Şimdi Ara

Aboubakar kesinlikle alınmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok klass golcü ben böyle bitirici adam görmedim kalırsa efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet, çok bitirici, vuramadığı kafa ile takımı bitiriyordu az daha.

Çok farklı bir adam, bence de kesinlikle alınmalı ama ciddi mental problemleri var. Zamanla çözülür umarım...

• Asla opsiyonda ki 10 kadar etmez.

Ve yıllık 3.3 hakedecek oyuncu değil.

5 milyon bonservis 1.8 civari yıllık alacaksa buyursun gelsin.

Cenk tosun satilip free gomez alınıp ya da ba kiralanıp abou da alınırsa müthiş fw Hatti olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    5 milyon bonservisle anca santrfor kramponu alırsın. Ya da çok düşük seviye bir santrafor alırsın. Aboubakarı Portonun 5 milyona bırakacağını düşünmek cidden ilginç. Aldığı maaş 2,5 milyon euro seviyelerine çekilebilir belki ama bonservisi 9 milyondan aşağı olmaz Aboubakar'ın. O da sözleşmesinin son senesi olduğu için. Gomez konusunu da geçin artık adam türkiye ligi yerine almanyayı seçtim diye defalarca açıklama yaptı. Lafını yutmaz artık Türkiyeye dönmez Gomez. 10 milyona manszukic alınabilirse alınsın alınamazsa aboubakarın opsiyon kullanılsın. Gelecek sene oyuncuların yurtdışı kampında hazır olması lazım 3 ay daha gomez peşinde koşacak değiliz. 20 milyon euroluk oyuncu satmamız lazım tabi bunun içinde.
  • Çok istikrarsız fakat ölüsü bile defansı yıpratıyor. Belkide bu istikrarsızlığı ona seviye atlatamıyor.

Bir maç ekstra goller atan adam bir maç sonra saç baş yolduran birine dönüşüyor. Ayak hakimiyeti içinde aynı şeyleri söylemek istiyorum, çok ince ve zor hareketleri bile yapacak bileğe sahip fakat bazen basit hatalar yapabiliyor.

Fakat bizim gibi ligler için ideal oyuncu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

5 milyon bonservisle anca santrfor kramponu alırsın. Ya da çok düşük seviye bir santrafor alırsın. Aboubakarı Portonun 5 milyona bırakacağını düşünmek cidden ilginç. Aldığı maaş 2,5 milyon euro seviyelerine çekilebilir belki ama bonservisi 9 milyondan aşağı olmaz Aboubakar'ın. O da sözleşmesinin son senesi olduğu için. Gomez konusunu da geçin artık adam türkiye ligi yerine almanyayı seçtim diye defalarca açıklama yaptı. Lafını yutmaz artık Türkiyeye dönmez Gomez. 10 milyona manszukic alınabilirse alınsın alınamazsa aboubakarın opsiyon kullanılsın. Gelecek sene oyuncuların yurtdışı kampında hazır olması lazım 3 ay daha gomez peşinde koşacak değiliz. 20 milyon euroluk oyuncu satmamız lazım tabi bunun içinde.

9 milyon Euro'ya çok kral santrfor alırsın besiktasin sistemine uyacak.

• bu kzmayi nasi bjk ye değer görüyorsunuz. anlamıyorum. bu zihniyete hugo almeyda lazım abubakar bile lüks size. neymis defansi yipratiyomus ozaman gidin alin rockybilbaoyu boksmu yapiyoz?? demba gomez sonra bu takima manzukic yakışır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Aboubakar'ı beğenenler arasındayım.Ama bir futbolcunun ne olduğuna bu kadar zamanda karar veremediysek , hakkında bu kadar farklı fikirler varsa o futbolcuda bir sıkıntı vardır.Sanırım sorun istikrar.Maç içinde bile dalgalanmalar yaşıyor.Kararı Şenol Hoca'ya bırakmak lazım.

• Afrika kupasindan dondukten sonra 71 dkde 1 golle oynuyor adam. Ayrica buyuk-kucuk hicbir macta ortadan kaybolmuyor skora etki ediyor. Mutlaka alinmali.

• Hersey anlasmada yazıyor zaten baskan 50 kere acıkladı , bonservisi 10m euro biz 2.5m euro verip kiraladik eger almak istersek 7.5m euro daha vermemiz gerekecek.
  • 1 sene daha kalsa senol hoca baya adam eder onu. avrupa maclari icin iyi adam. bir de gomez ile cenk tosun mesela ayni tarz adamlardi. abubakar cok daha farkli. boyle farkli adam lazim takima.
  • Transfer bütçesi yaratmak adına Cenk'i Avrupa'ya gönderebilirsek iyi bir fiyata Aboubakar alınır umarım.10 milyon bonservis fazla da şöyle 5 seviyelerine inerse on numara olur.Maaşı da inmeli tabiki.Zaten Abou dönmek istemiyor Porto'ya,Porto da onu istemiyor.1 sene kalmış sözleşmesinin bitmesine elimiz güçlü yani pazarlık için.

Abou'nun yanına pivot özellikli santrafor eklemek lazım.Mandzukic falan imkansız o gelecekse Abou gitsin zaten ama Swansea küme düşse de oradan Llorente getirebilsek Llorente,Abou çok güzel olur

Benim tahminim Demba Ba da 1 sene kiralık bizde oynar.
  • Aldığı para fazla bonservisi ise normal seviyelerde çünkü forvet mevki her zaman pahalıdır çoğunuzun beğenmediği cenk tosunun bile değeri şu an 12 m civarlarındaki normal yani

• Alırsak 2.5m az verecez zaten. Almazsak kiralama bedeli olan 2.5 gidecek. Kaparo gibibişey vermişiz yani.

Eskiden 5-6 diyordum ama Porto ile anlaşılıp 2.5 + 6 gibi bir rakama alınabilir.

Tabi Abou da maaşında indirimi kabul edecek ki eder bence Portoya dönse oradan o kadar alamayacak.
  • Eğer mandzukic gelecekse direk yol verilsin.

değişik bi adam güven vermiyor. denildiği gibi 7 ye falan da olsa alınabilir. daha çok genç. potansiyeli var.
  • Cenk o kadar leşki Aboubakar bile güzel görünüyor gözümüze. O bomboş pozisyonda vuramadığı kafa rezalet resmen. Kesinlikle Gomez gibi sırtı dönük oynamayı bilen sert bir pivot lazım bize. Fernandao gibi kazma ayaklı olmamalı. Taliscayı oynatacak bir pivot lazım.

Yalnız Avrupa maçlarında 9 maç 6 gol inanılmaz iyi bir istatistlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 25 Nisan 2017; 16:5:36 >
  • Cenki satabilecek bir durum varsa iyi bir paraya ve Abounun bonservis, maaş biraz aşağı çekilebilir ise belki alınabilir.Ama seneye forvet ikilisi Cenk-Aboubakar olmamalı kesinlikle

• değişik bir adam.
  • Mandzukic ne alaka ya

Adam juve ile cl finaline çıkacak bjk ne alaka

• Açın istatistiklere bakın, Beşiktaş öncesinde de garip bir şekilde bu adamın Avrupa maçlarındaki gol oranı çok fazla... Avrupa maçlarına daha fazla konsantre mi oluyor, yoksa nispeten kaliteli ve temkinli oynayan takımlara karşı daha fazla mı etkili oluyor bilemiyorum ama bariz bir fark var. Bu adam çok ilginç bir adam ve Şenol Hoca varken bu riske girilip kesinlikle bonservisi alınmalı. Ülkeye, takıma, hocasına da alıştı, seneye gerçek oyununu görebiliriz diye umuyorum. Fransızca konulan başka kimse yok takımda, kolay şeyler değil. Kulübede oturunca sesi de çıkmıyor. Zaten en az 2-3 sene bu asamın piyasası var, olmuyorsa çok rahat 10m gibi bir paraya satarsın, yıllık ödediğin zarar olur en fazla.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.