Şimdi Ara

ABİLER USTALAR Bİ BAKIN YARDIMINIZA İHTİYAÇIM VAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GECENLERDE ARABAYA SUBAP AYARI YAPTIRDIM ÇOK SIKI OLDU ARABA CEKİŞTEN ÇOK PİS DÜŞTÜ ÇOK YAKMAYA BASLADI. SONRA GEVŞETTİRDİM ŞİMDİDE BAYA GEVSEK OLDU SES GELİYOR TAKIR TAKIR SESİ TAKMIYORUM BENİM SORUM ŞU OLUCAK ÇOK GEVSEK SUBAPLAR SUAN ARABA FAZLA GAZ YAKARMI BU HALİYLE ? SES TEN BASKA NE KÖTÜ YANI OLABİLİR.

• yakıta etkisi kesinlikle olur aracı kendi servisine sok ayarlarını normal yaptır bişey daha vardı aklıma gelmedi onada baktır diyecektim servise sok kimseye kurcalatma az yakması için yapılan herşey çekiş gücü+düşük performans+dengesiz çalışma+daha fazla yakıt olarak geri döner dandik çözümlere inanma öyle imkanlar olsa aracı o şekilde çıkarırlar
  • Ustan iyi değilmiş demekki.İyi usta 45 dakika- 1 saatte çok güzel ve soruznsuz ayarlama yapabiliyor.Gevşek subaplar ilerde zarar verebilir, tavsiye hemen ayarı iyi bir ustaya yaptırmanız.Bu arada araba honda civic mi?
  • Sübaplar salınımla çalışıyorsa önce yakıtı artar bunun sebebi motorun saat gibi çalışamamasından ötürü doğru ateşlemeyi yapaması yani emme ve egzoz zamanlarının düzgün olmamasına yol açar araba kararsızlaşır..Bu durumda arabanın ilk çalıştırmada dahi verimi düşer normal zamanlarda da aracın çekişinin düştüğünü hissedersin motor cansızlaşır ve sübaplar zamanla şıkır şıkır şıkır çalışırken ses yapar..düzgün çalışmayan bir motor zemberiği kırık saat gibidir zamanla her yernden başka bir sıkıntı çıkarmaya başlar rolanti bozulur vs gibi.

Bu yüzden arabanı bu işten anlayan doğru düzgün bir ustaya götür ve aracın sübap ayarınıda motor soğukken yapmasını iste unutmaki sıkı ayar gevşek ayar ikiside arabaya zarar

• ABİ SAĞOIL CEVAP İÇİN ARAÇ OPEL KADETT77 MODEL OPEL SERVİSİNİ ARIYORUM ADAAM BANA 90 ÜSTÜ ARABALARA BAKIYOZ DİYO NAPCAĞIMI SASIRDIM RESMEN ARABADAN SOĞDUM İCE. 1.2 MOTOR SANKİ BANA 8 SİLİNDİRLİ 3000 MOTOR GİBİ YAKIYOR ARABA AZ YAKAR DİYE ALDIM BİDE SUBAP AYARI BOZULUNCA İÇE YAKMAYA BASLADI SANKİ :D ARABA HIZLI GİTSE HAKINI VERSE EYWL DİCEM YAKSIN HARAM O YAKTIĞI GAZLAR ARABAYA CEVPLAR İÇİÇN SAĞOLUN BU ARADA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.