Şimdi Ara

AC Adoptorum Yandi Sanirim YArdim lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • usa den ntsc-u x360 aldim we buraya getirdim usa den bide ceviric aldim fakat cevirici bi gariplik oldugunu fark ettim cunku ustunde Class II items cannot be used dedi buna ornek olarak da dvd player vb calisamaz dedi . Nyse Consolu takmadan AC adaptoru ceviriciye koydum ve fise takar takmaz elektrikler bi anda gitti bende hmn cektim fisden. Cok korkutum hmn adaptoru baqtim. Hic farkli gornmuoyordu fakat kokladigim zmn bole garip bi yanik kokusu wardi.

Nyse arkdaslar benim ricam AC adaptorum yandi mi ???? Yandiysada nerden yeni bir adaptor alirim ????? Yanmadiysa peqi nsl bi cevirici almamm lzm
    LUTFEN YARDIM EDIN?

• Zarar vermiş olabilirsin. Yanlış bağlantı yapıp yapmadığına dikkat et. Adaptörü konsol olmadan dene. Başka bir prizde hatta başka bir evde dene. Yine sigorta atıyorsa o zaman geçmiş olsun. Ya çevirici arızalıdır ya da adaptör mefta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThePredator48

usa den ntsc-u x360 aldim we buraya getirdim usa den bide ceviric aldim fakat cevirici bi gariplik oldugunu fark ettim cunku ustunde Class II items cannot be used dedi buna ornek olarak da dvd player vb calisamaz dedi . Nyse Consolu takmadan AC adaptoru ceviriciye koydum ve fise takar takmaz elektrikler bi anda gitti bende hmn cektim fisden. Cok korkutum hmn adaptoru baqtim. Hic farkli gornmuoyordu fakat kokladigim zmn bole garip bi yanik kokusu wardi.

Nyse arkdaslar benim ricam AC adaptorum yandi mi ???? Yandiysada nerden yeni bir adaptor alirim ????? Yanmadiysa peqi nsl bi cevirici almamm lzm
    LUTFEN YARDIM EDIN?

Konsol USA' dan geldiğine göre 300 W ve üstü bir 110/220V çeviriciye ihtiyacınız olacaktır. Tamir edilebilir bir arıza, yenisini almanız şart değil. Öncelikle bulunduğunuz bölgede çözümü için araştırma yapın, bulamadıysanız bize gönderebilirsiniz.

• OK saol ya ben buralarda bı sorımde bulamssam size bi bakarım atık elektronık nerde?
  • Adaptör hasar görmüş maalesef. Ben de PAL konsolumu alırken yanlışlıkla kargoyla ntsc-u yollanmış. benim de haberim yok hiç kontrol etmedim tabii direkt taktım fişe tüm sigortalar attı. yanık kokusu da geldi. adaptör yanmıştı sanırım. hemen değiştirdi Atik Elektronik sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Eylül 2008; 20:56:21 >
  • Arkadaslar ben bir kac gun once Adaptoru Istanbula getiridm fakat Xbox360' i yanima almadim gerekemez diye. Adaptoru Maltepe'de yaptirdim ve adaptorde sari isigi gordum ve Bodrum' a getirdim bugun. Fakat Her seyi taktigim zaman Makina 3K verdi bir kac kere denedim daha denedim ayni cikti. Adaptore baktigim zaman hala sari isikta kaldi.Benim yine sorular sunlar olcak:

1.Adaptor sari mi olmasi lazim 3k oldugu zaman?
    2.Yesil olmasi lazim ise ben ne yapayim?
    3.Bodrumda oturdugum icin bi yere goturim mi yoqsa Atik a falan gonderim(Yalniz onu nasil yapcam)?
    4.Sizce yeni bir adaptor alim mi ?
    5.Acaba sorun adaptor degilde ne ?
  • Bide Atik Eletronikten nasil Adaptor siparis verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcb cikaramiyorum.lutfen yardim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Smdi fark ettigim bir ayrinti: Xbox 360'un power tusuna bastigim an adaptor bir anlik yesil sonra sari oluyor.
  • Geçmiş olsun...O adaptör nasıl hasar gördüyse artık.
  • Herhangi bi elektrikçi çözüm yolu olablr..
  • Peki o zmn platin elektronikten orjinal olmayan ac adapter ler nasil yoqsa orjinaller mi daha ii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.