Daha önceden nisanlanacağımıza dair söz verdim, ama nikahta olsun diye tutturdu.
Bana güvenmediği her halinden belli.. Gıcık gıcık mesajlar attı bende biraz sinirlendim, ayrılmak mı istiyorsun dedim ..
Bu lafı ağzında oyuncak ettin dedi daha sonra birkaç mesaj daha attı en sonunda hiç mesaj gelmedi.. Beni deli gibi seven kızı zorla soğutmuşum gibi hissediyorum.. İlişkimiz kulak memesi kıvamına geldi..
Ne yapsam bilemiyorum.. Sabredip mesaj atmasam mı yoksa birseyler yazsammı.. olay cok yeni olduğu için mesaj atmak gelmiyor icimden. Napsamki..
ailenden herhangi biriyle tanıştır gerçekten hoşuna gider ve ciddi düşündüğünü anlar dostum.
Ben bu konuyu takip ederim. Cunki aynisi bu gun basima geldi kiz beni seviyor ben aptal gibi yuz vermiodum bu gun hic yazmadi bende biseymi var felan yazdim yok ablamlar geldi telas felan dedi ama anladim ona hic ilgi gostermiyordum hay ben boyle gururun sevgiliye bile gurur yapiyorum ne kadar aptalim mesaj bile atmiyorum hep karsi taraftan bekliyorum
Bizene ya
Mesajlaşarak mı evleneceksiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: BMW'ci
Daha önceden nisanlanacağımıza dair söz verdim, ama nikahta olsun diye tutturdu.
Bana güvenmediği her halinden belli.. Gıcık gıcık mesajlar attı bende biraz sinirlendim, ayrılmak mı istiyorsun dedim ..
Bu lafı ağzında oyuncak ettin dedi daha sonra birkaç mesaj daha attı en sonunda hiç mesaj gelmedi.. Beni deli gibi seven kızı zorla soğutmuşum gibi hissediyorum.. İlişkimiz kulak memesi kıvamına geldi..
Ne yapsam bilemiyorum.. Sabredip mesaj atmasam mı yoksa birseyler yazsammı.. olay cok yeni olduğu için mesaj atmak gelmiyor icimden. Napsamki..
bence git evine kapısına al bi tane yuzuk veya herhangi başka hediye özür dileneck bi şey yok sanki ama gönlünü al en azından nasıl olur
quote:
Orijinalden alıntı: mert7
quote:
Orijinalden alıntı: BMW'ci
bence git evine kapısına al bi tane yuzuk veya herhangi başka hediye özür dileneck bi şey yok sanki ama gönlünü al en azından nasıl olur
18'nde ay dönümümüzdü 500 liralık çanta aldm, 500 kağıtta eğlence yeme içmeye gitti hediye almayı dusunmuyorum.. Anlamıyorumki önceki gün kurban olduğu, uğruma annesini babasını karsısına alan insan simdi neden mesaj atmaz..
18'nde ay dönümümüzdü 500 liralık çanta aldm, 500 kağıtta eğlence yeme içmeye gitti hediye almayı dusunmuyorum.. Anlamıyorumki önceki gün kurban olduğu, uğruma annesini babasını karsısına alan insan simdi neden mesaj atmaz..
güvenini sağlaman şart bence hocam bi mesaj at istersen nabzını yokla sinirli mi hala fln iyi olur sanrm
Biraz sabret ve hemen mesaj atma. 1-2 gün bekle(beklemesi zor olabilir ama sabret). Sonra yanına git ve gözlerinin içine bakarak içten bir özür dile , gözlerin gözlerine özür dilediğini hissettirebilsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme