Şimdi Ara

ABİT - GİGABYTE SİZCE HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hortlamış bir başlık ama gigabyte aldım çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinPeAcE -- 3 Eylül 2006; 18:32:10 >

• abit tabiiki
  • hem abit daha hesaplı oluyor galiba. gigabyte anakartlar pahalı nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMicrop -- 25 Haziran 2006; 10:56:18 >
  • abit 330 , gigabyte 300 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

abit 330 , gigabyte 300 ytl

verdiğiniz fiyatlardaki anakartların özellikleri aynı mı
  • gigabyte fazla pahalı değilse yinede trcihimdir.gigabyte daha stabil sistem üretiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AsRock Nasıl Marka Sizce ?
    6 yıl önce açıldı
    İşlemci soğutucu sizce hangisi?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gigabyte kesinlikle
  • Abiti tercih ederdim

Hiç yoktan gigabytea göre soğutması var

Chipsetleri filan aynı

Ayrıca :

•ABIT Engineered : ABIT µGuru™ 2005 Technology (ABIT OC Guru / ABIT EQ / ABIT Flash Menu / ABIT Black Box)
    •ABIT CPU ThermalGuard™ Technology

Bu ikisi yeter zaten
  • Gigabyte kullanıyorum memnun değilim..
    Ha ne bekliyorsun derseniz belirli bir beklentim de yok, ama gigabyte'tan soğuttu kullandığım anakart beni..
    Şu ana kadar hiç Abit kullanmadım, ama anakart dendi mi Abit akla gelen ilk ve en önemli markalardan biri, ne yazıkki ben Gigabyte'ı böyle görmüyorum, bence Abit tercihi yap..
  • gigabyte
  • GİGABYTE
  • ABİT
  • Gigabyte kartlar stabildir ancak bu stabilitesini fonksiyonelliğinden kısarak sağlar, bence Abit kartlar da en az Gigabyte kadar stabil ve göz dolduran kartlar üretiyor.Kasanı ayda yılda bir açan ve bilgisayarı sadece ofis sistemi gibi kullanan biri değilsen kesinlikle ABİT
  • Ben Giga-Byte diyorum.Birincisi Giga-Byte pahalı demiş arkadaşın biri onun nedeni firmadan kaynaklanmıyor.Mesela aynı özelliklere sahip iki giga-byte biri pahalı; çünkü intel çipset kullanıyor.ikincisi ucuz çünkü Nvidia çipset kullanıyor.pahalı olmasını genel nedeni bu.Bence Giga-byte hem dizayn hemde gereksinim bakımından pekçok ürünü üzerinde barındırıyor.Ve gelelim benim kullandığım anakarta.955x royal.Ürünün içinde dışında bence hiçbir eksik yok.Ve şunun üzerine basarak söylüyorum.Şu anda piyasada DDR2 yi 888 mhz de kullanabilme garantisini veren tek firma Giga-Byte.SAYGILARIMLA...
  • abit pahalı değil ya ben mart ta anakartımı 105$+kdv ye aldım bumu pahalı şimdi. gigabyte hiç kullanmadım yorum yapamıycam bundan önceki kartımda abitti şansa o geldi onu almıştım gene şansa abit vardı çok ilginç halbuki epox alıcaktım ama yoktu aldığım yerde yollarım hep abitle kesişiyo
  • bu konu benim konu alacaksanız ya benim imzamdaki anakartı alın yada x975 cipsetlisini
    yada henüz tr gelmemiş bence dunyanın en iyi ankartı
    abiti bilenler bilir herkes bilmez anakartda dunyada bir numaradır
    aw9d max resmini gönderirdim ama resim koyamadım isteyeye msn görebilir yada kendi bulabilir.

aw9d max
  • gigabyte
  • ABIT ama Gigada olabilir birazda sans isi bunlar.
  • GİGABYTE. 4 kez kasa değiştirdim hepsi de gigabyte.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.