Şimdi Ara

Accent Admire 1.5 CRDI Çok Mu Yakıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar Accent Admire CRDI bakıyoruz. Fakat bir depo ile şehir içi 550 km gittiğini öğrendim. Şehir dışı 750 km civarı gidiyormuş, 45 lt depo ile.

Era'lar ise şehir içi 700-750 km, şehir dışı 950 km gittiğini öğrendim.

Acaba bu değerler doğru mu? Yani Era ile Admire arasında 200 km fark mı var?

Admire'lerin fiyatları uygun 12.000 TL - 13.000 TL aralığına bulmak mümkün ama Era'lar 17.000 TL civarı.

Admire'lerin yakıt tüketimi hakkında tecrübesi olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.

Accent Admire 1.5 CRDI Çok Mu Yakıyor?

• Arkadaşım bu araçlar ile Era ların motoru arasında fark vardır.Admireler 3 silindirli bir motora sahip oldukları için eralardan daha çok tüketim gösterir ve daha sesli çalışır.
  • Yanlış. Genellikle depoyu doldurduğunuzda 40l mazot alıyor, 45 değil, yani bir depo ile denildiğinde 40l kastediliyor, herhalde depodaki son damlayı kullandıktan sonra petrole girmiyor sürücü.

Şehir içinde 40l mazot ile asla 600km altını görmemiştim. 600-700 arası yapıyor şehir içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Arkadaşım bu araçlar ile Era ların motoru arasında fark vardır.Admireler 3 silindirli bir motora sahip oldukları için eralardan daha çok tüketim gösterir ve daha sesli çalışır.

Sesli çalışma önemli değil ama tüketim önemli.

quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Yanlış. Genellikle depoyu doldurduğunuzda 40l mazot alıyor, 45 değil, yani bir depo ile denildiğinde 40l kastediliyor, herhalde depodaki son damlayı kullandıktan sonra petrole girmiyor sürücü.

Şehir içinde 40l mazot ile asla 600km altını görmemiştim. 600-700 arası yapıyor şehir içinde.

Peki uzun yolda kaç km yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 28 Eylül 2010; 12:26:34 >

• uzun yolda 700-750km arası yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

uzun yolda 700-750km arası yapıyor

Era'larda araştırdığım kadarıyla 900-950 km uzun yolda yapıyormuş.

Acaba Albea'lar şehiriçi ve şehir dışı kaç km gidiyor? Bilgisi olan var mı?
  • Babamda var 40 lt ile ş.içi sıkışık trafikte 600 km yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzer motorlu getz var babamda. Getz daha az yakıyor. Şehir dışı yavaş gidilirse 4 L/ 100 km e kadar düşüyor. Normalde 5 litre yakıyor. Bir kere kasa kasa 3.9 a kadar düşürmüştüm. Motor biraz gürültülü ama çok sağlam ve güçlü.
  • Benim c3 1,4 hdi ile 33 lt ile 650-700 km arası gidiyorum.Hem de çok kere denedim ve ölçtüm.Şehir dışında da 42 lt depo 1000 km gittim.Üstelik klima açık ve yüklü araba.Hız da 100-110 civarı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.