Evet arkadaşlar var mı öneriniz ? Sırf hediye almış olmak için değil de kullanabileceği bir şey almak istiyorum. Ne alabilirim sizce ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Evet arkadaşlar var mı öneriniz ? Sırf hediye almış olmak için değil de kullanabileceği bir şey almak istiyorum. Ne alabilirim sizce ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
adams calculus a complete course |
Kitap al |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
i5 4460 işlemci 8 gb ram r9 255 ekran karti kaldirir mi hocam fifa 22 yi? sistem gereksinimleri minimumda karsiliyor onerilenlerde bir tek ekran karti yetmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gündelik kullanacağı bir çanta, biraz daha para varsa spor ayakkabı |
Off hala geçemedim calculus derslerini ben de o kitaptan çalışıyorum ahsjssdj < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çikolata |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 27 Mart 2022; 17:49:53 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam emek verip link koyduğun için teşekkür ederim ama malesef bütçemin üzerinde |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaklaşık 15 sene önce ablama doğum gününde parfüm almıştım avondan. Kaybedeli 3 sene oluyor. Geçenlerde dolabını açtım . Pek kullanmamış ama saklamış. Abinizi ablanızı kardeşinizi anne babanızı eşinizi sevin arkadaşlar giden gelmiyor; sonra toprağına bakmaya korkar olursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |