Bildirim
ac 97 ses kartını tanıtamadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anakartının modeli ne dostum -
AC'97 nin onboard anakart driverin dışında bide programını kurman gerekiyo. anakart driverini kurmuşsundur sanırım. bide internetten AC'97 driver diye arat. onuda indir ve kur o zaman çalışıyo. meselawww.msi.com.tw sitesinde bulabilirsin AC'97 driveri -
quote:
Orjinalden alıntı: capeconomist
selam dostlar ac 97 ses kartını tanıtamadım.aslında tanıttımda calıştıramadım.bu kart onboard birkac kişiye sordum birkaçtane driver kurulması gerekiyormuş bilen varsa lütfen yardım etsin
ben tahimn edeyim anakartını a7n266-nw dimi işletim sistemide 98 genelde bu tarz sorun veriyor bunun için anakart cdsini tak ardından disket sürücüsünü tak ama unutma dosya ekle kaldırdan ses özelliklerini aktif hale getirmen lazım hadi kolay gelsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: GENELKURMAY_MIT
quote:
selam dostlar ac 97 ses kartını tanıtamadım.aslında tanıttımda calıştıramadım.bu kart onboard birkac kişiye sordum birkaçtane driver kurulması gerekiyormuş bilen varsa lütfen yardım etsin
ben tahimn edeyim anakartını a7n266-nw dimi işletim sistemide 98 genelde bu tarz sorun veriyor bunun için anakart cdsini tak ardından disket sürücüsünü tak ama unutma dosya ekle kaldırdan ses özelliklerini aktif hale getirmen lazım hadi kolay gelsin...
ya kardeş bişiy soracam sana. nasıl olduda bu anakart modeli kanısına vardın. bilgi paylaştıkça çoğalır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: buun
quote:
Orjinalden alıntı: GENELKURMAY_MIT
quote:
ben tahimn edeyim anakartını a7n266-nw dimi işletim sistemide 98 genelde bu tarz sorun veriyor bunun için anakart cdsini tak ardından disket sürücüsünü tak ama unutma dosya ekle kaldırdan ses özelliklerini aktif hale getirmen lazım hadi kolay gelsin...
ya kardeş bişiy soracam sana. nasıl olduda bu anakart modeli kanısına vardın. bilgi paylaştıkça çoğalır.
bende eskiden wın98 kurdugum zaman bu tarz sorun lar veriyordu bu sorunuda a7n266-nw de veriyordu(genel itibariyle tüm a7n266-nw lerde veriyor) ve diger anakartlarda hiç bu tarz bir sorun olmamıstı çünkü sırf bunun iin arkadaslara wın98 kurdurmustum....birde tahmin ettimbirde onboard diyince dedim kesin bu a7n266-nw
birde biliyorsun ac97 genel itibariyle cogu anakartın demirbaşı
-
evet çoğu anakartın demirbaşı. bundan dolayı herhangi bir anakart olabilir. yani senin dediğnin olması 100de 000000000,1 ihtimal... -
bütün bunlar sorunu çözmediyse bide biostan ac97 destegini [auto]ya getir dene derim ben
kolay gelsin!! -
realtek ac 97 ise ben upload yapmıştım
http://www.megaupload.com/?d=IZSEC5OH
kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X