Şimdi Ara

otomatik hyundai nasıldır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar nihayet araba alıyoruz ama bi sorun var otomatik alacaz ve sizce otomatik hyundai mi yoksa hondamı ve sizden ricam tarafsız cvp verin sizce en ii otomatik şansımzn hangisi hyundai bayi otomatik 100 km de 6,5 lt yakıyor dedi sizce bu mümkünmü üstelik dizel miş bana akıl verin çünkü param heba olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: çılgın_26

mrb arkadaşlar nihayet araba alıyoruz ama bi sorun var otomatik alacaz ve sizce otomatik hyundai mi yoksa hondamı ve sizden ricam tarafsız cvp verin sizce en ii otomatik şansımzn hangisi hyundai bayi otomatik 100 km de 6,5 lt yakıyor dedi sizce bu mümkünmü üstelik dizel miş bana akıl verin çünkü param heba olmasın

Konuyu hiç açıklamadan yardım istemişsiniz otomatik hyundai diyorsunuz ama hundai'nin 1tane modeli yokki arkadaşlar nerden bilsin sonata mı accent mi nedir öncelikle bunu söleyin
  • genel manada arkadaşlar ama era yada getz modeli olacak acaba bunlar nasıldır otomatik version olarak

dizel erayı otomatik yaparız dediler sizce olabilirmi olursa ne kadar kullanışlı yada sorunsuz olur ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgın_26 -- 6 Şubat 2008; 3:01:01 >
  • hyundai nin otomatiği klasik tiptir vites geçişleri sarsıntılı olur yakıt tüketimide manuel e göre 2lt civarında fazla olur günümüzde teknoloji okdr ilerlediki artık klasik otomatik çekilmez tiptronik cvt şanzımanlı araçlar var illa otomatik istiyorum dersen onları tercih etmekte yarar var era yı almadan önce bende cvt istiyordum hatta buyüzden city i bile inceledim fakat dış görünüş itibariyle pek beğenmediğimden city almadık yoksa city nin motor ve şanzımanı era ya adapte etmiş olsalar dehşet bir kombinasyon oluşmuş olurdu
    neyse illa otomatik alıcam diyorsan cvt şanzımanlı bi araç tercih etmek daha yaparlı olur hangi markayı tercih edersen et farketmez hem yakıt tüketimi hem kullanım rahatlığı hemde performans açısından cvt şanzıman tercih sebebi olmalıdır

ayrıca otomatik dizel era yok diye biliyorum ama belki yeni üretmeye başlamış olabilirler otomatik yalnızca 1.6larda vardı erayı alırken

• Otomatikte Honda sorunsuz ve daha ekonomiktir. Sportif imajına pek yakışmasa da, Honda son yıllarda kafayı otomatik vitese taktı. Neredeyse manuellerle aynı tüketime ulaştılar.
  • bende otomatik era 1.4 var, vites geçişleri yukarıda denildiği gibi sarsıntılı değildir, yakıt tüketimi düze göre biraz fazladır ama 2 litre de değildir. Performans olarak belki beklentini karşılamaz ama şehir içi kullanımında büyük rahatlıktır. Honda mı hyundai mi dersen bu tamamen senin ekonomik durumuna bağlıdır. Ama city mi era mı dersen era derim. Ben alırken bütçem era'ya yetiyordu ve otomatik arıyordum, verdiğim paraya göre ihtiyacımı fazlasıyla karşılamakta....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.