisörlerden ses geliyo degiştirmek ne kadara mal olur bana bende 2000mdl gls var bunların 2000mdl milenyum kasasıda var sanırım arların da kasadan farklı bir fark varmıdır
  • 99 model otomatik vites lpgli orjinal park sensörlü alarmlı koyu mavi 111bin kmde accent alarak arkadaşlar aranıza bugün katıldım inşallah.11500liraya aldım
    Yalnız göğüs çatlak ve bunun çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

99 model otomatik vites lpgli orjinal park sensörlü alarmlı koyu mavi 111bin kmde accent alarak arkadaşlar aranıza bugün katıldım inşallah.11500liraya aldım

fiyat iyimiş eğer kasa motor durumuda iyise hayırlı olsun.ön camlar otomatikmi ve klima varmı?birde hangi şehir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLS 2000

Arkadaşlar bu radyo anteni nasıl çıkıyo bilen varmı benim anteni birtürlü açamadım

hocam eğer radyoyu açınca antenin otomatik çıkma muhabbetini diyosan onun motorunda arıza olmuş olabilir.birde yumurta kasaların hepsinde o özellik varmı emin değilim ama biz bi zamanlar sormuştuk babamdaki yumurta kassa için(2005 yılında falan)70-80 tl fiyat çekmişlerdi bizde vazgeçmiştik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

99 model otomatik vites lpgli orjinal park sensörlü alarmlı koyu mavi 111bin kmde accent alarak arkadaşlar aranıza bugün katıldım inşallah.11500liraya aldım

fiyat iyimiş eğer kasa motor durumuda iyise hayırlı olsun.ön camlar otomatikmi ve klima varmı?birde hangi şehir?

Araç temiz bakımlı sadece çamurluk işlem görmüş motor güzel klimalı gls modeli. şehir izmir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 5 Ocak 2012; 8:52:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Araç temiz bakımlı sadece çamurluk işlem görmüş motor güzel klimalı gls modeli. şehir izmir

eğer çürüğü yoksa motor iyise klimada faalse bedava almışsın

uzun süre binersin umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

quote:

quote:

vallaha bedava.ön cam otomatikmi o modelde?

bizim burda(antalyada)97-98 model lpg siz ls lere adam 9 istiyo.klima ön cam otomatik oldumu 11-12 istiyolar.sizinki hem lpg li hemde park sensörü var(her ne kadar kullanmasamda sonuçta özellik özelliktir)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

vallaha bedava.ön cam otomatikmi o modelde?

bizim burda(antalyada)97-98 model lpg siz ls lere adam 9 istiyo.klima ön cam otomatik oldumu 11-12 istiyolar.sizinki hem lpg li hemde park sensörü var(her ne kadar kullanmasamda sonuçta özellik özelliktir)

Çalışmayan bir aksamı yok şükür.Dediğim gibi araç 1.5 GLS Otom. klimalı zavoli LPGli.Çürüğü çarığı yok ön göğüste çatlaklar var malum kronikmiş bunlarda bir de ön takım biraz bakım istiyor ama acil değil.Şanzuman güzel sıkıntı yok maşallah.Zaten km de iyi.Nasipse bineriz Allah kaza bela vermesin inşallah.

• bunların otomatikleri pek tutulmuyor ilerleyen yaşlarda arıza verir diye, şanzıman sağlamsa iyi fiyat keyfine bak.
  • 98 accent gls otomatik vites aracım dururken sol ayağımla frene sağ ayağımla gaza basınca sol ayağımı yani fren pedalını yukarı doğru kaldırıyor sorun nedir acaba frenlerim tutuyor
  • alet sana bu yaptığın mantıklı değil diyor olabilit.
  • BEyler iş yoğunluğundan pek uğrayamadım.

Muhabbet olsun
  • Alın size tartışma konusu beyler bizim aracın yağ koyduğumuz yerdeki kapağı çevirip açtım ve köpüklenmiş bi hali vardı nedir mesele acaba ??

bide uzun zamandır kullanmıyorum aracı annem kullanıyo sakin kullanır genellikle evimizin yakınında bi bulvar uzun ve yokuş aşşağı biraz motor açam dedim 145 i nazlanmadan gördü ve dönmek durumunda kaldığım için 145 gördü sadece 1.3 de güzel özellikle motor soğukken otomatik ciklenin devri yüksek tutmasından dolayı sanırım arac acayip atak parçalıyo sanki kendini zalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetozdogan06

Alın size tartışma konusu beyler bizim aracın yağ koyduğumuz yerdeki kapağı çevirip açtım ve köpüklenmiş bi hali vardı nedir mesele acaba ??

bide uzun zamandır kullanmıyorum aracı annem kullanıyo sakin kullanır genellikle evimizin yakınında bi bulvar uzun ve yokuş aşşağı biraz motor açam dedim 145 i nazlanmadan gördü ve dönmek durumunda kaldığım için 145 gördü sadece 1.3 de güzel özellikle motor soğukken otomatik ciklenin devri yüksek tutmasından dolayı sanırım arac acayip atak parçalıyo sanki kendini zalım

hız gayet normal bence.benim tüplü şahinde o şekilde bir yolda o hızı görüyor :D kaldıki tüpte ayrıca 92 model düz kara motor :D babamda da 2000 accent var o da bu süratleri yapıyor.gerçi şahininki 1.6 ama yemişim öyle 1.6 yı.accentin 1.3 daha iyi ayrıca yakıt olarak accent çok daha iyi şahine göre

• Arkadaşlar ben bi accent almayı düşünüyorum, 99-2000 model ama 1.3 mü 1.5 mi karar veremedim.
    Ayrıca bu GLS GL LX LS kafımı karıştırıyor. Bi açıklama yapabilecek var mı.
    Tavsiyeleriniz nelerdir. İlk aracım olacak daha önce hiç arabam olmadı. :)
  • 1.3 alma kafanı taşlara vurursun diğerlerine kendin karar ver.

arabam 125 binde bu km deki aracın hangi bakımları yapılması gerekir?
    1 sene içerisinde triger hava filtresi yağ filtresi yağ buji tekerlekler balatalar değişti. başka yapılması gereken bişey varmıdır
  • quote:

1.3 alma kafanı taşlara vurursun diğerlerine kendin karar ver.

arabam 125 binde bu km deki aracın hangi bakımları yapılması gerekir?
    1 sene içerisinde triger hava filtresi yağ filtresi yağ buji tekerlekler balatalar değişti. başka yapılması gereken bişey varmıdır

1.3 ün kötü yanı ne
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.