Bildirim
Açaydım kollarımı.. Gitme diyeydim Taliscaaaa
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
22 milyona alip 400 katrilyona satacaktiniz noldu o is?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bi kaç güne belli olur da ne önemi var? Adamı izlemekten keyif alıyordum , senin mantığın ne futbol izlerken bilemicem _____________________________ Dota 2 LoL'den daha kötü bir oyun değildir ,Dota 2 LoL'den iyi bir oyun da değildir .Binaenaleyh Dota 2 bir oyun değildir.Yaşam şeklidir.
-
Ribery nasıl kaçmıştı anlatsana biraz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
dostum içinde birikmiş gelmiş burda patlıyor cevap verme boşver. konuyu anlamamış anlaşılan. adam şampiyonluğuna sevinemiyor hırsından her konuya yorum atıyor :) _____________________________ Dota 2 LoL'den daha kötü bir oyun değildir ,Dota 2 LoL'den iyi bir oyun da değildir .Binaenaleyh Dota 2 bir oyun değildir.Yaşam şeklidir.
-
Bonservisi alında ve M.United'e satıldı.quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
22 milyona alip 400 katrilyona satacaktiniz noldu o is?_____________________________ ADLARIYLA GÜNEŞİ YÜKSELTENLER Ben birşey tavsiye edeceksem..Önce kendim denerim..Eğer gerçekten sorun yoksa tavsiye etmeye devam ederim. -
Takımınızdaki yaşlı olmayan tek kaliteli futbolcuydu.Düzgün transferler yapmazsanız seneye ilk 5 i zor görürsünüz
ne alaka ? seneye ne olur takım yaşı nedir vs herhangi bişey var mı konuda ?quote:
Orijinalden alıntı: AİGUN
Takımınızdaki yaşlı olmayan tek kaliteli futbolcuydu.Düzgün transferler yapmazsanız seneye ilk 5 i zor görürsünüz
_____________________________ Dota 2 LoL'den daha kötü bir oyun değildir ,Dota 2 LoL'den iyi bir oyun da değildir .Binaenaleyh Dota 2 bir oyun değildir.Yaşam şeklidir.
-
Gerçekten çok kaliteli futbolcuydu.Umarım beşiktaş bonservisini alıp satmıştır.Ülke futbolunu böyle böyle yukarılara çekebiliriz.Porto,Benfica,Sporting lisbon dan daha büyük camialarız biz. _____________________________ -
Ulan ya düşünsenize adam 3 yıl sonra real madridin 10 numarasinda banko oynuyo çıldırırım valla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Ne alaka mı?Konu talisca ve ben onun takımınızdaki önemini vurguladımquote:
Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla
ne alaka ? seneye ne olur takım yaşı nedir vs herhangi bişey var mı konuda ?
Alıntıları Göster
Bu acı geçer mi beyler?

_____________________________ -
talisca bence oyun sistemimizi bozan bir oyuncu idi. Etkili ve potansiyeli olan bir oyuncu ama bizim oyun yapmımıza kötü etki yaptığı da bütün sene gözler önüne serildi. anadoluda bir çok maçta silindiğini gördük. açık maçlarda çok güzel işler yaptı.
Talisca yerine gerçekten pas oyunumuzza katkıda bulunacak güçlü bir oyuncu olsa bizim sistemimiz çok daha iyi çalışır.
SOSA demiyorum. o bitik inşallah gelmez ama sosa tarzında daha etkili bir oyuncu ihtiyacımız var._____________________________ Serhan UYGUR PS5 - Meta Quest 3 - Samsung UE55NU8000 4K - Samsung UE43NU7120 4K , PC&Ps5
Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
-
40M e MAn UTD diyorlar. Bu durumda Beşiktaş'a 6M € ödeme yapılacak.quote:
Orijinalden alıntı: EmperorMan
Gerçekten çok kaliteli futbolcuydu.Umarım beşiktaş bonservisini alıp satmıştır.Ülke futbolunu böyle böyle yukarılara çekebiliriz.Porto,Benfica,Sporting lisbon dan daha büyük camialarız biz._____________________________ Serhan UYGUR PS5 - Meta Quest 3 - Samsung UE55NU8000 4K - Samsung UE43NU7120 4K , PC&Ps5
Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
-
Hocam maksadım Talisca kötü demek değil, fakat Real'in banko 10 numarası olacak adam 24 yaşında Türkiye'ye kiralık olarak gelmez diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: paramedical
Ulan ya düşünsenize adam 3 yıl sonra real madridin 10 numarasinda banko oynuyo çıldırırım valla
Fakat potansiyel olarak avrupa devlerinde oynayabilir, ülkemizde izlediğim keyif veren futbolculardan biriydi. Brezilya milli takımına seçilmemesine üzüldüm açıkçası..._____________________________ -
Talisca'nın Top-Class bir oyuncu olacağını düşünmüyorum ama bu lige kesinlikle fazla. Beşiktaş 2 yıl iyi faydalandı , ödenen parayı çıkardı üstüne kar yaptırdı. Transferinden BJK birşey kazanamazsa bile her türlü kardadır. _____________________________ -
yetenek olarak neymar, ronaldo gibi isimlerin önünde.
bir kaç yıl içinde dünyayı sallarsa şaşırmayın._____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
yuhquote:
Orijinalden alıntı: por favor
yetenek olarak neymar, ronaldo gibi isimlerin önünde.
bir kaç yıl içinde dünyayı sallarsa şaşırmayın._____________________________ -
Hocam arda turanin 30 yasinda bi donem barcelonada baya forma sansi buldugunu hatirlatirimquote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
Hocam maksadım Talisca kötü demek değil, fakat Real'in banko 10 numarası olacak adam 24 yaşında Türkiye'ye kiralık olarak gelmez diye düşünüyorum.
Fakat potansiyel olarak avrupa devlerinde oynayabilir, ülkemizde izlediğim keyif veren futbolculardan biriydi. Brezilya milli takımına seçilmemesine üzüldüm açıkçası...
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Manchester ne zaman Çine geçti hocamquote:
Orijinalden alıntı: THESİMPSON
Bonservisi alında ve M.United'e satıldı.
Alıntıları Göster
- stada anahtar alınıyor mu
- başkasının passoligiyle maça girmek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı