Şimdi Ara

Abu Dhabi ve Dubaiden selamlar- sorulari alayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • is icin geldim bikac gundur sehirde geziniyorum buyuk bi projede gorev aliyorum ytu elektrik muhte uzatmalara oynayan vize haftasi bir haftaligina distanbula gidip geri gelecek olan bir insanim. sehir ve ulkeyi bekledigimden daha guzel insanlarini daha egitimli ve asmis buldum. sorun cevapliyim

hayat pahaliligi konusunda bir avm de urunlerin fiyatlarini cektim

1 dirhem = 0.58 tl

hayat burda her anlamda daha ucuz. sadece evler luks oldugundan ev kiralari yuksek. ama gene de uygun. kaldigim villanin yillik kirasi 180 bin tl civarinda. tabi sirket karsiliyo bunu. musait oldukca yazrim

• Telefon fiyatlari nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araplar nasıl otomobiller nasıl bide
    Arap sabununa basıp yere düşen arapları ne yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: My pen is big

Telefon fiyatlari nedir
    yere düşen arapları ne yapıyorsunuz
  • İnanmayın beyler. 1 dirhem= 1 çekirdek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

Araplar nasıl otomobiller nasıl bide
    Arap sabununa basıp yere düşen arapları ne yapıyorsunuz?
    JesseBitchman

araplar yok denecek kadar azlar, biraz kaba ve mutsuz zengin tipler ama burasi hic arap memleketine benzemiyor birsuru yabanci var taksici guvenlik gorevlisi kasiyer gibi gorevlerde genellikle filipinliler var

My pen is big

telefon fiyatlari yari yariya. onun disinda araba fiyatlari 6 da bir fiyatina. araclar cok luks hayat cok luks ve hayat okadar da pahali degil. kavga gurultu hirsizlik gibi seyler yok. insanlar huzurlu. domuz etini bile ilk burada deneyecem. avmlerde var. kisacasi burasi karma bi ulke. sadece adi arap emirligi
  • Maaşında fena degildir senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Dubai de müteahhitlik yapılır mı? Yoksa Suudi Arabistan mı daha uygun? Araplar'ı da hiç sevmiyorum, çekilmiyorlar huysuzlar birçoğu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yıl sonra olmayacak bir yerdesin çok şanslısın iyi gezmeler

• quote:

Orijinalden alıntı: Çare Pamukoğlu

30 yıl sonra olmayacak bir yerdesin çok şanslısın iyi gezmeler
    TimeMachine

ben de oyle dusunuyodum ama durum oyle gorunmuyor zira petrolden elde edilen gelir kadar turist geliri de var uretim de yayginlasmis yani anlayacagin international bir ulke burasi, ozellikle kisin tum dunya tatile geliyor

Turk-Engineer

yapilir da henuz okadar pismedik , anca kurumsal firmalar duzgun is yapabiliyor. suudi arabistan arap doludur ama korkma burda arap yok bile herkes cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazarov0734

TimeMachine

ben de oyle dusunuyodum ama durum oyle gorunmuyor zira petrolden elde edilen gelir kadar turist geliri de var uretim de yayginlasmis yani anlayacagin international bir ulke burasi, ozellikle kisin tum dunya tatile geliyor

Turk-Engineer

yapilir da henuz okadar pismedik , anca kurumsal firmalar duzgun is yapabiliyor. suudi arabistan arap doludur ama korkma burda arap yok bile herkes cok iyi

Alıntıları Göster
    Bende gitmiştim biz discovery gardens te oturmuştuk maptan bakabilirsin.
    Girdiğim havuz ve kaldığım ev.
    Bide alışveriş yaptiğim mall. var.
    Sistem şöyle bireysel arabaniz yoksa otobüs bekliyosunuz sonra otobüs sizi metroya götürür ordan sehir merkezine gidiliyor.
     Abu Dhabi ve Dubaiden selamlar- sorulari alayim Abu Dhabi ve Dubaiden selamlar- sorulari alayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 13 Ağustos 2014; 10:45:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B15AE3FD1

Bende gitmiştim biz discovery gardens te oturmuştuk maptan bakabilirsin.
    Girdiğim havuz ve kaldığım ev.
    Bide alışveriş yaptiğim mall. var.
    Sistem şöyle bireysel arabaniz yoksa otobüs bekliyosunuz sonra otobüs sizi metroya götürür ordan sehir merkezine gidiliyor.
     Abu Dhabi ve Dubaiden selamlar- sorulari alayim Abu Dhabi ve Dubaiden selamlar- sorulari alayim

Alıntıları Göster
    Kadınların sosyal durumu nasıl orada?Kıyafet tarzları,iş alanında durumları vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

Alıntıları Göster
    Henüz okulu bitirmeden projede ne olarak görev alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

arap kadinlari soruyosan dedigim gibi araplar az sayida ama genelde yerli araplar carsafli
    kadinlar genelde acik, filipinliler normal turk gibi giyiniyor aciklik olarak
    ingilizler abd liler biraz daha acik
    ama acikcasi sunu diyim turkiyede kapali orani daha fazla
    turkiyeye gore daha ozgur bir ulke gibi gorunuyor henuz zamanla daha iyi anlarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

sinifin sonundan beri genel olarak cesitli alanlarda calissam da genellikle elektrik proje dizayn muhendisi olarak calistim bunun icin diploma sart degil
    3 senelik part time tecrubem var bunun icin aldilar
    saha muhendisi olarak girdim diplomayi alinca maasi tekrar konusup arttiracaz, resmi olarak asistan muhendis olarak geciyorum.
  • quote:

Tahminimce Network marketing'de calisiyor arkadas.Cunku bunlarin hepsini ayni yere goturuyorlar.

Edit: Bu onlardan degilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 13 Ağustos 2014; 12:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevaMind

quote:

Tahminimce Network marketing'de calisiyor arkadas.Cunku bunlarin hepsini ayni yere goturuyorlar.

Edit: Bu onlardan degilmis.

kalici calisma vizemi cekip ifsa ettirme beni simdi, hos ifsa olsam sorun degil, mega holdingcilerden degilim uluslararasi havaalani yapiminda calisiyorum
  • Ps4 fiyatı nekadar?

• Dhabi Dhabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Ps4 fiyatı nekadar?

ps4 nedir bilmem bile :D bana etin kilosunu sor sana 25 tl diyim ama ps4 anlamam oyunlara karsi ilgim yok pek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.