Bildirim
Accent Era Cd Çalar Arıza
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: emrahcoo
Arkadaşlar 2006 model Crdi vgt Era var ve mp3 cd si taktığım zaman reading yazısından sonra error 5 hatası verip cd yi dışarı çıkarıyor.Acaba nedeni nedir.Daha önce böyle sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
Cd 'de yazım hatası olabilir,benimde yazın kendi yaptığım mp3 cd'sinde aynı sıkıntı başıma gelmişti.Bir daha, daha yavaş yazdırdım düzeldi.Birde cd leri teyp içinde bırakmayın diyorlar ben dinledikten sonra ve arabayı park edince çıkarıyorum.Teknoloji marketlerinden cd kafasını temizleyen özel cd'ler varmış bir de onları dene istersen. -
bende de aynı sorun vardı. cd çaları çıkartıp attım. yeni bir cd çalar aldım. şimdi süper ! LG taktırdım harika. üstelik yarın birgün cd gözü bozulursa flash disk usb çıkışı var. -
cd nin yanlış yazılımından dolayı oluyor kaliteli cd alın ve yavaş yazdırın ayrıca neroda yazdırıyorsanız yazılım işlemi bitince taratın sorun kalmayacaktır birde kristal yıprandıkça da bole hatalar vermeye başlar.... -
Alakası yok aynı sorun bnm arabamda da oluyor
Sorunun nedeni şu: eğer müzik cd sini vista da çekiyorsanız o hatayı veriyor :D
XP de çekince hata vermiyor :D -
Bende de aynı hata var. XP'de çekiyorum ama düzelmedi. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahcoo
Arkadaşlar 2006 model Crdi vgt Era var ve mp3 cd si taktığım zaman reading yazısından sonra error 5 hatası verip cd yi dışarı çıkarıyor.Acaba nedeni nedir.Daha önce böyle sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
tıpkısının aynısı sorun bendede var,mecbur kalmadıkça söktürmek istemiyorum,genetik bi sorun gaiba -
Arkadaşlar aynı sorun bendede vardı iki tane çözüm yolu öneriyorum.
1.piyasada satılan temizleme CD lerinden aldım taktım temizledi ve CD leri okumaya başladı yani asıl sorun Lazer okuyucusunun kirlenmesi
2.Tanıdık bir Teyipçi varsa güzelce söker ve temizler Ha tanıdık olmasada 20 TL verirsin güzelce CD okuyucusunu temizler
gerellikle sorun bu çözümüde gayet bazit yeni teyip almanıza gerek yokk -
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. -
MALESEF AYNI SORUN BENDEDE VAR ERALARDA KRONİK BU -
selam arkadaslar ben cd calari dun aksam kendim soktum guzelcene temizledim sorun ortadan kalkti canavar gibi okuyor artik cdleri bu konuda sorun yasayan arkadaslara duyurulur -
nasıl temizledin hocam kolonya falanmı -
ewet hocam özellikle okuyucu gözü temizledim -
bende deneyeceğim bi bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X