Şimdi Ara

abla mı üzen erkekten intikam almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ablam psikitrlik oldu o ibn$ yüzünden bana akıl verin ondan bunu çıkarmam lazım nasıl yapabilirim ablamı rezil etti bende onu rezil etmek istiyorum biri akıl versin

• up
  • onca seye ragmen hala onu sevıyodur ,boşver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı detaylıca anlatır mısın
  • Meselenin detayları nedir. Buradan yazmak istemiyorsan özelden yaz daha net birşeyler söyleyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı git döv madem kim ne taktiği versin burda sana hiçbir şey anlatmamışsın
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    çocuk aşkıydılar iki sene önce ablamı sen ilkelsin ilkelsin deme sebebide ne yaparsa ablam ondan izin alıpp sözünü dinlemesi senden daha iyisini buldum deyip başka bir kız için terk etti ablam onu seviyordu atlatamadı takıntılı hale geldi zaten ablam güzelliğine çok düşkün biri özgüveni yüksekti tercih ettiği kız sblamdan çok farklı kız ablamdan çirkin serseri tipli bir kız ablamla çocuğun ortamı bir yani arkadaşlar ortak kız birgün bu arkadaşalardan biriyle kafeye gidip görüşmüş yetmemiş gezmiş ablamda çenesini tutamayıp bunu bir arkadaşına anlatmış arkadaşıda ablamı satmış herşei çocuğa anlatmış ssli şekilde geçen gün bir olay oldu çocuk işte gel herkes seni satıyor kendini savun deyip ablamı oyuna getirdi ablamda madem yüzleşicez benim alnım ak ne biliyorsam anlatırım demiş sonrada beni aradı ablam gel yüzleşicez yanımda dur diye oturduk masaya meğersem tuzakmış ablamın karşısına geçip oturdular birbirlerini sevdiklerini belli ede ede sonra yetmedi çocuk ablama yüklendi nasıl konuşursun adersin diye oda yetmedi kız kalkıp sana acıyorum dedi ablam gitmek istedi izin vermediler en son ablam herkesin içinde çocuğada kıza da vurdu yetmedi ona güldüler ablamın terliği koptu eve çıplak ayakla döndü ben sadece ayırabildim hiçbirşey yapamadım elimden hiçbirşey gelmedi iki senedir zaten kafayı yiyordu b mesele ile kız çocuğu resmen aldattı ama ablam çenesini tutamadı diye haksız oldu ben şimdi olmasa bile illerde çıkarıcam bunu ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum ablamı doktora gönderdim bugün önemli bir olay yok dedim ama 10 yıl süreceğini bilsem bile onlardan b yptıklarını çıkarmak istiyorum çıkarıcamda nasıl yapıcağımı blmiyorum ama yapıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUİN69556

çocuk aşkıydılar iki sene önce ablamı sen ilkelsin ilkelsin deme sebebide ne yaparsa ablam ondan izin alıpp sözünü dinlemesi senden daha iyisini buldum deyip başka bir kız için terk etti ablam onu seviyordu atlatamadı takıntılı hale geldi zaten ablam güzelliğine çok düşkün biri özgüveni yüksekti tercih ettiği kız sblamdan çok farklı kız ablamdan çirkin serseri tipli bir kız ablamla çocuğun ortamı bir yani arkadaşlar ortak kız birgün bu arkadaşalardan biriyle kafeye gidip görüşmüş yetmemiş gezmiş ablamda çenesini tutamayıp bunu bir arkadaşına anlatmış arkadaşıda ablamı satmış herşei çocuğa anlatmış ssli şekilde geçen gün bir olay oldu çocuk işte gel herkes seni satıyor kendini savun deyip ablamı oyuna getirdi ablamda madem yüzleşicez benim alnım ak ne biliyorsam anlatırım demiş sonrada beni aradı ablam gel yüzleşicez yanımda dur diye oturduk masaya meğersem tuzakmış ablamın karşısına geçip oturdular birbirlerini sevdiklerini belli ede ede sonra yetmedi çocuk ablama yüklendi nasıl konuşursun adersin diye oda yetmedi kız kalkıp sana acıyorum dedi ablam gitmek istedi izin vermediler en son ablam herkesin içinde çocuğada kıza da vurdu yetmedi ona güldüler ablamın terliği koptu eve çıplak ayakla döndü ben sadece ayırabildim hiçbirşey yapamadım elimden hiçbirşey gelmedi iki senedir zaten kafayı yiyordu b mesele ile kız çocuğu resmen aldattı ama ablam çenesini tutamadı diye haksız oldu ben şimdi olmasa bile illerde çıkarıcam bunu ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum ablamı doktora gönderdim bugün önemli bir olay yok dedim ama 10 yıl süreceğini bilsem bile onlardan b yptıklarını çıkarmak istiyorum çıkarıcamda nasıl yapıcağımı blmiyorum ama yapıcam
    Okurken sinir krizi geçirecektim neyse ki kendimi tuttum, fikirlerim var fakat burada yazarsam uçurabilirler, özele gelir misin?

• Furkan-37 kullanıcısına yanıt
    yazdım abi aşağıda
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    aşağıya yazdım
  • Vay karaktersiz haysiyetsizler. Aga o kız herifi mutlaka aldatacak emin ol. Boynuzla gezecek o herif. Aldattığını sen kanıtlarsan iyi intikam olur. Acele etme
    Senin yaş kaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 5 Temmuz 2018; 1:32:51 >
  • yaşım bu olay için yeterli ben peşini bırakmıcam
  • Kin beslemek iyi birşey değil ama bence de sana zarar vermeyecek şekilde altında kalmadığını göstermen gerekiyor. Bence Allaha havale et en iyisi bu. Olan olmuş değiştiremezsin artık.

• Değmez. Ablan da bir süre sonra yanlış adam olduğunu anlar her şey yoluna varır. İnsanlar neler neler yaşıyor bu o kadar büyük bir şey değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutlaka öyle öyledir hatta ablama şimdie kadar verdiğim teselli buydu ama ben bu gece dünü düşünmeden uyuyamadım gözüme uyku girmedi çocuğun egosunu görseydiniz emin olun sizde kinlenirdiniz
  • QUİN69556 Q kullanıcısına yanıt
    Bak bende ablan sayılırım. Etrafımda o kadar çok olay varki ağzım açık dinliyorum senin ablanın olayın da hiç. Bu acıyı küçümsemek değil bunu söylemek haddime değil. Ben de sevdim, üzüldüm, deli gibi ağladım. Ama sonunda dedim ki böyle bir insanla mutlu olamazdım ve takılacak en son şey. İnsanlar neler yaşıyor ablan bu olay da bile bu kadar çöktüyse allah korusun... Sen ona destek vermeye devam et atlatır bu durumları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kızın algıları bozulmuş a diyorum b anlıyor egoso sarsılmış ve karşıdaki insan bunu zerre umursamıyor banane ödeyecek
  • Senin yaşın kaç ablanın yaşı kaç ona göre fikir vericem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serseri erkeklerin peşinde saçını süpürge etmenin sonuçları;intikamdan çok ablanın bu olaydan alacağı ders önemli
  • Ne yapacan birader herifi vuracan mı? Tenhada kıstırıp kafayı gözü kıracan mı? Eğer bunları yapmayacaksan hiç uğraşma. O anda hem kızı hem oğlana girecektin ki bi işe yarasın. Bak yukarda aklı selim olanlar tavsiye vermiş dinle işte. Hem kendine hem ablana kalıcı zararlar verme. 20 liraya bi beyzbol sopası alıp tenhada bu zibidinin kafasında parçalayıp herifi komaya sokmak zor iş değil.

Yaşın küçük herhalde fevri davranma. Tavsiye istiyon millet veriyo tavsiye hala ödeyecek ödeyecek ne ödeyecek söyle ona göre millet konuşsun.

Forumca toplanıp herifin mekanı mı basalım?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.