Şimdi Ara

ac 97 ses kartını tanıtamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dostlar ac 97 ses kartını tanıtamadım.aslında tanıttımda calıştıramadım.bu kart onboard birkac kişiye sordum birkaçtane driver kurulması gerekiyormuş bilen varsa lütfen yardım etsin

• anakartının modeli ne dostum
  • AC'97 nin onboard anakart driverin dışında bide programını kurman gerekiyo. anakart driverini kurmuşsundur sanırım. bide internetten AC'97 driver diye arat. onuda indir ve kur o zaman çalışıyo. meselawww.msi.com.tw sitesinde bulabilirsin AC'97 driveri
  • quote:

Orjinalden alıntı: capeconomist

selam dostlar ac 97 ses kartını tanıtamadım.aslında tanıttımda calıştıramadım.bu kart onboard birkac kişiye sordum birkaçtane driver kurulması gerekiyormuş bilen varsa lütfen yardım etsin

ben tahimn edeyim anakartını a7n266-nw dimi işletim sistemide 98 genelde bu tarz sorun veriyor bunun için anakart cdsini tak ardından disket sürücüsünü tak ama unutma dosya ekle kaldırdan ses özelliklerini aktif hale getirmen lazım hadi kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GENELKURMAY_MIT

quote:

selam dostlar ac 97 ses kartını tanıtamadım.aslında tanıttımda calıştıramadım.bu kart onboard birkac kişiye sordum birkaçtane driver kurulması gerekiyormuş bilen varsa lütfen yardım etsin

ben tahimn edeyim anakartını a7n266-nw dimi işletim sistemide 98 genelde bu tarz sorun veriyor bunun için anakart cdsini tak ardından disket sürücüsünü tak ama unutma dosya ekle kaldırdan ses özelliklerini aktif hale getirmen lazım hadi kolay gelsin...

ya kardeş bişiy soracam sana. nasıl olduda bu anakart modeli kanısına vardın. bilgi paylaştıkça çoğalır.

• quote:

Orjinalden alıntı: buun

quote:

Orjinalden alıntı: GENELKURMAY_MIT

quote:

ya kardeş bişiy soracam sana. nasıl olduda bu anakart modeli kanısına vardın. bilgi paylaştıkça çoğalır.

bende eskiden wın98 kurdugum zaman bu tarz sorun lar veriyordu bu sorunuda a7n266-nw de veriyordu(genel itibariyle tüm a7n266-nw lerde veriyor) ve diger anakartlarda hiç bu tarz bir sorun olmamıstı çünkü sırf bunun iin arkadaslara wın98 kurdurmustum....birde tahmin ettimbirde onboard diyince dedim kesin bu a7n266-nw

birde biliyorsun ac97 genel itibariyle cogu anakartın demirbaşı

• evet çoğu anakartın demirbaşı. bundan dolayı herhangi bir anakart olabilir. yani senin dediğnin olması 100de 000000000,1 ihtimal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ses Kartı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütün bunlar sorunu çözmediyse bide biostan ac97 destegini [auto]ya getir dene derim ben
    kolay gelsin!!
  • realtek ac 97 ise ben upload yapmıştım

http://www.megaupload.com/?d=IZSEC5OH

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.